(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 082
  • 452
  •   1
Отговори
# 435
Кой снимки

# 436
Беше качвал общи снимки с Батухан заминаха.

Спойлер ми излезна даже и че е заради Чимен и всичко сериала стана по предвидим и от дневен сериал.
Еркан Авджъ е страхотен актьор ама малко да намалят Асил като лалугер от всяка хралупа...

# 437
Как няма да е като дневен сериал. Проблема е че институции се месят в сериал които си има изграден план за набиране на рейтинг. Като не им харесва да не гледат, но това е дъно. За едни минава номера, но когато има проблем Шербета им е виновен.
Аз лично не го приемам. Аз се чудя как още се гледа. Днес и Улаш почна направо да го финализират вече. Да стигнат дъното, но чичко Фарук си търси парите, но ще съжалява че се води по акъла на тия двете сценариски.
И в друг сериал мъж върти две жени и то сестри , тук се ядосват че Доа искаше да има нещо с Фираз Grinning. Дъно.
Сценариската продължава да си промотира тъпата си щерка и да включва ненужни хора. На хората им писна от Ишъл.
Омер и Къвълджъм уж главни, но играят не като второстопенни а като трети и четвърти. Пълно безобразие. Романтика уок.
Доа и Фатих старата песен на нов глас.

# 438
Ново от Съла

# 439
Шербо играе последни козове.
Слухове ,че Съла напуска сериала плъзнаха навсякъде.

# 440
Ако Съла наистина си тръгне няма да се учудя и Еврим и тя да си тръгне. Споделяла е че ако нея я няма и тя ще си тръгне.
Предполагам че на Съла историята и е хареса с Фираз, но по ред причини не стана. Grinning Grinning

# 441
Ако някой е умрял ще има ли сет в фирмата при положение ,че катастрофата е по нощите???
Няма логика!

# 442
Е те могат да презаснимат сцени всичко е възможно. Винаги снимат сцените в офиса само в понеделник.
Аз пък се надявам ако един тръгне в случая Съла и останалите и те да си тръгнат Grinning

# 443

След Доукан и Съла пусна фрага да видим какво ще стане и Бирсен пусна анкета.

# 444
И Баръш го сподели.
Бирсен знае какво ще стане сигурна съм ще го напише другата седмица за да има драми Grinning

# 445
Бакалъммм

Доу я пусна днес.

# 446
Аз още се надявам Омер да е в затвора. Ако беше Къвълджъм от сезон 1 той да е в затвора в момента, сегашната Къвълджъм е доста по-мека и то е нормално имат си бебенцеx, но това я гризе съвестта. Малкото направо одрало кожата на баща си Grinning Grinning Grinning

Каква ирония Grinning

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 23:51 от itshristina

# 447
Нали затова бяха тия сезони и тия препядствия да ни покажат ,че хората се променят , стараят и тн.

Ниляй до 2-3 епизода хваща някой от Фейза
Вдигала чашата си за нейния Мустафа.

https://x.com/pembisgozluklu/status/1977792179364938185

# 448
Спекулира се че Доа ще е в кома за кратко време , защото Съла ще има ангажимент в чужбина. Да видим дали ще е така. Днес бебетата бяха на сет в къщата на Къвмер.

# 449
Йомер най-накрая не успява да се сдържи и призна всички истини на Къвълджъм. Сега те ще носят това тежко бреме заедно. Тази тежест обаче вече започна да се отразява негативно на връзката им.

Къвълджъм започва да сънува кошмари. В резултат на усилията на Фатих отношенията им с Доа се подобряват малко.

Ъшъл, мислейки, че човекът, който я заплашва, е Мустафа, иска да го предупреди.

Скоро обаче тя ще разбере, че това не е той. Фираз, която се опитва да скъса с приятеля си, осъзнава, че излизането от тази ситуация няма да е толкова лесно.

Докато ледът между Доа и Фатих се е стопил малко, този път те спорят заради Чимен. Доа взема дъщеря си и напуска къщата, но претърпява голям инцидент.

Общи условия

Активация на акаунт