Отговори
# 60
ново в Х, гривната е изчезнала

Това истинска снимка ли е?

# 61
Колаж, Сикорски Grinning
Афра е от миналата година в Америка, Рамо са го измайсторили Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62
Колаж, Сикорски Grinning
Афра е от миналата година в Америка, Рамо са го измайсторили Stuck Out Tongue Winking Eye

Тия технологии ще ни разкажат играта.А за гривната,тя е друга и се появи за първи път на снимките с багажа.Не я намирам за важна тая гривна ,ама да поясня.

# 63
Важното е, че не е от Гърция Grinning

Афито лайкна Алина Боз Heart Eyes

# 64
"Чувствата са като вълни. Не можем да ги спрем да прииждат, но можем да решим върху коя вълна да караме сърф."
Естер & Джери Хикс

Страхотни Афра и Енгин Heart Eyes

Heart

Пера явно ще е много различна,променена и разбира се чудна хубавица,но докога ще я крият  Stuck Out Tongue Winking Eye докато пуснат сериала по Дисни+ ли?

Слънчево дете Kissing Heart

# 65
"Чувствата са като вълни. Не можем да ги спрем да прииждат, но можем да решим върху коя вълна да караме сърф."
Естер & Джери Хикс

Страхотни Афра и Енгин Heart Eyes

Heart

Пера явно ще е много различна,променена и разбира се чудна хубавица,но докога ще я крият  Stuck Out Tongue Winking Eye докато пуснат сериала по Дисни+ ли?

Слънчево дете Kissing Heart
Може да я крият и след снимките да си смени визията пак.Ама 2 месеца с шапка невидимка ли ще ходи това момиче и все в нелегалност ли ще живее.На Шнура тъпите ПР -и край нямат.Достатъчно интерес има към проекта,даже може да се засили ,ако ни покажат Пера.Или го отлагат за по-късен етап.Аман от ОГМ .

# 66
По повод поста на Милена за Афра - "слънчево дете", впечатли ли ме нейния отговор на въпрос в последното интервю, което Ева сложи в предходната тема:
Цитат
Какъв е източникът на енергията и светлината, които излъчвате на екрана? Винаги ли сте в добро настроение? Или какво правите, за да се развеселите, когато то е съсипано?

- Мисля, че енергията на човек е пропорционална на това доколко е способен да види цялостната картина, без да се спира на дреболии. В наши ръце е да озарим и помрачим вътрешния си свят. Предпочитам да използвам цялата си вътрешна енергия за добри цели. Струва ми се, че светлината, която се излъчва от екраните, е свързана с това.
Ами това е умен отговор, при това - без излишни думи и усукване. Когато гледаш отгоре и осветено от слънце, дреболиите не се виждат, вижда се само формата, идеята. Не е често срещано качество и е философски подход към картината. Blush

# 67
Понеже държа на обещанията си, да напиша и няколко думи за това, което ми хареса в "Истанбул, моя любов". Blush
1. Кастингът!
 Много ми хареса как стоят един до друг Афра и Енгин. Афра - млада и в същото време много зряла, а Енгин - сериозен и в същото време топъл и мек. Не виждам как по- млад актьор би могъл да изиграе ролята на Тан. 40 години е перфектната възраст човек да се е образовал и да е изградил бизнес империя - сам! Нелепо и недостоверно щеше да е, ако беше някое младо момченце и просто щеше да ми подскаже, че мама и тате са му подарили шефската позиция. Тц, перфектен ми е Тан такъв, какъвто е.
 Дори и най- еманципираната и независима жена понякога има нужда да знае, че гърбът и е добре пазен и има солидно рамо, на което да се опре, докато събира сили за следващата битка. Тан го припознавам като това рамо за Истанбул. Мъж с повече житейски опит, стабилен и сериозен, със заключено за обич сърце, докато не се появи правилната жена - млада, дръзка, умна, успяла. Една мъничка романтична част в сърцето ми нямаше как да не бъде покорена от тази двойка.Въобще създадоха ми нужните трепети. Нито за миг в мен не се появи някакво пошло усещане за чичко, жаден за млада плът, така че аз категорично отхвърлям мнението (срещнах го някъде), че Енгин стои като чичо до Афра. Всичко ми беше много премерено, платонично, нежно и каращо ме да вярвам в Любовта (онази с главното Л), която може да се случи на всяка възраст и не се подчинява на логика. Не е ли това целта на романтичните филмчета и сериали?!
Харесаха ми и превъплъщенията на поддържащите актриси, които внесоха допълнителен цвят, но направиха Истанбул специална и открояваща се.
2. Пейзажите, локациите, атмосферата!
Хора, които са изгледали не един турски сериал, най- вероятно не са видели нещо ново, но я си представете, че има и такива, които ще се докоснат до Истанбул чрез Истанбул и Тан. Няма ли да се събуди в тях копнеж по този град?! Няма ли да поискат да си купят и вкусят турски симид и баклава, гледайки как сладко си похапват нашите герои?! Няма ли да искат да опознаят и нощния Истанбул?! Всъщност на мен  Истанбул ми е най- любим през нощта и сцените от ресторанти, клубове, барове ми бяха недостатъчни. Очаквах да чуя и малко от музиката на нощен Истанбул, което не се случи, така че това май трябваше да е в предишния ми пост, където отразявах недостатъците. Wink
За мен изживяването, което ми дадоха Афра и Енгин беше... прелест!
Слагам ги пак! Wink

P.S.Надявах се да се получи по- кратичко, но... не ми се отдава! Извинете!

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 02:08 от Fi79

# 68
Цитат
Кастингът!
 Много ми хареса как стоято един до друг Афра и Енгин. Афра - млада и в същото време много зряла, а Енгин - сериозен и в същото време топъл и мек. Не виждам как по- млад актьор би могъл да изиграе ролята на Тан. 40 години е перфектната възраст човек да се е образовал и да е изградил бизнес империя - сам! Нелепо и недостоверно щеше да е, ако беше някое младо момченце и просто щеше да ми подскаже, че мама и тате са му подарили шефската позиция. Тц, перфектен ми е Тан такъв, какъвто е.
 Дори и най- еманципираната и независима жена понякога има нужда да знае, че гърбът и е добре пазен и има солидно рамо, на което да се опре, докато събира сили за следващата битка. Тан го припознавам като това рамо за Истанбул. Мъж с повече житейски опит, стабилен и сериозен, със заключено за обич сърце, докато не се появи правилната жена - млада, дръзка, умна, успяла. Една мъничка романтична част в сърцето ми нямаше как да не бъде покорена от тази двойка.Въобще създадоха ми нужните трепети. Нито за миг в мен не се появи някакво пошло усещане за чичко, жаден за млада плът, така че аз категорично отхвърлям мнението (срещнах го някъде), че Енгин стои като чичо до Афра. Всичко ми беше много премерено, платонично, нежно и каращо ме да вярвам в Любовта (онази с главното Л), която може да се случи на всяка възраст и не се подчинява на логика. Не е ли това целта на романтичните филмчета и сериали?!
Харесаха ми и превъплащенията на поддържащите актриси, които внесоха допълнителен цвят, но направиха Истанбул специална и открояваща се.
Hands Plus1 Hands Clap

# 69
Вай,Fi,това за чичкото и жаждата за млада плът могат само турците да си го натаманят,гледайки двамата
Честно казано,погледнах с други очи на рекламата....Laughing
Май има някаква малка подсказка за това и е точно в начина ,по който Енгин гледаше Афра ,когато и предложи да прекарат нощта заедно..
Съгласна съм,че хлапак нямаше да подхожда за ролята,обаче и застаряващ ерген не е много ок за мен
Ако на негово място беше един Сечкин,например,или един Гьокхан Алкан,нямаше да имам нищо против възрастта им.И Шукрю става...
У Енгин не ми се нрави хищническите пози,които от време на време заема...Не е моето
Иначе съм съгласна с теб и за и за против

# 70
"В един и същи миг, в един и същ отрязък от време, някой се ражда, друг умира, трети се влюбва, четвърти плете интрига, пети спасява живот. Светът е бил преди нас и ще бъде и след нас, затова е безкрайно глупаво да  похарчим живота си за глупости, да го похарчим на дребно, евтино и безвкусно. Колкото повече се вкопчваме в съвсем материални неща, толкова повече се чувстваме бедни. Ненаситно е човешкото око, все му е малко. Сякаш ще живеем с орлите. Нахрани душата си, всеки ден  ѝ подарявай слънце, топлота, грижа, научи я да гледа нагоре, научи я на нежност, научи я на милост...
Защото един ден ще останем само по нея..."
Рая Видинска, бг автор

Heart

# 71
Вал, имаме различна представа за застаряващите ергени. За мен мъж на 40 е в апогея на силите си и никак не мога да го сложа в графа стар ерген.
Когато Тан покани Истанбул уж на шега в дома си, беше едно от най- добрите попадения, с доза закачливост, в иначе скучните репликите, които им бяха написали. Показаха Тан и в ролята на играч, а не само на сухар, нямащ опит в общуването с жени. Останалият диалог си беше постен и няма как да се правим на възхитени.
Нали се досещаш, че на мен тези имена, които си изредила хич нищо не ми говорят. Sad Мога да ги потърся, но ще видя само снимките им и пак няма да знам как биха стояли до Афра. Може и да имаш право и да са по- подходящи, но аз и към Енгин нямам никакви забележки.
 Не видях нищо хищническо в Тан. За мен този мъж излъчва топлота и мекота, загриженост и закрилнически дух. Не е натрапчив по никакъв начин. Енгин не съм го гледала никъде другаде, но като Тан мога да му се доверя.
P.S. Беше започнала да ми липсваш тези дни! Wink

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 20:49 от Fi79

# 72
Да,Fi,имаме различни виждания за застаряващите ергени,точно
Не ми допада застаряващия Енгин
Другите артисти,които съм споменала също са на такава възраст,но излъчването им е съвсем различно
И не са само те-Серхат Теоман,Бурра Гюлсой,Толгахан....все поколение талантливи мъже,със невероятно присъствие на екрана
Не разбирам,защо,когато някой изкаже мнението си,което е различно от общоприетото,винаги трябва да се търси начин да бъде убеден
Казах и даже ще повторя-не искам да искам да видя това,което не виждам
Не ми допада двойката Афра-Енгин,не ми допада сценарият,не ми допадат кадрите от Истанбул,не ми допадат диалозите
Афра ми харесва като излъчване,но даже и при нея се усеща една скованост.
Съжалявам...

# 73
Здравейте,
ЕВЕ, благодаря за темата и изчерпателни новини около нашите любимци.
Малко пропуснах, но ви изчетох с удоволствие. Хубавото е това, че мненията са различни, но тона е запазен. Всеки има право на мнение.
Аз май съм от малкото, които заедно с VAL и mimi не харесваме двойката Афра и  Енгин. Еми, извинявайте, но Енгин има действително излъчване на застаряващ чичко. Дори на моменти с този поглед и лукавата усмивка, направо ми беше противен. Вида му беше занемарен, а за облеклото да не говорим, до елегантната Афра разликата беше видима.
Съжалявам за различното мнение, но не можем да бъдем еднакви.
Спокойна вечер и приятни почивни дни.

# 74
“Животът е филм, който гледаш през собствените си очи. Няма значение какво става там. Важно е какво правиш ти.“

Прекрасно е,както пише Катерина 49
Kissing Heart ,че въпреки различните мнения в нашата тема цари мир.
Лека нощ Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт