VIP Brother 2 - 4

• 41 043
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 065
Ники Кънчев изрично подчерта снощи, че номинациите ще бъдат изключително интересни...така че явно не са минали по обичайната схема.

# 1 066
Ха стига бе, Сопрано-Баритоновия... От тройката семейството + Петя двама да са номинирани, и то чрез положителни номинации? Аз май хептен не съм в час с настроенията в тая къща ooooh! Tired Нещо не съм разбрала май... Дай жокер, дееееее  Praynig

Ок, де - ама за кое семейство става дума? Сем. Василеви или Венетка и Тишо? А Китаеца и Азис също са семейство.

Христина е следващия гост в Горещо, или поне Венета я убеждава сега.

# 1 067
Айде да си направите фен клуба на Азис в друга тема,а?

# 1 068
  • Шотландия
МОже и да си казал, ама сега, ако може, с крушки и с черешки - като за детската градина!   Praynig

Начи тъй, дъ съ утучним къде сми - първа точка от дневния ред - Здравко и Петя са номинирани - това вярно ли е?

# 1 069
за мен умствено Петя и Росица са равни - в смисъл не са глупави .Може би Росица е по-умна , но това няма значение

Петя обаче фалшивее ,
все се прави на 12 годишна ученичка , пищи за това и онова , и  ролята , която си е избрала ,  не може да я играе добре , а и кому е нужна ролята й , освен да подхранва нейните илюзии , че е като на 20 , и външно ,  и вътрешно ..и както каза за нея Росица - държи се все едно муз. бизнес в БГ се движи от нея , което дори не е смешно , тъжно е , че Петя си живее в някакъв измислен от нея свят ...

Росица е откровена - тя си пие , защото й се пие , не прикрива недостатъците си , казва си , че обича живота във всичките му аспекти , забавна е ...вчера разказваше разни историйки , и всички я гледаха с интерес ,
не се превзема , тя не понася Петя и веднага си го каза
нейният недостатък е алкохола

# 1 070
Айде да си направите фен клуба на Азис в друга тема,а?
                 Що  newsm78?

# 1 071
Браво Миллла!

# 1 072
Само аз ли не разбрах кои са номинираните  newsm78

и аз, и аз Embarassed

# 1 073
Катето и Азис ще завъртят бизнес.
Ще правят ресторант - Азис ще пее, Катето ще готви, Деси ще раздава листовки отвън.
 hahaha

# 1 074
Нали знаете че Деси е племеница на Мими Иванова?

И к`во от т`ва?

# 1 075
А една съфорумка с латински букви в ника ги е познала на 100%..

# 1 076
Ники Кънчев изрично подчерта снощи, че номинациите ще бъдат изключително интересни...
кажи на Ники Кънчев да спре да преиграва , че става смешно понякога ...аз го харесвам определено , ама всяко нещо с мярка ...

# 1 077
  • Шотландия
Мерси, Тони.

Значи Здравко и Петя са на пангала, сега търсим трети, който да е не е номиниран отрицателно....  newsm78 Аз ей тука нА се загубих, щото не се сещам как така Здравко и Петя ще излязат като най-харесвани. Да не би пък да излизат на номинации тези, които най-малко пъти са назовавани за номинации?

# 1 078
А една съфорумка с латински букви в ника ги е познала на 100%..
звездите ми го говорят , баце ...

# 1 079
Мен Ники Кънчев тотално ми изпротивя на лайфа, когато вкараха Христина. То не бяха превземки, то не бяха охкания и ахкания, все едно гледам някоя второкласна сапунка.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт