Факт е, че всички ме насърчаваха да си живея живота, да забравя, че ми е правена аблация. Спортувам си съвсем любителски от ранна детска възраст до днес- фитнес, кондиционни тренировки, канго-джъмп…..да, ама не….и факт е, че след аблацията бях машина- правех по 500 скока на въже без прекъсване само за загрявка, а в четвъртък направих 40 и повече не успях и тогава ми светна червената лампичка, че нещо се случва…. В петък сутринта в 7:30 бях пред лекарския кабинет…Сега вече втори ден на медикаменти и се чувствам много по- добре и явно толкова непълноценен ми е бил сънят от този висок пулс, че сега само ми се спи. Забраниха ми всякакви интензивни кардио тренировки- само разходки, ходене на бягаща пътека и упражнения във фитнеса с леки тежести….
Април месец усетих някакви епизодични аритмии, но от две- три седмици стана нетърпимо и отидох при моята кардиоложка да види какво се случва….. Иказа се, че отново съм в изходна позиция и като допълнителна екстра пулс 120-130. При първоначалната диагноза / преди аблацията / пулса ми беше 80