Semana Santa....ИСПАНИЯ

• 18 792
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • ES
Здравейте момичета,

Алест, чудесно си се справила с оформлението на страничката.    bouquet  А за снимките, нека не бързаме да трием мамите, може да нямат възможност сега да сложат снимка.

не съм влизала няколко дена, но мъж ми взе да инсталира windows ВИСТА и се откри една вистаааа. Както и да е оправи се всичко.

Първо да честитя първата годинка на Ники, да е мнооого здрав, силен и същевременно послушен и мил. Много радост и щастие да носи на мама и татко.
Марипоса, покажи някой друг компромат от фиестата, давай снимки!

Анетт, миличка, какви мал формациии бе. За това се прави изследване, като ти вземат кръв от вената и то е през второто триместрие. А амиоцинтезата я правят задължително на жени, навършили 35-36 г. Яяя не се шашкай! На мен ми правиха един тест на О'Съливан и ми лепнаха диагнозата gестационен диабет. Но с диета свалих захарта до нормите. Инъче бяха готови и инсулин да ми слагат. Макар, че сега имам една съседка, ще ражда скоро, на нея са и изписали инсулин, слага си. Пий повечко чай, с лимон и мед за настинката и физическите упражнения ги остави. За местенето няма ли някоя приятелка да dоиде да ти помогне. Ние сменяхме жилището когато бях в 5ия месец. Почти нищо не можах да изчистя, само като стоях на крака се умарях. Но има хора сред човеците. Дойде една приятелка и почти сама изчисти цялата къща.

Хайде да не досаждам.

Честит рожден ден на Асто на патерици, да е жива и здрава и да роди едно хубаво и здраво момиченце.

Бравооо на ru600, да и е живо и здраво бебето!!!
  newsm30

# 46
  • E-CLM & CH-VD
Честито бебче на мама ru600, да им е живо и здраво и да им носи само радост и щастливи мигове!

bouquet   bouquet    bouquet   bouquet   bouquet

Марипоса, снимки, снимки, снимки!  Mr. Green

# 47
  • La casa de Mickey Mouse
здравейт отново
ами в4ера когато се обади лекаря каза 4е кръвната картина е перфектна но има някъкви проблеми относно плода липсвали му данни а други не съвпадали и за това сме в рискова граница и днес Ще ме гледат на видеозон отново но ве4е в матернидад не в генерал, аз просто се надявам заЩото шаваше много да не са го измерили правилни
кръв отново ми взеха тази сутрин взеха и от моя  newsm78
а за настинката оЩе си я вла4а изядох лимоните на Бенидорм и пак, аз съм си така вдигна ли температура си знам една седмица ме държи с антибиотици сега без антибиотици незнам

# 48
уф от толкова много оплаквания забравих
4ЕСТИТО МОМ4ЕНЦЕ НА МАМА RU600, ДА И Е ЗДРАВИ4КО И ДА ДАРИ НА МАМА И ТАТИ НАЙ ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА

# 49
Много се радвам за новото форумно бебче!Да е честито момченцето на мама ру600! stork-boy

Момичета,да ви кажа какво стана вчера...дадоха на Дани документите и заплатата...но в чекове...и то няколко от по 150 евро.Първият да се вземе на 30 април,вторият на 15 май,третият на 30 май...и така през 15 дена.Това не е ли подигравка,кажете...Дани беше паркирал достатъчно далече,че като ме знае...както бях ядосана...какво щяха да му чуят ушите... argue newsm29 newsm66

Вчера се загледахме и се заслушахме в песента ни за Евровизия,дето ХулигАнче беше дала линк...ами те са СТРАШНИ- Стоян и Елица..напълниха ми душичката... Hug Hug Hug

А албумчето взело да се пълни...така като гледам аз съм ви кака на всички Grinning Grinning Grinning

Лек ден ви желая...и бременните мами да не се притесняват...  bouquet  bouquet  bouquet

# 50
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА ru600,ДА Е МНОГО ПОСЛУШНО И ДА ИМ НОСИ САМО РАДОСТ И ОщЕ ЕДНО ДОГОДИНА.
   Амноицентезата се прави между 15 и 18 седмица.Определящи са кръвните изследвания,снимките от ехографията/тила на бебето 1мм/ и годините на майката.При съществуващо някакво отклонение
 или повишен риск въз основа на годините е препоръчителна амниоцентеза,но не и задължителна.

# 51
Честито момченца на мама Ру600, да им е живо и здраво и много радости да им носи   bouquet  bouquet  bouquet
Анет, стискам палци новите резултати да са хубави  Praynig

Аз да ви почвам помалко с бремнните въпроси  Mr. Green
1. Кремове за стрии какви ползвахте? Чета тука из форума, че масово се мацотят със зехтин, някой пробвал ли го е и ако да има ли ефект? А миналата седмица гледах в аптеката крем против стрии за бремнни на ROC, ако някй има отзиви и за него, моля да ги сподели.
2. Дрехите за бременни, от къде си пазарувахте? Аз освен в Бенетона, по другите места нищо не мога да си харесам? За сега все още си влизам в старите дрехи, ама почнаха да постягат тук таме и май ще трябва да се сдобивам с нови.
И по специално ми е наболял въпроса със сутиените - такива за бременни ли ползвахте и от къде? Да ми препоръчате някоя марка?

За сега това, имам и още въпроси, ама те могат да почакат  Wink

# 52
здрасти аз ползвах този на бабе, но не съм доволна сега си купих РОС за бременни страхотен е, опитай Ще ти хареса, оЩе пове4е 4е в момента е на промоция
за дрехи си купувам от НМ мисля 4е така се казваше, много са хубави удобни и на приемливи цени за разлика от пренатал например, еднакви са но на половин цена и като имам в предвид 4е са само за няколко месеца някък си не ми се дават луди пари, поне тук в Бенидорм има фантасти4ни цени какво да ти кажа, ако мога да помогна с неЩо друго питай, стисакйте палци след половин 4ас отивам на преглед  Praynig

# 53
   Аз си взех крем против стрии на Mustela.За сега съм доволна,но до края нищо не се знае.Чух че и с тях и без тях/кремовете/,зависи от кожата индивидуално.Все пак е добре да опитаме.А що се отнася до дрехите,аз също си взех от HM.Имаше доста хубави дрешки на сносни цени.И като ги облечеш са още по-сладки.И също много по-удобни от старите ми дрехи pregnant .Скоро трябва пак да намина.

# 54
Аз пък не съм ползвала никакви кремове против стрии и не ми излязоха  Mr. Green.И да,вярно е ,4е е до тип кожа.Ако си предразположена с каквото и да се мажеш,ще ти излязат.Не се мажех,защото не ми понасяха никакви миризми...И с парфюмите беше същото Sad.И доста време трябваше да мине след като родих,за да ми се оправи нюха  Mr. Green.Но при всяка жена е разли4но,дори при всяка бременност на една и съща жена.
За дрехи не съм хвърляла луди пари,4е са за малко време  Mr. Green.Но имах и такива,като блузки разни ,които добра работа ми свършиха в първите месеци след раждането...по широ4ки и удобни за кърмене Mr. Green.
Виж сутиена е важно нещо.Не си купувай някой да те стяга,нито с подплънки,но ако ме питаш,да не е без банели.Колкото и да ни казваше матроната,4е от кърмене не увисвали... newsm78...абе не са ми същите,както преди да забременея.  Twisted Evil

Анет,стискам палци за днес и да кажеш после какво е станало.

Клара,много си скромна с въпросите  Mr. Green.Давай смело,докато си спонмям  Mr. Green,4е наистина бързо се забравя.Добре,4е имаш "колежки" сред моми4етата  Wink.

# 55
  • Spain
Честит бебок ру600 !  bouquet stork-boy smile3525
бързо възстановяване ти желая и много семейно щастие

Клара аз се мажех със Авент - много съм доволна - аз те съветвам да се маже6 - вярно 4е всяка кожа е разли4но но на мен и стриика не ми остана на стомаха - бях смаята като видях на една жена какво и беше останало . също мажи и гърдите - това ве4е по към края на бременността - за гърди авент имаха отделен крем - на другите фирми незнам .Дрехи за бременна не съм си купувала- сега гледам и в Оким (Exit) има колекция за бременни . сутиена - по време на бременността си ползвах тези които си имам - след като родих ми беше удобен много специалният за кърмене - има разли4ни модели в "Пренатал".специалното им е 4е без да маха6 сутиена се откоп4ава 4аст от 4ашката и така може6 да кърми6 спокоино без да се "събли4а6 " . като цяло наблягаи сега на  паму4ното бельо.за след раждането се запаси с "гащи"  Wink - паму4ни - прашки ,мрашки поне аз за месец ,два бях забравила
ГАби-С и мен много си ме кефят българските у4астници за евровизия- затова нявсякъде и агитирам за тях Simple Smile .. и да небравите да пускате смс-си . затова дадох онази статия ..защото пишеше 4е щеидват в Испания на промотур- ама нищо пове4е ....
gery_to е то предложението е само на майтап - как ще трием от списъка Simple Smile

# 56
Честито бебенце на Ру600!
Живо, здраво да е и много да радва мама и тати   bouquet

ANETT, почивай си, приемай витамини и нали знаеш,... спокойствие и силна храна. Всичко ще е наред  Flowers Rose 

# 57
отново съм тук
правиха ни какви ли не изследвания гледаха ни какво ли не, добре е бебо, станало объркване в измерването, не са записани вси4ки показатели, освен това както винаги не спря да мърда и подска4а, отново им беше много странно, но казаха 4е вси4ко е наред и 4е няма страшно дори няма да правим някъкви допълните изследвания, само стандартните койтосе полагат, продължаваме да сме малко по малки но и по дълги, но това не е болка за умирани казаха лекарите (бяха се събрали трима да ни гледат), показа ми някой от органите, от къде циркулира кръвта, разгледахме сърцето и сърде4ния ритъм и един милион оЩе неЩа
но най важното е 4е е добре, все оЩе не могат да кажат какво е много е мъни4ко

# 58
  • Spain
анет аз пък се 4удя какво толкова странно 4е се е мърдало бебето . спомням си в 4-я месец като отидох на първи екограф то то4но така си се мяташе . аз не можах да я видя добре защото монитора не ми го завъртяха добре .затова пък мъжа ми гледаше еи така  Shocked Shocked Shocked и после 3 седмици разправя как се          въртяла дъщеря му и как " се биела "   Mr. Green с ръце и крака - от товага каза 4е ве4е знаел 4е ще е мъжко моми4е ....е  не каза кои ще е ..казаха ли ти . на мен от самото на4ало ми познаха 4е ще е моми4е  .

# 59
  • E-CLM & CH-VD
Anett, радвам се, че всичко е минало добре. Надявам се, че си по-спокойна вече   bouquet Винаги са възможни обърквания, затова трябва да се търси още едно мнение.  Hug

Разбрахте ли нещо ново за тези скапани тархети? Че така и така май месец ще идваме за данъците, поне да си пусна документите и за тархетата, ако трябва да се сменят.  newsm78 Twisted Evil На всичкото отгоре вчера съм получила писмо, че документите ми за националност са пристигнали в съда в Мадрид (слава богу, не са ги загубили), и че дори ги разглеждат вече  #Crazy - егати и бързаковците, да не повярваш! И че до 1 година ще имам резултат. Да видим  Crossing Arms Thinking

Общи условия

Активация на акаунт