VIP Brother 2 - 4

• 40 931
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Ах, как ме дразни Венета, от злоба чак започна да си измисля, тресе я нервата. Sick

# 1 216
Ще се пръсне от злоба тая жена, не мога да я дишам вече Sick

За кой, вика, ще предпочетат да гласуват хората, за един гей или за една омъжена жена? Shocked Абе тя кво си мисли, че като е омъжена и няма стигане ли, кво? newsm78

# 1 217
  • София
Ще ми стане хубаво ако я видя на една права с Азис, ще си тръгне с 200 от място и ще се скапе тогава от яд...

# 1 218
Ще ми стане хубаво ако я видя на една права с Азис, ще си тръгне с 200 от място и ще се скапе тогава от яд...

Това ще стане, само ако от Нова не изманипулират гласуването. Нали я гласят за победителка Tired

# 1 219
Айде бе! Предаването й било виновно, че е заядлива...

# 1 220
  • Варна
Айде бе! Предаването й било виновно, че е заядлива...
да, и аз това щях да казвам, тъкмо се чудех откъде си е свикнала така

# 1 221
И аз не обичам Водата.
Ама много смотана тая жена, бе!

# 1 222
  • София

Това ще стане, само ако от Нова не изманипулират гласуването. Нали я гласят за победителка Tired
АААААА, Не, да не смеят щото #2gunfire

# 1 223
Тишо: "Да, мило. Ти си човекът!"  Thinking

# 1 224
  • Шотландия
Венета пробва да удари зрителите по чувствителната струна - как искала да има дете, ама нямала къде да живее, ако напусне работа нямало после кой да я вземе на работа и т.н. Разказва как с Тихомир ходели на брачен консултант, ама той не искал да ходят повече и т.н. и т.н.
Не им ли е малко раничко да ходят на брачен консултант?  newsm78 Каза ли за какво са ходили?  #Crazy

# 1 225
  • София
Леле, тази е параноичка, чак как щяла нова да реагира, е как да реагира бре - много тъпа! Crossing Arms

# 1 226
Ама много ме нервира "Аз съм единствената в Къщата, дето казвам какво мисля за хората в очите им!"
Да, бе,да - нали се крие като мишка и само шушне с Тишо и Василеви-те. Оня какъв бил, оная какво казала...
И Тишо-то й ходи по акъла "Да, мило - ти си човекът!"

Sick

# 1 227
Тишо: "Да, мило. Ти си човекът!"  Thinking
това беше с ирония , Тишо не е злобар като нея

# 1 228
Леле видехте ли какви белези има по шкембето от липосукцията  Shocked

това за мен са белези от лапароскопска операция- там за стеснение на стомаха или каквото е правил

# 1 229
Секса вече не е мираж  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт