Отговори
# 615
FI ти наистина си чела през очилата на Сейран.Напротив,моето мнение е,че нито Мерт е жертва на Афра,нито Афра е жертва на Мерт.Относно "жалбите" спрямо Афра съм написала,че тези които я "съжаляват" и че "гледат на нея като жертва" не осъзнават всъщност как обиждат и нея.Мисля,че е унизително някой да охка и ахка за раздялата и с Мерт ,пък макар и с добри чувства.Въобще не приемам ситуация,че Афра може да е "жертва" и да я съжаляваме.Афра си има свои приоритети и едва ли на дневен ред и е с кого ляга и с кого става Мерт.Да,относно защитата,можеше поне от колегиална гледна точка да покаже,че никой не е жертва,особено след гадните коментари които се сипят върху неговото семейство,така бих постъпила аз.Но нито Афра,нито който и да било друг може да бъде аз.Ти даже в случая си убедена кого харесвам или не харесвам аз и да го коментираш,без даже да ме познаваш лично и да ми заявяваш,че се крия зад нещо "удобно".Интересно,за какво да се крия?Ами ако харесвам само Мерт има група само за него.Спокойно мога да си пиша и коментирам там.Слава богу обаче   успях да разгранича Ферит и Сейран от Мерт и Афра.Спокойно си гледам други сериали с други актьори,които също ми направиха впечатление и си ги харесвам.Относно Афра,след "Децата на сестрите" където бях направо "изкъртена" из основи,сериал с който ти тепърва се сблъскваш,съм изгледала  още доста неща с нея.Следила съм само филмите и сериалите и,но не и личния и живот,който абсолютно не ме интересува.Гледах и "Учител" заради нея макар,че в него участва и Мерт,който там не ми направи много голямо впечатление.Гледах го въпреки,че абсолютно не ме грабна.Така,че не ми определяй,моля те,кого харесвам и кого не и зад какво се крия "удобно".

# 616
Стори от Афра Heart

И най-романтичната сцена която съм гледала Heart

Heart

https://www.instagram.com/reel/DMK3hWexa1I/?igsh=MWhzNXA3dHA2cnd4Zg==

# 617
Чудех се дали да ги кача,ама ще ги кача.
Темата е за патроните,техните проекти и живот.Да пожелаем на Мерт да има спокоен и щастлив личен живот.Ще чакаме един ден и за Афи да имаме хабер. Сега,със спокойни сърца и умове да погледнем към проектите.И на двамата звучат обещаващо.

# 618
Ами аз отдавна се интересувам от тези проекти и даже днес много ми хареса едно мнение в един руски Ю туб канал,който следя отдавна за турските дизита и актьори,но явно,че ако го напиша отново ще бъда атакувана от феновете на Сейран,подчертавам Сейран и предпочитам да го напиша в една друга тема.

# 619
Снимките ,които качих се оказаха фотошоп.Моля за извинение,ама мижах като ги видях,мижайте и вие. Joy

# 620
  • София
Снимките ,които качих се оказаха фотошоп.Моля за извинение,ама мижах като ги видях,мижайте и вие. Joy
JoyJoy
Важно е феновете да са спокойни.

# 621
Оо, и другата актриса от новия проект на Мерт изглежда симпатична на снимката от новината. Гледала съм я нея, ако не се лъжа и другаде.

Сикорски, пу, пу, мижах и аз.

# 622
Нинка,да е живо,здраво и благословено детенцето ти
Да е спокоен и успешен пътят и ,да сбъдва мечти!!

Започвам да се моля някой от двамата да се реши да излезе пред журналисти и твърдо да заяви,че те са само и единствено приятели и то отдавна
Въпреки,че са го правили безброй пъти,хората не мирясват!Не вярват и това си е!Не,та не!!
Любов,та любов-велика,голяма,неземна
То не бяха изневери,не бяха пиянски вечери,не бяха похождения на единия,на другия...
Каква фантазия имат хората...
Как запълват празнините в собствения си живот
Колко уверено сами себе си убеждават,не,не-абсолютно са сигурни,че тази любов е потъпкана,захвърлена в калта,омерзена
Няма Афрам хора!Много отдавна няма,даже може и въобще да не е имало!Имаше персонажи от сериал-Сейфер
Измислени,а не реални...
Има отделни личности,отделни индивиди-свободни и живеещи собствения си живот!Не Вашия!Собствения си живот!

# 623
На камък да седна – ще оживее.
С ръка да докосна – ще заблещука.
С очи да погаля – ще се засмее.
С целувка да сключа – носи сполука...
На дърво да почукам – ще се разлисти.
С дъха си да вдишам – ще е магия.
Наужким да кажа – става наистина.
На скришно да бъде – ще го открия...
И враг да ме срещне – ще стане приятел.
И нож да извади – ще се прекърши.
Лъжа да ме стигне – ще стане на вятър.
А злото – на възел ще се завърже.
Животно да скочи – ще го прегърна.
А птица да кацне – ще ми запее.
От мен да си тръгнеш – ще се завърнеш.
На слънце ще стана – да те огрея.
Света ще превзема – с голо „Обичам те”.
И нищо да нямам – ще се раздавам.
Една душа нося – и влагам във всичко.
Парченце любов – и оживява.
Мира Дойчинова - irini

Heart
Благодаря за ...Blush

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 06:30 от Милена Тодорова 756835

# 624

От Фейсбук.Спуках се от смях!
Сега Кубилай и Хафса го играят много влюбени.
Като си спомня той колко плю по Мерт .. ужас.

# 625
Ако правилно съм разбрала от преводача, Бейза няма нужда от пожелания, защото има Афра в живота си

# 626
Добро утро Coffee

Успешен и изпълнен с положителни емоции ден,момичета Flowers Rose

Афи,блестяща и неповторима звезда и в "Госпожа Фазилет и нейните дъщери"
Снимките на Афи са от 2017 г. Heart

https://www.instagram.com/p/BY3QEQogJwp/?igsh=aDZzaDloOWczOXl4

Препоръчвам сериала,за който не го е гледал.Афра въпреки крехката си възраст,доказва,че е блестяща актриса още тогава Heart
Сцените с раждащата Ече и след това отвличането на бебчето и...плаках на тях.
Как го направи Афра,толкова млада,идея си нямам,само мога да кажа,че раждането в Ялъто си беше комично,макар и Афра да се справи много добре..

Heart

# 627
Добро утро, момичета Heart Гледам, че бая сме проконтролирани Stuck Out Tongue Winking Eye

Мердо от бодрумските каникули Heart Eyes

# 628
Фи Kissing Heart
Бошвер Stuck Out Tongue Winking Eye Кажи докъде стигна с Дъщерите на сестрите? Успя ли да продължиш?

# 629
Добро утро ! И аз съм малко затрита , ама само малко.
Имахме малко "вълнения" покрай Мерт , ама 3-те дни минаха и...... скука.

И Еге ни забрави , нищо ново не качва.

Общи условия

Активация на акаунт