Semana Santa....ИСПАНИЯ

• 18 209
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • E-CLM & CH-VD
Alest, като те знам каква си бойна..... не си решила - не си ги отказала  Laughing Mr. Green А това за второто дете е добра идея, защо не? (на чужд гръб и 100 тояги са малко  hahaha). А за снимката.. какво да ти кажа, аз лично не се притеснявам. В нета не слагам снимки, които не желая да бъдат гледани. А и не само оттук могат да вземат някоя снимка. Например това лято в Созопол, братовчедка ми даде във фото да й свалят снимките от картата на фотоапарата на диск. Дадоха й диска и седнахме у дома да ги гледаме на моя комп. Е, направо се  #Crazy, освен нейните, бяха записали и снимките на поне 7 човека, едни от които си бяха откровена еротична фотосесия за домашно ползване. Горките хорица, ако разберат... hahaha Mr. Green Twisted Evil Та не знаеш откъде какво ще изскочи. Аз бих ги обработила с фотошопа и бих им лепнала един надпис на английски, че са защитени от авторско право и толкова. Браво за лунната диета, следващия път и аз съм с теб, може даже да се подкрепяме по скайпа или кю-то  Laughing

Гери, историята е следната, накратно. Една от мамите, но от друга държава получава линк от нейна приятелка. Линка е за една от онези истории, които нон-стоп циркулират в нета - от типа обичайте се, бла-бла и разни такива, съчетани с приятна музика и хубави картинки. Та в тази история, говореща за любов, като главно лице приятелката разпознава момченцето на въпросната майка, като неговата снимка е взета от подписа й. Тогава доста потребителки махнаха снимките на бебоците от подписите си. Иначе беше много красиво, от почти всеки подпис те гледаше усмихнато детско личице  Heart Eyes. За съжаление извратени подсъзнания има винаги.  #2gunfire #Cussing out

# 151
 Hug Hug HugЗдравейте,момичета...ох,не мога да намеря време да пиша...Гледам,че готварската ни темичка се е раздвижила.Аз съм нагласила няколко любими рецепти с риба,но нещо с превода...как се превеждат тези риби-merluza,lubina,dorada...oх...мъка...пък и тук се разядохме на риби...не ги познавам булгарските много newsm78.А този garbanzos нахуд ли се казва в БГ.
Важното е , newsm44че вече знам как да си направя алкачоф...за срамотиите още не сум го готвила това испанско чудо...

friki,и аз се измъчвам понякога ...свекърва ми никак не е добре...на Дани брат му живее в съседната къща,но нямали време да и обърнат внимание...цял ден на Пазара..пари трябвало да се изкарват.Тя милата не може да качи стълбите и да отиде до втория етаж...затова живее в бечовата стая.Искаме много да я вземем при нас,но тя се страхува дали ще издържи пътуването-има почти всекидневни бъбречни кризи и кръвното и е високо.Дайте идея как да я докараме при нас...Обичам я много и ми е мъчно..
Едни приятели от БГ ни изпратиха линк към сайт за гледане на телевизия на живо...Иска Windows  а ние сме с MAC OS X и не мога да гледам.. Sad  http://es.gledai.tv/
Приятен ден ... и дани този дъжд да спре вече...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 152
Фрики, съжалявам, че преживяваш всичко това, дано се пооправят нещата  Praynig или поне на леля ти да и дойде акъла в главата.
За испански манджи май и аз не готвя такива. Гаспачо правя почти всяка седмица, ама друго май не се сещам. Има едно нещо Майоркинско, прилича на пица, но е само със зеленчуци, ще видя да ви пусна рецептата, много е вкусно  Flutter

Аз пак с мойте сутиени да ви досъдя... не мога да намеря и това е. По принцип съм с по-голям бюст, а сега съвсем.... и не мога да си намеря нещо дето да ми става и да е готино. В корта има големи номера, но са ми много бабешки такива.... помагайте плийййссссс

# 153
Габи,и ние от там гледаме бг тв.Аз не ,мъжа ми,като има ма4ове и други подобни.По Мюзик айдъл/а не си падаме,да не кажа ,4е у едни познати гледахме малко и направо гад ме хвана  Sick.Баси лигавите и противни хора,на4ело със Слави.Него си го мразя още от БГ.И ВИП брадъра не гледаме,а гледам в Клюкарника теми4ката жъне най голям интерес.Само като знам,4е у4аства "онова 4удо на природата"Азис и ме хваща ортикария  Sick.Боже,какви "ли4ности'са на по4ит в БГ...плаша се направо  Twisted Evil.

Весе,добре си преразказала "темата".Аз да ти кажа дори и не про4етох какво пише в този сайт.Само като мернах Гери и другите форумски де4ица и махнах снимката  Sad.После и в самата тема май не писах,нито я и 4етох.Какво да 4ета,видяното ми стига.

Другия вторник пак съм лунати4ка  Mr. Green.Има ефект и ще продължа....докато не се изкуша  Mr. Green.

Габи,merlusa си е мерлуза на бг.Lubina y dorada съм яла,но и аз не знам как се превеждат,ще се поразровя и ще ти кажа Wink.Гарбансос да,нахут е на бг  Peace.Аз затова не съм намерила време да седна да пиша в готварската,защото все ще излезе някоя специфи4на думи4ка,която да се 4уди 4овек как да я преведе  Thinking.Сега ще погледна до къде е стигнала теми4ката  Wink.

# 154
А къде е тази готварска темичка, че не можах да я открия нещо  newsm78

п.п. Намерих я, туко що Алест я избута първа в готварския  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 13:40 от clara

# 155
  • E-CLM & CH-VD
Gabi, мерлуза си е мерлуза на бг, лубина не знам, а дорада е златна рибка. Гарбансо е нахут, да.

Алест, за съжаление другия вторник няма да мога да участвам в лунната диета, няма да съм тук. Дори и достъп до нета няма да имам цяла седмица. Confused

Някой подразбва ли нещо за тези прословути нови документи или историята замря дотам???  newsm78 Също да питам, някой получил ли си е вече боррадора, ако го е поръчал през интернет?

Ето още няколко линка за гледане на ТВ през интернет:

http://www.bgtelevizia.com/index.php

http://thedoor.free.bg/onlinetv.html

http://www.e-televizor.com/channels.php

http://online-television.tv/channel/Entertainment/2197/NOVA_tv/ - Това е само Нова тв

# 156
Весе,как беше озаглавена онази тема с де4ицата и снимките в Интернет.Търся я и незнам как да я открия  newsm78

Клара,вклю4вай се в кулинарната  Wink.

# 157
  • E-CLM & CH-VD
Алест, ето я темата

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=154858.0

# 158
Весе,грасиас за линка Heart Eyes

Моми4ета,хайде в кулинарния.Искам да нау4а нови ,изпитани рецепти  Praynig.

# 159
  • ES
Момичета, на няколко пъти от отчетната темичка все ме питат мами, които ще идват на екскурзия в Испания, кои места си заслужава да се посетят в Мадрид, Барселона и Валенсия. Понеже в Мадрид и Валенсия съм ходила само по работа, не на екскурзия, а в Барселона въобще не съм, помогнете, какво да им кажа на момичетата като ме питат.

# 160
  • E-CLM & CH-VD
Geri, във форума за път, море, почивка, има една много хубава тема за Барселона, където доста изчерпателно са изброени местата, които си заслужава да се посетят.  Peace Нека мамите се поразровят там.

# 161
Гери,във Валенсия освен това http://www.cac.es/   няма нищо друго интересно  Mr. Green

# 162
Моми4ета,много специялно  ви благодаря за подкрепата.
Габи,ти с мак ли си?В момента си избирам портатил и ми хареса този на Apple,но вси4ки ме разубеждават.Казват,4е вси4ко било разл4но и по трудно.Сподели опит моля те.Доколкото 4етох целия пакет office можеш да го инсталираш също http://www.macuarium.com/foro/.Ето тук го 4етох.Сега друго.На баба много и хареса да пътува със самолет Mr. Green.И двата пъти така идва.Вси4ките стюардеси много са и се радвали.А пък и спала даже.Има билети с добавка за придружител.Тоест,возят ги с коли4ки от фактурирането до настаняването в самолета,след кацането също.Надявам се да имате благополу4но развитие на вашата дилема.

Гери,в Мадрид задължително музея "El Prado" и специално картината "Las meninas"  на Velazquez,4е ако тръгнат да го обикалят подробно няколко дни ще им трябват.
Алест,виж ми подписа Mr. Green.15 имам да свалям Mr. Green

# 163
  • ES
Благодаря банда    bouquet

# 164
friki,не бих заменила МАС-а с никоя друга оперативна система.Няма вируси никакви,няма проблеми никакви...И не е вярно,че се работи трудно с нея...напротив много еприятно...Средният ми син се занимава по-подробно с  APPLE.Дори прави с още две момчета сайт на Gumalicante(Unimac)-любителите на МАС от област Аликанте.Ако искаш по-подробна информация пиши ни на SKYPE-a :  ilievi_es  синът ще те усведоми подробно Hug

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 21:18 от gaby_s

Общи условия

Активация на акаунт