(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 21 782
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
Резили се ден по ден най-слабото звено е майка и е успешна тя никоя ама най-гоуемата да видиш.

Ново от Доукан

# 76
Снимките почват на 20 август
Идват двама нови като лекари които явно ще присъстват на раждането на бебе Кемал.

Açelya Akkoyun и Mehmet Bilge Aslan в "Cranberry Sherbet"
Сериалът "Kızılcık Şerbeti" ще открие своя четвърти сезон на 19 септември, петък. Написан от Мелис Чивелек и Зейнеп Гюр, сериалът включва още двама актьори, освен Еркан Авджъ и Серкан Руткай Айъкьоз. ЛЕКАРИТЕ НА KIVILCIM „NİLGÜN“ И „HAKAN“

Снимките на четвъртия сезон на сериала „Kızılcık Şerbeti“ от Gold Film на Show TV започват на 20 август. С Йозгюр Севимли като нов режисьор, сериалът ще започне със събитията от финала на сезона. Сценарият е на Мелис Чивелек и Зейнеп Гюр, а в сериала участват още Еркан Авджъ и Серкан Руткай Айъкьоз, като към актьорския състав се присъединяват още двама актьори.

Açelya Akkoyun и Mehmet Bilge Aslan ще се присъединят към феноменалната поредица като лекарската двойка Nilgün и Hakan. Съобщава се, че двойката ще бъде лекари на Kıvılcım (Evrim Alasya), която е бременна. "Kızılcık Şerbeti" (Червен шербет) ще излъчи премиерно четвъртия си сезон в петък, 19 септември.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 23:52 от itshristina

# 77
Тъкмо щях да го пусна Хрисе ракета си...

И пускам фрагмана на сериала на Сибел и тук.

# 78
Не ми изглежда нещо уау, но да видим колко ще издържи....

# 79
Аз му дадох 7 от 10 само заради Сибел и Дениз. Ако в друг ден ще го гледам , но бъде ли при нас никакъв шанс. Не мога да предам Шербета. 😁😁. Като знам кой е продуцента нещо копи пейст на предишния му проект ми изглежда. Като толкова му се искаше да не спираше, но тук не му е мястото.
Иначе за нашето сериалче тук май ще има доста драма за Къвълджъм и Омер. Тези новите лекари хич не ми лъхват доверие. Аз очаквам че може да има трафик на бебета или да изчезне бебе Кемал и Къвлъджъм да изпадне в след родилна депресия и т.н. Нещо като в Присъда с Джейлин когато загуби Мерджан. Каквото и да е първите два епизода поне ще са драма и то пълна. След като почват от финала, всички ще са в болницата 😁 Фатих и Ишъл.

# 80
Много му е 7, виж историята: сърце дадено на друго момиче, лакома майка, придаващи щерка си на майката на донора, мила майка на донора, там някъде някаква любов. Не сме ли се пренаситили на тези теми!? Като вземат толкова добри актьори поне и темата да е нечувана. Защото точно епизод 1 трябва да е ударен. Шербета как хвана още от началото, защото беше нещо не показвано на зрителите. Хайде по-сериозно, оплакват се, че нямат пари, а бълват изтъркани сценарии и ни сервират, а после ние дори не успяваме да завършим историята заради техните малоумни финали на 4-5еп. И Керем е доста на години за такава история, но кой да ме слуша!

# 81
Права си, но Шербета в началото не беше ок съм рейтинг, но някъде към епизода на Нурсема където скочи, рейтингите буквало скочиха нагоре и продължават да държат високо, не знам дали този сезон дали ще е така. И после се опитаха сериали като нашия от към тематика, но не се получи този сериал Пазар нищо не стана с него.
Аз само за промото дадох 7 иначе не знам. И на мен Керем ми е странен там при тази женска навалица как се е съгласил. Чисто визуално се вижда разликата в годините с това младо момиче. Но както викаш виждали сме такива сериали. Нашето поне е чок оригинално , но последния сезон беше доста зле. Grinning Grinning

# 82
Като всеки сериал и Шербета има свои слаби моменти но хората го приеха и гледаха аз като гледала предния проект на Гювенетам конкуренция мога да кажа че само режисьора е същия и няма как да няма допирности в това но сценария е писан от сценаристите на Последно лято като гледам и Дъщерите на Гюнеш тъй че един сезон ще изкарат мисля.
Спрягат три дни :четвъртък,петък и неделя но Бирсен ще съобщи какво е като му дойде времето това което ме озадачи обаче при Шербо с тия доктори чакахме скок във времето как ще се обясни липсата на толкова народ???
Тази година това е на мода освен това малки момичета да се обработят на екран с батковци на който не му хареса няма да гледа и така.Ако е само Керем айде ама то е тенденция
Апо с младите моми в дизито да не е нещо различно даже е по гнусно 🙂
Съла

https://x.com/silaloverss/status/1953397752584438147?s=46

# 83
Случката с Нурсема не излезе на преден план в първи сезон😃 Щом са получили втори сезон, значи са били достатъчни. Но както и да е, ще видим какво ще сервират🙃

В Дъщерите на Гюнеш този на Умре Кънай не беше ли изнасилил Гюнеш😏 И май накрая свършиха заедно?

Права си, но Шербета в началото не беше ок съм рейтинг, но някъде към епизода на Нурсема където скочи, рейтингите буквало скочиха нагоре и продължават да държат високо, не знам дали този сезон дали ще е така. И после се опитаха сериали като нашия от към тематика, но не се получи този сериал Пазар нищо не стана с него.
Аз само за промото дадох 7 иначе не знам. И на мен Керем ми е странен там при тази женска навалица как се е съгласил. Чисто визуално се вижда разликата в годините с това младо момиче. Но както викаш виждали сме такива сериали. Нашето поне е чок оригинално , но последния сезон беше доста зле. Grinning Grinning

# 84
може би ще има скок във времето , в twitter една го сподели. При положение че Рахимджан почва снимки септември може и да е в първия епизод стига да се разберат компаниите, но малко ме съмнява. Тези доктори са ми съмнителни, от вчера имам поне 3 теории защо ще са там. Или ще отвличат Кемал, или ще го родят недоносено или Киво ще изпадне в кома може би Grinning Grinning
Аз се надявам че сериала на Керем няма да е с нас, достатъчно ми е Ханде и Баръш че и Керем да дойде ще ми е в повече. Но може би тоя Онур иска да заблести и прати сериала в Петък и да чака тотален срив на Шербета, което може и да стане, но Мелзей са странни птици всичко очаквам от тях
Кой ще има втори сезон?? Че се обърках.

При положение че почват на 19ти Шербета поне с два епизода заснети ще са напред. Но четох че един епизод го снимат почти по седмица, да видим. Чакаме чичото и племеницата.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 17:37 от itshristina

# 85
Кенан 10/10 ще е понеделник това си беше неговия ден.
Нищо още не е сигурно кога ще се излъчва освен дизита които вървят сега.
Шехира знам и Сахипсизите но тях не ги бърка Шербета.

# 86
# 87

Kенан Имирзалъоулу ще работи с ОГМ.

Доукан

Без теб никога! Heart Любимата ми Лайка навсякъде я води това е толкова специално ,че запечатва спомени с любимеца си понеже и аз го правя много ми харесва тази черта на Доукан преди дни бяха пуснали как е избработил картонена къща с мушами когато още не е бил толкова известен и го нямало Шербета в живота му.

Принцесата Съла Heart

https://x.com/dogukanngungor7/status/1954229088689836417

# 88
Красавица

# 89
Баръш на почивка със семейството му в Бодрум. Личи си че обича да си похапва. Очаквах малко да свали килца,но явно ни ще 😁.

Малко сексапил 😍🔥

Ево е с оня в Измир 😶

Бебе Кемал ще го има , днес от агенцията на бебетата които бяха в сериала са обявили че търсят бебе/бебета(близнаци?) между 0-1 годинка.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 23:58 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт