Когато се наложи да пропуснем морето…

• 5 137
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
4-5 години вече пропускам отпуски и почивки,поради това,че работата ми е такава,че нямам достатъчно време,налага се и през уикендите да работя.Но през август имам някъде около 10 дни и от сега правя планове къде да избера за да изкарам една истинска пълноценна и релаксираща почивка,която би ме заредила с енергия и сила.Може би ще заложа като идея през тези непоносими горещи дни някъде в планината на чист въздух, тихо и спокойно място.

# 16
Вечер на верандата с диня и сиренце. За мен това се превърна в идеалното ваканционно преживяване през лятото преди няколко години, когато след ковида нямахме финансова възможност да отидем на почивка.

# 17
Чета и си мисля. В детството ми съм ходила на море само веднъж. Това никога не е било нещо обичайно и очаквано, и в други семейства също беше така. Явно времената доста са се променили, щом се налага да се обяснява на децата защо тази година няма да се ходи на море, сякаш някакво печално събитие се е случило и може да им остане психическа травма.
От София ли си?
Прави ми впечатление, че основно софиянците ходеха на море всяко лято по онова време, от провинцията не.
Ние пък точно обратното - в детството ми нашите винаги ни водиха на море за по 2 седмици и ми беше много странно, като се запознах с бащата на децата ми и той каза, че никога не е ходил на море като малък. Той не е от София.
Но аз продължих традицията като в моето семейство и всяко лято се ходи на море (но не за по 2 седмици, а много ни се иска 😃). Вече го правя да е 2 пъти за по 6-7 дена.

Общи условия

Активация на акаунт