Отговори
# 720
Интересно какво снимат, концерт ли Heart Eyes #Pera

# 721
Добре дошла, Ирина. Ние даваме шанс на Мерт да се докаже в професионален план, но Афра май му отряза шансовете в личен план. Следва...
Тази Пера , голяма е мистерия около нея, нищо не излиза.
Аз съм в черно-бял период на харесвани снимки 🙃

# 722
Щом няма  много новини около Пера , ще я караме на спомени.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 21:18 от Kami_J

# 723
Афито стои много добре до всеки свой партньор, макар Мерт да ми е любимец. Тя придава блясък на партньорите си! Чудесна е!

# 724
# 725
Красива Афра 🧿

# 726
Здравейте, дами!
Добре дошла, Ирина!
 Постът ви събуди моето любопитство. Интересна гледна точка ни представяте. По какво съдите, че имаме ролева игра и каква е целта й? Моите представи за добър PR бяха разбити точно с тази "ролева игра" на Мерт, но може би нещо ми убягва.
Ками, кой е партньорът на Афра от втората снимка?
P.S.
Скрит текст:
"Инцидентът" от концерта на Coldplay продължава да е на дневен ред, момичета! Меметата са просто... гениален е човешкият ум! Задава се голям съдебен процес, но не бракоразводен. Оказа се, че Coldplay са виновни за разкритата афера, според прелюбодееца!

# 727
Ками, тази снимка мислех да постна на предишния ми пост, но в последния момент я смених, какво съвпадение! А Афра има много хубави кадри!👍

# 728
Ками, не знаех, че Афра е била партньорка и на Керем.
FI,
Скрит текст:
Цитат
Оказа се, че Coldplay са виновни за разкритата афера, според прелюбодееца!
Хахаха, ами виновни са. Защо се месят в личното жизнено пространство ... на стадиона. Sweat Smile

# 729
Любимаааа Heart

# 730
Партньорът от втората снимка е Толга Саръташ във филма "Лошо момче".
С Керем са участвали заедно във филма "Добра игра". Той е  и продуцент. Там участва и  Мерт Я. По време на снимките на този филм двамата с Афра стават  гаджета  и така...... 4 години.

# 731
# 732
Още от ден 18 на #Pera

Heart Eyes

# 733
Някой гледал ли е филма с Афра и Кубилай Ака  - Това любов ли е ?.   Струва ли си да се гледа ?
Питам , защото Кубилай е  един от малкото , които не харесвам.

# 734
Оффффф,липсват ми сторитата на Мерт Joy
Аз го започнах преди доста време Ками и гледах много малко.Кубилай и аз не го харесвам,а във филма играе доколкото помня,крадец на коли и е голям гащник..и до там.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 05:27 от Милена Тодорова 756835

Общи условия

Активация на акаунт