Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 440

• 38 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
На добър час на сериала.
Брей нов цвят на косата има Гюлсим. Така повече ми харесва. Енгин също е симпатяга.

# 466

Супер... 
Направо съм във възторг. Визията и на двамата е УАУ!
Я, да сложа онзи припадащият, че нещо го забравихме и сега е точно момента да си го припомним...

Скрит текст:

# 467
  • Пловдив

Ето и представянето от сайта на Show TV: https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/3818203-bereketli-topraklar … rovasinda-bulustu

Силният актьорски състав на „Плодородни земи“ се срещна на репетицията за четене!

„Плодородни земи“, който ще бъде излъчен по Show TV, е продуциран от Süreç Film, по сценарий на Хасан Толга Пулат, Озан Агач и Сечил Чьомлекчи и режисиран, и наблюдаван от Яъз Алп Акайдън. Актьорският състав на "Плодородни земи" включва Енгин Акюрек, Гюлсим Али, Белчим Билгин, Йигит Кочак,...

Кой ще спечели в борбата за власт между двете велики семейства от Плодородните земи? Коя любовна история ще бъде щастлива и чия ще бъде безнадеждна?

Силният актьорски състав на „Плодородни земи“ се събра за репетиция. „Плодородни земи“, който ще изобрази дългогодишния тих мир на две установени семейства в Адана, ескалиращи в нова война, борбите за пренасяне на греховете на миналото в настоящето и преживените и неизживени истории на много животи под сянката на големите любови, се готви да излезе на снимачната площадка през следващите дни.

Актьорският състав на „Плодородни земи“ включва Енгин Акюрек, Гюлсим Али, Белчим Билгин, Йигит Кочак, Сарп Аккая, Илайда Акдоган, Зехра Келечи, Хакан Челеби, Бахар Сюер, Гьозде Демирташ, Екрем Шен и Мерт Йозбек.

След войната между старите семейства Берекиоглу и Караханлъ в Адана и голямата тайна, която донесе мира, бъдещето отново се променя! Неочаквани любовни връзки, засада за любовта и ново пристигнала жена в града! Дали плодородните земи дължат дългата си година на това безшумно споразумение, или на един герой? Историята за това как една нова жена в града, посред продължаваща години битка за власт, променя победителя.

Докато в Плодородните земи се разпалва поредната от безкрайните войни, всеки ще избира с кого ще бъде приятел и с кого ще бъде враг, но съдбата ще определи на коя любов ще се предаде.

„Плодородни земи“ ще бъде по Show TV съвсем скоро!

# 468
  • Варна
Ехааа, браво най-сетне Relaxed Мерси, Мариянка !

Много са хубави, тя до него е супер на височина, малко такива височки актриси има ,,,
На мен не ми допада голямата брада, дано да я поскъсят Smiley

# 469
  • Пловдив

Енгин в сторито си преди малко.

# 470
Ау, влизам и какво виждам 😍
Дано все такова да е настроението и има колегиалност и професионализъм ,че някой като почне да се звездее и работата отива на кино .Енгин сто пъти е доказал ,че не е такъв.

Височко е нашто момиче, хем е с балеринки ,като сложи токчета почти ще стигне Енгин 🙂 Тази четворка ми харесва 👌

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 18:20 от araselia

# 471
  • Варна
Много са ухилени, все така да са. То нашето момиче се видя от интервютата, че е
широко скроена и все усмихната, така че нямам съмнения за атмосферата Simple Smile
Билчим Билгин беше доколкото помня дружка с Берен Саат, беше омъжена за Елмаз Ердоан
един продуцент мисля, ама май се разведоха, бледи спомени имам някакви Thinking

# 472
Аниста, да ,приятелка на Берен е тая Билчим. Аз не съм я гледала, не знам каква актриса е .

Нашто дали няма да каже нещо на български ,за българските фенове 😉

# 473
  • Пловдив

И Гюлсим отрази в сторито си същата снимка като Енгин.

От Бирсен:

Идват прокурор Невин Йълмаз и Йомер Берекетоглу.

📌 Бяха публикувани снимки от репетиционното четене за сериала "Плодородни земи" на Süreç Film, чието действие ще се развива в Adana на 7 септември.

📌Актьорският състав на "Плодородни земи" включва Engin Akyürek, Gülsim Ali, Belçim Bilgin, Yiğit Koçak, Sarp Akkaya, İlayda Akdoğan, Zehra Kelleci, Hakan Çelebi, Bahar Süer, Gözde Demirtaş, Ekrem Şen и Mert Özbek.
📌Снимките на плакатите с Енгин Акюрек и Гюлсим Али също са много красиви; чакаме ги с нетърпение.

# 474
  • Варна
Аниста, да ,приятелка на Берен е тая Билчим. Аз не съм я гледала, не знам каква актриса е .

Нашто дали няма да каже нещо на български ,за българските фенове 😉

и аз не съм я гледала никъде Билчим, ама май играеше в някакви конкурсни филми заради мъжо си
и имаше награди, не ми вярвай много Smiley , нещо такова помня ...

о, надявам се да наблегне на това откъде е нашта мома, пък току виж Енгин прояви
интерес към БГ, нали е историк Simple Smile

# 475
Страхотни...

# 476
Днес за 11-та поредна година стартира дарителската кампания на Haydi Gel!...Sen de bize katıl по случай рождения ден на Енгин!

# 477
  • Пловдив

Добро утро в ден петък - успешен да е.
Е, чакаме постерите на "Плодородни земи". Бирсен писа, че са много хубави.
Чакаме и още новини.

# 478

Е, чакаме постерите на "Плодородни земи". Бирсен писа, че са много хубави.

Да бе, какво и стана на таз жена ,че да напише добра дума за нещо с Енгин 🤔😉🙂

Добро утро и хубав петък !

# 479
  • Пловдив

Дааа, Бирсен е превзела към момента новините за проекта с Енгин "Плодородни земи".
Ранини и тя не изостава: http://www.ranini.tv/haber/54963/1/bereketli-topraklar-show-tvde … maya-hazirlaniyor Нищо ново няма в поста й.
Да видим коя от двете ще ни съобщи първа, датата на която ще пуснат "Стари пари".
И двете "обичат" Енгин...

Направи ли ви впечатление, че на четенето на сценария, Енгин и Гюлсим са облечени в цвета на земята - нюанси на кафяво? Случайно или не, супер е.

https://x.com/eakyurek_int/status/1961328040715108863

Отговорният администратор и името на Енгин там. 😂

Общи условия

Активация на акаунт