Semana Santa....ИСПАНИЯ

• 18 208
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Абе на мен ми е все тая дали ще е триколка или не. Искаме да е удобна за бебето, да е широка,  да е качественна, задължително да има зимен кош и кошче за кола и все пак да изглежда добре Simple Smile Черох, че големите гуми били предимство при бутането, а за дръжката искам да е цяла, защото и кучето ще ми се налага да водя с нас понякога (предполагам) . Килограмите май не ме бъркат особенно, не мисля, че ще ми се налага да я вдигам, за чантите винаги пазаруваме с кола, така че и чанти няма да закачам по дръжките Wink
Ще го мисля, има доста време  Wink
Алест, мерси за линковете Simple Smile
Ани, тази на кини има много хубав дизайн, но е много тесничка, не ми изглежда удобна за бебето  Tired

# 211
  • Spain
само така си мислиш  - да де твоя си работа .. предимство е 4е оба4е детето вижда навсякъде ..
 недостатък - моята е с помпащи гуми - е трябва от време на време да ги напомпвам . така 4е гледаи и гумите .. ина4е наистина като е с големи гуми е всъдеход . допълнително е много маневрена - завъртам я на 360 градуса в пространство широко колкото самата коли4ка . няма нужда да  я повдигам  при завъртането - това  беше като общо за триколките . другата  -с 4 колелета която е ... ако ти кажа 4е 4есто се " блъскам" буквално с коли4ката .. като се завъртят колелата на някъде си и ако евентуално има камък , бордюр , препятствие, което не съм видяла и е близо  до колелата се натрисам напред при Герито ..няколко пъти даже Гергана летя през глава защото бързах и като ми ти се заклещи колелото а аз съм по инерция засилена - едно 4е  аз доста се напорих  ..ами после що рев изревах 4е мие паднало детето .. ужас ..сега мие смешно ама тогава ми беше супер тъжно Simple Smile . на мен ли4но не ми е особено удобна с 2 колела отпред коли4ка . единсвеното предимство е 4е са леки пове4ето . триколка ако решиш гледаи да е сподвижно колело отпред .
на куини има и други модели

мисля 4е дръжката се "4упи" така 4е може да се регулира .
 ама всъщност 4ико са си добра марка .. щом си си харесала нещо смело - поне ще знаеш 4е е ка4ествено

# 212
Здравеите!Tова за коли4ките моята е Нурсе и сам доволна товаря я стра6но много и лесно манервена Peace,триколка е но е от минало годи6ния каталог на Нурсе.Сега гледах новия и моделите са страхотни Peace,моята я пора4ах от бебе6ки магазин и ми излезе 220 евро с ко64ето за кола,отна4ало бе6е само то после сложих лятната коли4ка.Рали браво за килограмите само 5 Shocked,аз ка4их 25 и о6те свалям 13 ужас #Cussing out,трябва да се заема сериозно.Ами това е много целувки на вси4ки от нас Hug

# 213
аааа,за цялата дръжка си има специални куки за 4антите

# 214
Ох, Ани уби ма с този пост, ама чак се разцвилих от кикот, добре че сьм сама в офиса. Просто си те представих как ходиш засилена и се бльскаш в количката. Не знам що ми стана толкова смешно... може и от хормоните да е, аз напоследак така се хиля като тиква  Mr. Green Тази втората на кини, не е лоша Simple Smile Тя ми е в списъка, но на живо не сьм я виждала още  Wink абе сега като се замислих, то май почти всичко дето сьм си набелязала са триколки  Mr. Green А проходимостта ми е важна, че тука по пасеото има уастаци само с пясък и не ми се ще да вдигам колички, като мога да си го спестя.
За Чикото не сьм я харесала твърдо, не съм чула много мнения за нея... във форума намерих 2-3 само, единствено това ми направи впеюатление, че е доста широка, а ти сега ме заби с това, че бебто няма да може да вижда навсякъде  Rolling Eyes Баси, човек наистина луд може да стане  ooooh! ooooh! ooooh!
Айде стига съм ви занимавала с мойте колички, все ще избера някоя  Wink
Аз избутах тука някви клипове на Глория, ама от най-първите и направо със сълзи съм се смяла  hahaha hahaha hahaha на някой от тях е толкова смешна, такова селянче изглежда  Mr. Green

# 215
Хулиган4е,мераклийка съм и оЩе как!!! Grinning Оба4е се отказах да продаваме апартамента,тъй като толкова са се вдигнали цените,4е ако си продадем къЩата,която имаме,Ще си вземем три такива.Друго_новото строителство неЩо не ме кефи особено_както тук е_стандартно и тънките стени4ки.Пък и в къЩата си ми е по_добре.
Оба4е искам къЩа в планината,ходихме на едно курортно селиЩе и се влюбих в каменните къЩи там.Отделно въздуха като кристал и водата,дето за три дни те преобразяват. Flutter
За сливиците Ще ти дам линкове да про4етеш:
http://www.med.primasoft.bg/tips_for_all/health_for_your_child/a … geal_tonsilla.htm
http://www.lolov.com/frames/container/info/faq/throat/slivici.html#Q2
Между другото и аз се хилих като луда на писанията ти,заЩото имах такъв слу4ай.И наистина колко ти е гадно и ревливо на момента,а после като си припомниш слу4ката се смееш. Grinning
Да ви кажа в България се запознах с едно португал4е,дето говореше идеално испански.В смисъл,4е португалците го знаят,но не го говорят както трябва,приШШШШъшкват  Mr. Green много и винаги си им ли4и.А този направо ми скри шапката.Похвалих го,а той ми каза,4е доста 4есто ходят в Испания да пазаруват и на по4ивки,така 4е това е дало отражение върху на4ина му на говорене.

# 216
Марица  браво на детето, 4е се е справило. Аз още си ходя с болните сливици, така и не успя майка ми да ме излъже да ги извадя, голям страх.
моята пътвата с капасото беше ХАне ( Simple Smile както казват тук )
правилно си го написала ХАНЕ, така се казва.

Важното е бебетата да се родят здрави4ки, марката коли4ка е най лесната работа. Има доста добри цени по магазините.

Габи, моята дъщеря се състезава за Испания, не е имало до сега проблем.  Thinking Много неприятно за сина ти. Дали общината не може да направи нещо, а тренъора?

поздрав от мен
http://www.vbox7.com/play:2a7f9c23

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 217
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте и от мен
Великденските празници ги изкарахме 4чудесно, Венеция е невероятен град, особено ако си с любимия 4човек, но беше студени4ко и аз настинах, а когато се върнахме имах малък инцидент и полу4их контракции 4е изкарах два дни в болницата и после пазих леглото, но вси4ко мина и за сега съм добре
относно дали съм се обидила НЕ не обръщам внимание няма смисъл поне сега имам да мисля за много по важни неща и
относно коли4ката аз също съм се спряла на коли4ката на quinee триколката 3 в 1 XL ли какво беше не знам видях ги и имах възможност да ги огледам страхотни са
весели празници на вси4ки дори и с голямо закъснение, надявам се да сте прекарали добре

# 218
  • Spain
е как Хане - Джеин са коли4ките Simple Smile ..де тода ла вида

# 219
Teya наистина се смях много с този Калеко в Испания smile3532.Ние бяхме на разходка и сега по4вам с дома6ната работа.Карла наистина с покупките може да стане6 луд Crazy.Ами това е от нас ни6то ново 4акам да се приберера да си по4ина малко в Балгария Laughing

# 220
е как Хане - Джеин са коли4ките Simple Smile ..де тода ла вида
Кой е производителя?Аз имам такава,но съм забравила. ConfusedГаранционната карта не ми се вади,да погледна.Ако са испански,наистина си е редно първото наименование.
Тея,не е хубаво да ги държиш така сливиците,майка ти е права.Лошото е,4е колкото по_късно те оперират,толкова по_боли и бавно се възстановяваш.Моите ги извадиха на 20 годишна възраст,егати коленето беше.Затова останах поразена,като видях малката ми колко бързо се освести.4е аз 2 седмици не ядох,а тя следобед в деня на операцията закуси кифла с мляко. Laughing

# 221
Марица , и аз така знам, 4е колкото по рано се оперират сливиците, толкова по добре за бъдещото здраве и колкото си по малък, толкова по лесно се понася постоперативният период. Аз бях на 5,6 години когато ме заведе майка....избягах, преживявам всеки път ужас, имам фобия, от игли, от бели пристилки, припадам... Tired Винаги когато се разболявам, и сега, при4ината е сливиците. Знам го. Говорила съм и с ли4ният ми лекар тук, обясни ми 4е е лека операция, с месна упойка. 4акаме да преодолея страха си. Май няма да стане скоро, особено след като ми написа "егати коленето беше..."  Naughty абсурд да отида.

Хане е испанска марка, Барселонска , от 32ра година, създателя се казва Ramón Jané Caúm, така 4е "Джейн"  нямам на представа от къде идва.

Калеко е много добре пресъздаден....doña Cerveza  Mr. Green

# 222
Сигурно от английската транскрипция,Тея.Аз така си я нари4ам,по_мелоди4но ми идва. Laughing
А ти за сливиците мен не ме гледай.Моите бяха засегнати от некроти4на ангина,докато работех в болницата,която е един на незнам си колко хиляди слу4аи и бяха залепнали за небцето,та ги"къртиха".
Оба4е ти не се притеснявай,самото опериране е едно изЩракване с ножицата,което дори не е болезнено.

# 223
  • Spain
съгласих се - щом като е испанска - цял живот съм я знаела като Джеин

# 224
  • Spain
ГАби 4естит рожден ден !
 да си все така идейна и  работлива Simple Smile
 само радост , любов и щастие да полу4аваш в живота !
здраве и успех във вси4ко !

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт