VIP Brother 2 - 4

• 40 999
  • 1 373
  •   2
Отговори
# 1 155
  • Стара Загора
Както свикнаха да тъпчат постоянно, не ги виждам.
Баси, 7 лв. кило сирене  ooooh!

# 1 156
                    4.30 лв дневно... Екстра. Семействата имат 60 на седмица, респективно 90 лв за Василеви. Сега вече Роси съвсем ще спре да яде  hahaha...

# 1 157
Аз съм за Маги и Венета. Peace

Какво за тях??? Crazy

# 1 158
с 3 кг сирене, 12 човека за 1 седмица ще умрат от глад)))

# 1 159
# 1 160
  • Балчик
Какво е това дето го дават в рекламата- опит за конспирация или аз нещо не схванах? Азис каза, че вводата била много ббодниста, вводата (с натъртване на в), а Десислава и тя каза нещо за ввилицата и се разсмяха. Нещо ВВенетка ли имат предвид ? Laughing
А преди това, самата тя каза, че някой и подшушнал преди влизането, че така ще се наговарят за номинирането, чрез първите букви на думите.

# 1 161
Е , "секса в къщата не е мираж вече" каза Милен Цветков.Довечера ще видим ,коя е двойката според мен са Христина и Здравко.
И аз мисля,че ще са Христина и Здравко.Само незнам къде ще е Яница.

# 1 162
Те са ми фаворитките.

# 1 163
Е , "секса в къщата не е мираж вече" каза Милен Цветков.Довечера ще видим ,коя е двойката според мен са Христина и Здравко.

спяща в леглото си
примерно

# 1 164
  • Някъде на път....
с 3 кг сирене, 12 човека за 1 седмица ще умрат от глад)))
Няма бе, ще им дадат някоя мисийка да си спечелят още пари  Wink

# 1 165
  • На погрешната планета
Най-вероятно ще спи Wink

# 1 166
za 1 седмица ядене и пиене не се сетиха никаква стратегия да си направят как ще поръчват храни.

# 1 167

спяща в леглото си
примерно
Тя и на първата брачна нощ трябваше да спи обаче Христина и Здравко с нея се къпаха във ваната. Joy

# 1 168

Извинявай,не се заяждам!Съвсем добронамерено искам да те попитам какво й харесваш на Венета? Sick
Ама отговори ми, без да го приемаш като нападка, а така, сякаш го обясняваш на близък човек!Ще ти бъда благодарна!По презумпция търся доброто в хората, но тази жена направо ме отвращава..И нищо хубаво не мога да открия в нея, нито зрънце!
Но пък понеже уважавам мнението на всеки, ще се радвам да отговориш!
Благодаря ти!

# 1 169
  • Някъде на път....
Dazy, подкрепям те напълно за мненията ти за Венета!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт