Отговори
# 15
Рамо и до Джокович се добра, най-после. Няма да спи от вълнение това момче днес. Да му пожелаем да отиде и в Австралия и Щатите,да му е пълно щастието.
Миленка,аз не мисля,че Мерт прекалява с тениса.Това му е голямата страст,това го вълнува и се наслаждава максимално на възможността да гледа мачовете на живо.Какво лошо има в това?

Няма нищо лошо,но ние,или поне аз го чакам,да се прибере и да разгледа проекти и най-сетне да разберем ще участва ли в сериал тази година Heart Eyes
Иначе живота си е негов,нека прави каквото иска и му харесва,но има и дълг към нас феновете  които го чакаме.Това мисля аз и това имах в предвид с прекаляването..
Ясно,не съм те разбрала.За проектите започвам да си мисля,че е решил да си даде дълга почивка.Все пак от няколко години снима непрекъснато.Трябва малко рестарт и той точно това прави в момента.

# 16
Нека си почине момчето

# 17
Благодаря за новата тема , Еве !

Гледам Улви и Еге  и се моля поне Фуркан да изглежда по-прилично. И двамата ми се виждат много смотани. Едно са снимките от списания и дефилета , друго нещо си е селфито.  Космос разлика , космос !
Дано поне Мерт си почине добре , защото за нашето момиче почивка няма. Тя просто гори и свети в работата си.
А това , че ще ги видим и с нови гаджета , вече изобщо не се съмнявам. Някой беше писал ,че Айбуке и Фуркан са се крили 6 години. Едва ли толкова са се крили , просто никой не ги е дебнал , както нашите. И въпреки , че виждаме колко различен живот водят и колко са отдалечени един от друг , пак си се надяваме  - типични върли фенове сме !

ПП :  Златното момче не го гледам. Не мога да си причиня всичко това отначало. Само като се сетя за Пело и корема ѝ , за Невра и ръката на Феро на сърцето ѝ, за кака Пелин Акил ,  за целувката със Суна   и т.н.   и веднага ми минава желанието.

# 18
Заслужена почивка за Мерт. Никой не иска момчето да прегори от работа. На неговата възраст е постигнал много. Проектите няма да избягат, винаги ще има нови, и ще се завърне зареден и вдъхновен за работа, когато е готов. Виждаме че е усмихнат и щастлив, Мерт сбъдва себе си в този период, така изглежда. За наше съжаление не е с Афра в тези щастливи моменти. Но ще ги разнасме дълго време така. ❤️

# 19
Ками, аз се опитах да бъда по- мека с горещото момче и селфито от днес, но и прекият ти подход ми харесва! Joy

# 20
Ками, аз се опитах да бъда по- мека с горещото момче и селфито от днес, но и прекият ти подход ми харесва! Joy

На снимките ми изглеждаше къде къде по-добре. Разочаровах се. Дано  в сериала малко да го барнат. Като си помисля , че ще е любимият на Пера.......  Дано поне Фуркан отсрами мъжкия каст с хубава визия. Искам готини мъже покрай Афра ! Много ли искам ?

# 21
Благодаря за новата тема 🌹

Още от Мерт

# 22
Оппа новини от Бирса Heart Eyes

# 23
# 24
Мерт директно в любовен сериал, доста сравнения ще има, хм.

# 25
Сташе, може да надскочи Ферит Heart Eyes

# 26
Възможно е, с кака му и балдъзката също се получаваше доста добре.

# 27
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Охаа Heart Eyes
Мерт така или иначе сега си почива активно, ще се зареди с много положителни емоции и като си избере проект ще се завърне за преговорите Sunglasses.
А и нали казахте, че Мирай се е завърнала в Истанбул, сега тя ще подготви "почвата". А и никой не е казал, че Рамо не чете сценарий и в Лондон Wink.
Не съм я гледала Мирай Данер, така и не го загледах сериала в който беше доскоро... Но пък ми се струва, че добре ще си подхождат двамата Blush.
Много сравнения ще има, няма как Stuck Out Tongue Winking Eye.
Но наистина нямам търпение вече Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 08:47 от kotelina

# 28
Мирай Данер играла ли е по-горещи сцени и тя? Имаше моменти в първи и втори сезон, Афра и Мерт доста се раздаваха.
Визуално ми харесва на мен.

# 29
В Птичи полет имаше бая горещи сцени.
Ох, става интересно, фандома на Мирай не харесвал Рамо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт