Отговори
# 30
Мирай Данер играла ли е по-горещи сцени и тя? Имаше моменти в първи и втори сезон, Афра и Мерт доста се раздаваха.
Визуално ми харесва на мен.
Играе Мерай и в горещи сцени. А за Мерт - никакви притеснения, той може да изиграе всичко.
Скрит текст:
Между другото, беше приятелка на Кубилай известно време, този който едва не се сби с Мерт по повод Афра в някакво заведение.

# 31
Значи са възможни и горещи сцени.

Еве, че какво не му харесват на Мерт?

А гадже има ли си? 😁

# 32
Не знам какво не му харесват, но гледам, че се карат отсега Grinning
Има гадже Мирай. То и нашите от тройката на разсъмване имат, ама пак не ги харесват Grinning

# 33
Добро утро!

# 34
Добро утро,момичета Flowers Rose

Прекрасен петък ви желая Heart

# 35
Не знам какво не му харесват, но гледам, че се карат отсега Grinning
Има гадже Мирай. То и нашите от тройката на разсъмване имат, ама пак не ги харесват Grinning
Joy

# 36
Гюнайдън, девочки Kissing Heart

Селен вчера имала рожден ден, да е жива и здрава, става на 24 години Heart
Легендарно трио, Фуат, Диджле и Юсуфи Sunglasses

За Пера Heart Eyes

Вчера много интензивен ден, да видим днес какво ни чака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 37
Добро утро Хубав ден

Еве благодаря за всички преводи Прекрасна новина за Мерт Чакаме с нетърпение

Това няма май да се повтори

# 38
Значи са възможни и горещи сцени.

Еве, че какво не му харесват на Мерт?

А гадже има ли си? 😁
  Ех, Сташе, и Афра си имаше гадже в началото на снимките на "Рибарче", ама после нямаше. Joy Брад Пит пък си имаше съпруга в началото на снимките на "Мистър и мисис Смит", но в последствие и той вече нямаше, а се сдоби с нова такава. Хю Джакман, който беше сочен като актьора с най- стабилен брак в Холивуд, също не можа да устои на химията с партньорката му, докато репетират за пиеса на Бродуей. Бракът му вече е история.
  Има още толкова много примери за любов, родена на снимачната площадка и сцената, любов, по- силна от всяка предишна, че още няколко поста мога да напиша по темата. Wink
  Много често искрите, които пламват на сцената/ снимачната площадка, предизвикват пожари в личните отношения на актьорите и въпросът не е дали имат някого, а доколко са отдадени на този някого духом, а може би и тялом.
  Според мен, в хората на изкуството е заложена една малко по-... хедонистична жилка и преследването на удоволствието и щастието е водещо. Не съм сигурна, че в крайна сметка го постигат, но...
  И Елизабет Тейлър, в преследване на щастието, сключва брак осем пъти (два пъти с един и същи мъж), но...
  Аз гледам на Мерт и на Афра като на свободни личности, които имат пълното право да преследват своето щастие. Не си задавам въпроса дали ще се влюбят отново, а кога ще го направят. И грам не се вълнувам в кого ще се влюбят, а дали ще успеят да бъдат щастливи. Ако пък решат да си дадат още един шанс, феновете ще са в екстаз.
  P.S. Далече съм от идеята за връзка между Мерт и Мирай (самото им партньорство дори още е под въпрос)! С поста си просто искам да отбележа, че в артистичните среди прелива от пориви и чувства, и няма нищо лошо в тяхното случване.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 09:45 от Fi79

# 39
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдън къзлар Hug

Ох, става интересно, фандома на Мирай не харесвал Рамо Grinning

Айдеее .... почна се JoyJoyJoy
Днес нейните фенове не харесват Мерто Joy, утре пък ние няма да харесваме Мирай Joy и те така Stuck Out Tongue Winking Eye
Поне няма да е скучно Grinning... То още подписан договор нямат ма вече ги "вкарахме във филма" Joy

Това няма май да се повтори

Да, няма да се повтори Cry добре че снимки и клипове бол из мрежата, та да си ги припомняме от време на време Wink

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 11:57 от kotelina

# 40
Ааа, Котелина, харесваме я Мирай много Heart Eyes

Откакто тръгнахме по събития и имаме социален живот, влязохме в цивилизацията Sunglasses

# 41
Така е, Фи, стига да се харесат младите.
Мирай Данер, на мен, ми е по-симпатична, в сравнение с тези, с които го спрягат сега, та затова подпитвам.

# 42
Привет !

Обичам петъците. Беше ден на Рибаря   , а и утре е събота - почивка , море, гледане на сериали , книжки  ..... Виждам , че Мирай се спряга с Мерт. Голяма сладурана е. От дете е в тази индустрия и е добра актриса. По едно време изобщо не и вървеше с мъжете , но с настоящия си приятел се задържа и изглежда щастлива. Последно до преди месец я гледах в "Безгранична любов"  с Дениз Джан и се справи отлично. Там обаче нямаше  откровени любовни сцени, само  няколко целувки. Изобщо не може да  има сравнение с нашите и химията им, въпреки че и там я имаше. Ако е истина това с партньорството , дано им се получи с Мерт.

Но Афра е друго нещо за мен !

ПП : Малко клюки

В тези среди връзките са много оплетени. Бившия на Мирай /Кубилай Ака / в момента е с бившата на Дениз Джан /Хафсанур/ и дори са сгодени. Дениз Джан заряза Хафса , след като тя се забърка с Мерт Я. Малко преди да се случи имаше едно интервю с Дениз в което той така се обясняваше в любов на Хафса и така си личеше колко  е влюбен /баха заедно 4 години/ и изведнъж се намеси онзи  Мерт Я и дотам. Повече от 2 години Дениз няма нова приятелка  а Хафса ги смени доста. В тези среди не трябва да се пита кой с кого е , а кой с кого не е бил.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 10:11 от Kami_J

# 43
Нилайко е харесала новината за Мирай и Мерт, вероятно ще е стилист на сериала Heart Eyes

На Пера пък евентуално е Бурак Санук, предвид цветята за Афра, много съм доволна Heart Eyes

Дано излизат повече новини за двата сериала, че ми омръзна да говорим за  тенис, сори Stuck Out Tongue Winking Eye

# 44
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
https://x.com/goldiesrubs/status/1940877235306877014?t=pngHjZOA5 … jfcHqgaNr4LA&s=19

Режисьорката на новия сериал Sunglasses

Еве, аз още не знам дали я харесвам Мирай, предвид че не съм я гледала Grinning

Дано вече да имаме повече инфо около новите им проекти, което да обсъждаме Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт