В интерес на истината не ми се говори и за случващото се извън корта като кой с кого е сниман, на кого е чантата, кой как е застанал до другия, къде е ръката на този или онзи, така че... Бих говорила за чувства, ама такива не виждам.

Намирам за смислени диалозите, касаещи творческия аспект от живота на Афра и Мерт.
Не бях чувала за Мирай до снощи, затова ми е интересно да чета мненията ви за артистичните й заложби и оценките, които й давате. Не бях чувала и за Фуркан, така че от вас разбрах за неговото по- раншно партньорство с Афра и приличното им представяне.
Повдигайки въпроса за творчеството, да се похваля, че изгледах "Истанбул, моя любов"

Първо да отбележа недостатъците (за мен) във видяното:
- времетраенето! Тези 3 митути ми бяха като 3 секунди и това ми отнемаше от удоволствието. Тъкмо се потопя в атмосферата, в случващото се, в диалога и вземе, че свърши. Тази форма на представяне не е моето. Да, знам, че иде реч за рекламен клип, но... Опитвах се да се настроя на тази честота, обаче като вида Афра и искам да я гледам с часове!

- сценарият! Имах очаквания за нещо оригинално, но вече бях попадала на книга, разглеждаща същата тематика - млада собственичка на агенция за запознанства, използваща нов алгоритъм, разработен от нея, намира най- подходящите партньори за клиентите си, докато тя самата не попада на прицел на един левент. Беше ми отнет УАУ ефектът. Също така самите реплики ми бяха доста постни, без нужната закачка (с едно изключение, когато бизнесменът на шега я покани в дома си).
За плюсовете ще пиша в отделен пост, че съм многословна, както обикновено!