Отговори
# 630
Ками ни разкри диетата на Афи, която знаем че е ефективка

# 631
Как разбирате,че са изтрити постовете?

# 632
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдън Hug

Скрит текст:

Сера Кутлубей с Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир в "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо няма да ни се случи)
В ход е подготовката за сериала "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо няма да ни се случи), продуциран от Асена Бюлбюлоглу и MF Yapım. Сериалът, в който Мирай Данер играе редактор в издателство на име "Лал" и Мерт Рамазан Демир - собственик на развлекателно заведение на име "Актан", е сред най-амбициозните нови проекти на Disney Plus. Известна актриса се присъедини към сериала, режисиран от Неслихан Йешилюрт.

Сара Кутлубей, която играе Нехир в "İnci Taneleri", е в процес на подписване на договор за сериала "Bize Bir Şey Olmaz", чиито снимки са планирани за август. Тя ще изиграе ролята на "Харе" в сериала и като PR представител на Aktan ще се включи бързо в историята и ще промени баланса на силите.
П.С. Какво се е направило това момиче?

Вай бе Dizzy Face
чак не можах да я позная Flushed корекциите в днешно време могат лесно да те направят неразпознаваем Unamused
Нейсе, ще чакаме да започната снимките Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 10:04 от kotelina

# 633
Вал, ами като изчезнат постовете, разбираме, че са изтрити Grinning Споко, твоите и на Мимито са си на мястото Stuck Out Tongue Winking Eye

Ками, Егето май вече няма да ни радва, местим се на село и чакаме тези дни включвания от Фуркан Grinning

Котелина, нали Flushed Защо тези момичета постъпват така със себе си? Аз имам голям проблем с тунингованите актриси, не харесвам нито една от тях.

# 634
Ками ни разкри диетата на Афи, която знаем че е ефективка

Даа , овес и двама дебнещи  домашни любимци покрай теб. А си сменил с нещо месно , а си останал гладен.

ПП:   Еве , първите епизода ще е Еге. Ще го изпратим по живо по здраво   и после е ред на Фуркан. Дано е по-щедър откъм инфо.

Сера Кутлубей няма нищо  общо като визия с момичето от Жестокият Истанбул. Там поне визуално ми харесваше. Но не е изключение. На пръсти се броят естествените красавици.

# 635
В духа на Котелина, момата от инцидента (според ИИ) е Афи след пластична операция (имаше слухове). Майтап бе, Уили.

# 636
Фи Kissing Heart
Бошвер Stuck Out Tongue Winking Eye Кажи докъде стигна с Дъщерите на сестрите? Успя ли да продължиш?
Еве Kissing Heart
Спрях на 8-и епизод. Ваканция съм, а по време на ваканция не гледам сериали. Сега чета една тийнейджърска антиутопия, която започва да се доближава все повече до реалността ни.

# 637
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вал, ами като изчезнат постовете, разбираме, че са изтрити Grinning Споко, твоите и на Мимито са си на мястото Stuck Out Tongue Winking Eye

Ками, Егето май вече няма да ни радва, местим се на село и чакаме тези дни включвания от Фуркан Grinning

Котелина, нали Flushed Защо тези момичета постъпват така със себе си? Аз имам голям проблем с тунингованите актриси, не харесвам нито една от тях.

Еве, отговорът на този въпрос и за мен е голяма мистерия Rolling Eyes
Аз имам проблем не само с тунингованите актриси, а тунингованите жени въобще Confused
Не знам защо така се обезобразяват днешните момичета, които не осъзнават, че са си по-красиви преди "разкрасителните процедури". И като ги видя и веднага си представям как биха изглеждали след 20-30 год Scream

Затова и много харесвам Афра и не само! Харесвам естествено красивите жени!

# 638
Фи, аз също. Винаги те чета с удоволствие Heart

Котелина, направих уточнение за актрисите, защото ща не ща, тях трябва да ги гледам, ако проектът е интересен, или участват други любими лица. Жени с корекции пропускам директно.

Сташе, не обърнахме достатъчно внимание на сторито на Афито за рд на Бейза, ще го сложа пак.

"Няма нужда да си намисляш желания, аз вече съм в живота ти"

Кралица Wear Crown

# 639
# 640
Новини от Бирсен, ново попълнение в Нищо няма да ни се случи:

Назлъ Четин в телевизионния сериал "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо няма да ни се случи)
Назлъ Четин, една от младите и успешни звезди на поколението, която наскоро участва в "Имало едно време в Истанбул", се присъедини към актьорския състав на осемсерийния сериал "Нищо няма да ни се случи", написан от Пънар Булут и режисиран от Неслихан Йешилюрт.

В ход е подготовката за "Нищо няма да ни се случи" на MF Yapım, страстна любовна история с участието на Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир. Написан от Пънар Булут и режисиран от Неслихан Йешилюрт, към осемсерийния сериал се присъединява Назлъ Четин, една от младите и успешни звезди, която наскоро участва в "Имало едно време в Истанбул".

Назлъ Четин ще играе ролята на „Мерич“ в сериала „Нищо няма да ни се случи“, превъплъщавайки се в близката приятелка на Лал (Мирай Данер). В сериала връзката на Лал с Актан (Мерт Рамазан Демир) е разказана по колоритен начин от близкия ѝ кръг приятели.

И класацията на Adba Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 11:38 от Еванджелин

# 641
В този каст няма ли мъже  или аз съм пропуснала. Не мислят много за женската аудитория.

Мерт естествено е първи в класацията. Оставаше при този цирк да отстъпи короната.

# 642
Ками, в Пера беше тройка на разсъмване, в "Нищо няма да ни се случи" май каре се заформи хахаха

# 643
Добро утро, ☕️
И сега започва тръшкането, чий е женския смях на сторито на Мердо: Анкета: 1. Мирай 2. Учителката от Лондон 3. Другата Мирай,  защо не. 4.Смехът е на Афра след пластична операция. 5. Моят.
Триенето на постове също следва...

# 644
В "Пера"  ГГ   има поне една приятелка , тука няма нищо мъжко освен Мерт. Ейй, ще го уморят момчето ни.

Общи условия

Активация на акаунт