Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да качите снимки в албум?
Какви са процедурите за регистрация и легализация в Испания?
Как да предотвратя появата на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да качите снимки в албум?
За да качите снимки в албум, първо трябва да влезете в профила си. След това изберете желания албум и щракнете върху „Качване на повече“. Следващата стъпка е да изберете „Прост уеб качване“ и след това да намерите снимките на вашия компютър. След като изберете снимките, натиснете "Старт качване" и изчакайте процеса на качване да завърши.
-
Какви са процедурите за регистрация и легализация в Испания?
-
Как да предотвратя появата на стрии по време на бременност?
Предотвратяването на появата на стрии по време на бременност може да бъде индивидуално за всяка жена, тъй като зависи от типа й кожа. Използването на кремове против стрии, като например кремове с витамин Е или кокосово масло, може да помогне. Важно е да поддържате кожата добре хидратирана и да избягвате прекомерното напрежение върху кожата. Носенето на удобни дрехи и специални сутиени за кърмене също може да бъде полезно.
-
Как да избера подходящ крем против стрии?
-
Как да избера подходящ сутиен за кърмене?
.Задграничният ми паспорт вече е с изтекла дата, а лятото ще си ходим в Бг.Разбрах, че има едни пасавани, които се вадят от Мадрид и важат 5 дена ( в които трябва да си тръгнеш).Обаче аз не мога да чакам да ми дадат този пасаван и тепърва да си търся билет за самолет посред август/септември
.Или ще хартисам с билета, или ще е безбожно скъп, знам ли
.Чух и друго, - че един ден от седмицата консула на посолството в Мадрид идвал в Гандия и правл паспорти за един ден ( пишело го на автогарата във Валенсия).Някои казват, че паспортите ще отпаднат, но ако нямаш картата, която го замества,...няма да минеш.Дали ще ми го искат( миналото лято си вървяхме с паспортите, за това не се налагаше да ни питат за тях) и какви са последствията ако се опитам да мина така?

Аз се обадих в последния петък на март и ми дадоха час за Мадрид за 17ти. А от гандийския офис още не могат да ми дадат информация на коя дата ще е консулката в Валенсия. Но от неофициален изтоник разбрах, че Стефанова била обидена на хора, дето и мътели водите за консулските и срещи из страната и вече нямала да идва. Не знам колко е вярно. Говорих и с други хора и те са съгласни да плащат тия безбожни такси за попълване на документи, само и само да си спестят дългия път и лудницата в Мадрид (и в града и пред посолството). Щом не знаем как да си попълнем документите за заверка, в Мадрид защо ги дават да си ги попълнем ние? Но при все, че според тая Мария Томова, консулката е имала право да изиска стая в кметството за да провежда срещите си, а тя е решила да си отвори офис, показва, че цялата тая организация е направена по-скоро за печaлбaрство, от колкото за помощ на бг имигрант.

, вървеше и филм за България, за културното й наследство, и беше направен много добре. 

. Ти правиш ли испански манджи?
.Така е най лесно.Ако работеха както трябва и в услуга на хората,нямаше да се носят какви ли не слухове,които винаги се оказват истина