Отговори
# 45
Еве, и за мен спорт е мръсна дума. Joy Гледам с удоволствие фигурно пързаляне и художествена гимнастика, и дотам се простират възможностите ми. Разбира се, при двама луди фенове на тениса вкъщи, не са ми спестени никакви турнири, но аз оценявам само естетически тенисистите и после си заравям носа в книгата, която чета. Така и не разбрах правилата на този спорт. Joy
 В интерес на истината не ми се говори и за случващото се извън корта като кой с кого е сниман, на кого е чантата, кой как е застанал до другия, къде е ръката на този или онзи, така че... Бих говорила за чувства, ама такива не виждам. Wink
  Намирам за смислени диалозите, касаещи творческия аспект от живота на Афра и Мерт.
Не бях чувала за Мирай до снощи, затова ми е интересно да чета мненията ви за артистичните й заложби и оценките, които й давате. Не бях чувала и за Фуркан, така че от вас разбрах за неговото по- раншно партньорство с Афра и приличното им представяне.
 Повдигайки въпроса за творчеството, да се похваля, че изгледах "Истанбул, моя любов" Simple Smile Преди това ви бях чела (с особен интерес Котелина и Катя), така че малко или много имах предварителна нагласа. Докато гледах, водех умствени диалози, в които ту бях съгласна с ваши позиции, ту не бях.
Първо да отбележа недостатъците (за мен) във видяното:
 - времетраенето! Тези 3 митути ми бяха като 3 секунди и това ми отнемаше от удоволствието. Тъкмо се потопя в атмосферата, в случващото се, в диалога и вземе, че свърши. Тази форма на представяне не е моето. Да, знам, че иде реч за рекламен клип, но... Опитвах се да се настроя на тази честота, обаче като вида Афра и искам да я гледам с часове! Wink
- сценарият! Имах очаквания за нещо оригинално, но вече бях попадала на книга, разглеждаща същата тематика - млада собственичка на агенция за запознанства, използваща нов алгоритъм, разработен от нея, намира най- подходящите партньори за клиентите си, докато тя самата не попада на прицел на един левент. Беше ми отнет УАУ ефектът. Също така самите реплики ми бяха доста постни, без нужната закачка (с едно изключение, когато бизнесменът на шега я покани в дома си).
За плюсовете ще пиша в отделен пост, че съм многословна, както обикновено!

# 46
Фи, пускай продължението Heart Eyes

Мога да напиша мнението си за Фуркан и Мирай. Фуркан е хубаво момче,  но като актьор ми е бая дървен. Мирай е красиво момиче (със съответните корекции), играе добре роли на кучки, има такова излъчване. В ролите на добро момиче не ме впечатлява.

# 47
Фуркан и Афра за мен имаха много добра химия в Децата на сестрите.В друг сериал не съм го гледала.Афра се справи с ролята,а тя беше трудна,даже според мен много по трудна от Рибаря,особенно първите серии,наистина впечатляващо,а е само на 20-21 години.

https://www.instagram.com/p/BvJp-zuDVJa/?igsh=b2s3dmJ1dGpobGZk
Heart

Мисля и се надявам,че в Пера,ще бъдат дори по-добри с Фуркан.

Мирай Данер не съм я гледала и не зная нищо за нея,но им пожелавам успех с Мерт.За нея не знам,но Мерт е опитен актьор и ще се справят. Heart Eyes

# 48
Не знам, дали е добре да пренасяме старите си впечатления от бъдещите партньори върху новите проекти... Така де, може да ни изненадат с нещо различно. Smiley
И все пак... Да кажа и за своите впечатления от Мирай, която за пръв път гледах в "Ти си моята родина" (с Бергюзар и Халит в главните роли, патриотичен филм). Там тя заедно с Пънар Дениз, Кубилай Ака и Боран Кузум бяха децата на сериала - много различни и четиримата. Мирай играеше фанатична патриотка и направо рецитираше репликите си, ама с патос. Sweat Smile Трудно я възприех... Sunglasses После погледнах това последното "Безгранична любов" (не съм изгледала цяла серия) - различна е и все пак ... е останало нещичко от патоса на героичността... Не съм я гледала в ролята на "кучка".
Фуркан има излъчване на добряк и от отделни клипчета ми се струва, че такива са и ролите му. Много съм повлияна и от мъжката му позиция по казуса с ареста на младите протестиращи в Турция (по повод ареста на кмета на Истанбул) и защитата на Айбуке при яснотата, че и той ще бъде изхвърлен от проект на държавната ТВ. Аз някак не мога да разгранича личността от ролята на актьора. Само при Мерт правя това разграничение, ама ... то защото личността ми е много противоречива и изплъзваща се. Пък и той директно си е заявил в едно от интервютата си, че играе и в живота, и то доста преди да застане пред камера. Wink

# 49
О, постъпката на Фуркан беше уау Heart Eyes Много съм впечатлена и аз.

Относно старите и нови партньорства, очаквам с интерес проектите на патроните Sunglasses

Тц тц тц... Неслишах не се ли сеща, че Мерт е водолей, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 50
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
И аз чакам с интерес новите партньорства и проекти на патроните Sunglasses

Сега четох, че режисьорката за спрягания нов проект на Мерт е била и на Бахар. Не съм го гледала! Но видях че и със Сема Ергенекон са дружки Wink
А сценаристката Пънар Булут е писала  Доктор Чудо, Езел, Шахмаран и други.

# 51
Шахмаран беше пълни измишльотини Grinning Дано Пънар се постарае повече в новото дизи.

Афито била на сета, ама само пишат, нищо черно на бяло няма.

# 52
Не познавам тези актьори За мен е важно нашите хора да са на екран На който не му харесва да не гледа Ние не сме нито сценаристи нита режисьори Животът е пред тях

те

# 53
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Шахмаран беше пълни измишльотини Grinning Дано Пънар се постарае повече в новото дизи.

Афито била на сета, ама само пишат, нищо черно на бяло няма.

Еве, Шахмаран си е чиста фантастика за мен Blush. Честно казано не е мойто .... обаче заради Мерт изгледах 5 епизода от първи сезон. Другите още не съм.

Ехх Афра упорито се крие като Пера Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 54
Еве,благодаря за новата тема:hibiscus:
Не съм гледала нищо с Мирай /не знам защо,но много ми прилича на Алина Боз/
Може и добре да стоят двамата,много се надявам
Когато видя Фуркан,винаги се сещам за едно  интервю,в което казваше за себе си,че не знае какво харесват хората в него.Според него,имал прекалено големи ръце още от дете....Нещо такова беше
Да дават вече нещо,че се измъчих в търсене на нещо интересно

# 55
Защо е тази потайност около Пера (имам предвид героинята)? Готвят ни голяма изненада или... ? Двама от тройката ги видяхме вчера в несполучливо селфи, но Пера къде е?

# 56
Хич не си слагам аз на сърце кои са им партньорите. Важно историята да е добра и да видим вълнуваща актьорска игра.И дано надминат себе си.Трябва да се измъкнат от оковите на Сейфер,не е добре за кариерите им.Оставиха незабравима следа като професионален тандем,но нека не останат само с тези образи.И добрата новина е ,че ще ги гледаме и двамата в началото на следващата година почти един след друг.

# 57
# 58
Терзи, дай да видим и Пера Heart Eyes

# 59
ново в Х, гривната е изчезнала

Общи условия

Активация на акаунт