Отговори
# 75
Днес не успях да се включа, но ви изчетох. Благодаря за новините и интелигентните мнения. Лека нощ!

# 76
Цитат
Не разбирам,защо,когато някой изкаже мнението си,което е различно от общоприетото,винаги трябва да се търси начин да бъде убеден
Вал, въобще не искам да те убеждавам в каквото и да било. Не знам защо така си ме прочела. Даже ти казах, че беше започнало да ми липсва мнението ти (без шега), защото винаги е различно от моето. Simple Smile А общоприетото мнение в конкретния случай съвпада с твоето, т.е. много малко са тези, които харесват двойката Енгин -Афра в този проект. Това не означава, че аз ще се нагодя към общоприетото, разбира се.
Представяш ли си, ако всички харесваме едни и същи неща, хора, артисти и мъже?! Wink Въобще голяма скука щеше да настане.

# 77
Само още няколко реда и приключвам по тази тема
Първо,самата им среща,с която започна рекламата беше някак неразбрано откъде изкочи Енгин..
Аз ,например,бих ги срещнала на стадион Бешикташ,като фенове,или на Гьозтепе,откъдето се открива прекрасна гледка към Босфора...
Вместо да повтарят ресторантските сцени с всяка кандидат-любов на Енгин,да бяха го поразходили из автентичните улички на Истанбул /като тази,която Мерт беше показал/.Или от любов към животните - да бяха посетили аквариум Флора,например
Да бяха снимали нощен Истанбул,преминавайки от Европейската към Азианската част през моста,към телевизионната кула,където гледката е неописуемо красива
Можеше да покажат офис на Афра във високите небъстъргачи,откъдето се открива главозамайваща гледка на целия град
Има и още,но ще спра до тук
Всички анализи,написани тук,са на много високо ниво интелигентност
Само,че,за мен една реклама се прави с цел за достигне и заинтригува възможно най-голям брой хора,съответно покупатели
В нашия случай мисля,че тази реклама не би допринесла за нещо такова
Гледайки я,възрастният бащапо-скоро  би си помислил,че ако неговата дъщеря посети Истанбул,е възможно да  попадне в ръцете на мъже като Тан,отколкото да остане очарован от града/за което е и рекламата/
Надявам се,че разбирате кое не ми хареса,че доста объркано го написах

# 78
Добро утро! Simple Smile
VAL, гледките, които описваш, биха били заснети, ако авторите наистина целят да се "достигне и заинтригува възможно най-голям брой хора,съответно покупатели". Но те целят съблазняване на инвеститори и съответно - не количеството посетители ги вълнува. Предполагам, с количеството нямат проблеми, или имат други реклами. Според мен, идеята на тази реклама е да заинтригува чувство към Истанбул, към хората (което прочетохме и в един турски пост). Затова е и оригинална. Аз така я възприех.

# 79
Катя,със сигурност е и това
Реклами се правят за всевъзможни неща
Но,гледките,които описвам,в никакъв случай ньма да предизвикат друго чувство,освен любов към Истанбул-така мисля
А така неправена рекламата,с какво предизвиква това чувство?
При мен не предизвика такова

# 80
Значи, ако съм запалена туристка, сигурно ще гледам рекламата "Турция страната на чудесата" на турските авиолинии с Керем Бурсин.
https://www.youtube.com/watch?v=QhWw73jMAg0&t=130s
Но ако искам да инвестирам в Турция и то за дълго (или цял живот), ще ме интересуват повече хората. Според мен това е идеята на рекламата с Афра и Енгин

# 81
Добро утро, ранобудни.☕️☕️☕️
Тази реклама върви по интернет платформи, не по телевизия. Тя е един вид нишова реклама. Целта не е да се покаже типичното, а да разкрие още от Истанбул, ново и непознато, лукс и възможности, отношение. Не се цели във всеки, а високо, така я разбирам и аз. Сигурно се повтарям, но за мен Афра и Енгин се допълват много добре. Отлични професионалисти, и дори целувката в края на мини сериала не ме раздразни, напротив, всичко премерено и стегнато. А Енгин предава много добро отношение към жените, с които беше на срещи, излиза на срещи по ресторанти, гледа и слуша с интерес, интересува се от всяка от тях, изобщо, той е истински истанбулски джентълмен. Това отношение не е типично също, май не четох за това нищо до сега. Та новаторски са подходили в рекламата, и като всяка реклама, само най-хубавото се показва.

# 82
Добро утро, момичета Kissing Heart
Благодаря за интересните и цветни коментари Heart

Филмът Добрата игра е включен в състезателната програма на спортния филмов фестивал Paladino d'Oro, който ще се проведе в Палермо, Италия, от 1 до 7 декември 2025 г.

https://www.instagram.com/p/DLna0DWTWlh/

Току виж, видим Афито в Италия Heart Eyes

# 83
Еве,благодаря за актуалната информация,която винаги ни носиш с много любов
Добре,де,рекламата е направена за привличане на инвеститори /надявам се,че правилно съм разбрала Катя/
Те трябва да се влюбят в Истанбул,въпреки,че им се предоставят много други възможности за избор
Хубаво,не трябва да се показват толкова много ог красотите на града,че вече сме ги гледали и ги знаем достатъчно добре и отдавна
И тук идва моят въпрос-кажете как точно тази реклама кара инвеститорите да инвестират?Кое ги влюби?Как се влюбиха?
Ако е от пръв поглед/както на мен ми се стори/,тогава няма нужда от други разсейващи фактори
Ако е от втори,трябва нещо да е привлекло вниманието...
Ако пък е само,защото трябва да покажем на клиента,че ние решаваме как и кога да инвестираме-ето това за мен е объркващото в цялата концепция.Че то май клиентите се влюбиха в инвеститора-така излезе работата
Аз така го видях и не възприех до край
Затова казвам,че трябваше да има още нещо от красотата на града,да допълни концепцията,за да остане в инвеститора желанието да е тук,да се върне и да остане

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 07:52 от VAL*

# 84
Добро утро и от мен Kissing Heart

Афито в Италия,би било чудесно,но...Язъджиоглу също участва във филма Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще е интересно..

Ето това бих гледала с огромно удоволствие.
На няколко места четох,че ролята на партньорката се обсъжда между Берен Саат или Афра Сарачоглу.Моля се да е Афра и тя да приеме,въпреки,че каза,че ще пропусне сезона,но това пак е за платформа..
Романа е невероятно четиво,чете се на един дъх и аз ще съм в първите редици строена да гледам екранизацията му. Heart

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 08:05 от Милена Тодорова 756835

# 85
Val, аз съм по кратките отговори, това е отношението.
Отношение с възможности, и възможности с отношение. Това се рекламира най-общо, и това е най-силният коз на комшиите.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 08:05 от Ninka555

# 86
Добро утро

Fi хареса ми анализа ти
Благодаря за споделеното
Пера изчезна съвсем

# 87
Добро утро,момичета Kissing Heart

Благодаря за анализите на рекламата на Афи и Енгин.Хубаво е когато гледат много очи по различен начин.
Приятна събота от мен, довечера мисля,че ще имаме още новини от Мерт.Днес играе Зейнеп в 3 ти кръг и очаквам сторитата и емоциите му от корта.Мисля,че ще е ден,който ще се помни.Успех на Зейнеп и Турция.

# 88
Вал, за пореден път се убеждавам, че турските сценаристи хич ги няма, а дори в нашата група има страхотни сценаристи (твоя е много по-добър).

за целувката, в същност май я нямаше, те само се наведоха за нея и рекламата свърши

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 10:09 от ani.zaiche

# 89
Еве,благодаря за новата тема:hibiscus:
Не съм гледала нищо с Мирай /не знам защо,но много ми прилича на Алина Боз/
Може и добре да стоят двамата,много се надявам
Когато видя Фуркан,винаги се сещам за едно  интервю,в което казваше за себе си,че не знае какво харесват хората в него.Според него,имал прекалено големи ръце още от дете....Нещо такова беше
Да дават вече нещо,че се измъчих в търсене на нещо интересно
Аз бях чела в едно негово интервю,че не харесва устните си защото били големи като "пържоли" и трудно се справял с дикцията.Много време му отнело да произнася добре думите.Това беше отговора на въпрос,че почитателите му много харесвали големите му устни.

Общи условия

Активация на акаунт