Аблация на сърцето - 13

• 7 877
  • 338
  •   1
Отговори
# 240
А от какво според вас е това- да не сте тренирали професионално или? На мен всички доктори ми казват че съм прекалено млада /48/, а вие в сравнение с мен сте направо в детската градина 🙂

# 241
Да, права си.
Но той няма нужда от това. Твърде млад е, малък.

Малък Sob

# 242
Кое от какво е, Макадамия?
Ако въпроса ти е за вида аритмия, вродена е тази аномалия. Клетки, които не са на правилното място.

# 243
Да, да - това визирах - на 21 и с аритмия, той си е направо бебе 😀

# 244
Да. Нали ти казах, че в Германия нашия вид аритмия се третира още в детска възраст, за да се осигури качество на живота. Но тук не сме толкова напреднали. Simple Smile
На мен една кардиоложка ми обясни, че тези клетки в края на вътреутробния период трябва да се елиминират по естествен път, но при много хора си остават. Не при всички се проявяват впоследствие.
И моята сестра е с такава аритмия, но тя не се решава, а и все още са ѝ редки пристъпите.
Хубавото е, че не са предпоставка за образуване на тромби и не са опасни за живота.

# 245

От малък станах на бебе No Mouth

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 16:34 от Aizen_BG

# 246
На мен ми е премахнат бавния път.
И аз се водех с ВПВ преди аблацията.

# 247
На мен ми е премахнат бавния път.
И аз се водех с ВПВ преди аблацията.

Значи Deva според теб моето не е ВПВ така ли? Защото казват вродено е има допълнителен път, което звучи на ВПВ, но ти беше казала нещо за допълнителен бавен път... Значи може би е това като при тебе ли?

Ето снимка от мое ЕКГ в спешното от миналата година, тук бях извин ритъм 2часа... Като твоите ЕКГта ли са Deva, аз не разбирам толкова много от ЕКГта, чел съм толкова много мнения на хора и истории, но не учат за ЕКГ изследвания Grinning

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 18:17 от Aizen_BG

# 248

Да не мислите, че ни е много приятно на 21-22 да имаме такива проблеми? При мен е вродено, и да като бебе също съм го имала. Не знам защо трябва да си на 40-50-60 за да имаш артимии и т.н.Simple Smile

# 249
Аз от дете съм с висок пулс. Но пристъпите по-късно започнаха.
Айзен, не мога да чета кардиограми, сладурче! Kissing Heart Слушай д-р Трайков, той е компетентен. Simple Smile

# 250
Апостолова, агресия ли усещам? Просто пропускайте мненията ми щом ви дразнят….., а се опитвах да ви давам насоки…..

# 251
Агресия? Просто да се нарича човек на 22 от детската градина и едва ли не как така има сърдечни проблеми не ми се струва много удачно😃 Не знам откъде пък чак агресия😁
Апостолова, агресия ли усещам? Просто пропускайте мненията ми щом ви дразнят….., а се опитвах да ви давам насоки…..

# 252
Здравейте, изсипвам се от нищото в темата ви, защото на майка ми и предстои аблация - има предсърдно мъждене. От болницата в родния ми град казаха, че може да си избере болница и аз казах НКБ, като те казаха че правят връзката и директно препращат. Сега са казали, че към НКБ не могат да препратят, само към Сити и д-р Гарвански.
Въпросите ми са два - добра ли е опцията със Сити клиник?
И ако не - каква точно е процедурата за НКБ. Преглед при професора и после насрочването след колко време е?
Питам първо защото живее в другия край на България и разкарването не е малко и второ защото доста дълго е била на Кордерон, без някой да спомене, че е вреден.

Прочетох това-онова, но сте писали дълго и с години, а трябва да реагирам бързо с решение. Благодаря ви!

# 253
Обадете се на регистратура в НКБ и си запишете час за преглед - проф.Шалганов или д-р Стоянов - вторият работи със здравна каса, при първият прегледа е 135 лв. Не се чака чак толкова - аз бях на преглед на 13.08 - аблацията ми е на 29.08

# 254
Сити клиник, не!
Чакайте си в НКБ.

Общи условия

Активация на акаунт