ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 10 042
  • 136
  •   2
Отговори
# 75
# 76
Впечатлена съм от сериала ,,Вражда"! Завладяващ сюжет, прекрасна игра на актьорите, много красиви песни! Следя го с изключителен интерес и нямам търпение за всеки следващ епизод. Много ми харесва също, че бързо се развиват действията в сериала! Запомнящ се и красив сериал, който си струва да се гледа!

# 77
Да, струва си. След "Карма" и "Докоснати от слънцето" този сериал слагам на трето място.
Преди години Нова ТВ като беше собственост на гърци даваха по 2-3 сериала на ден, повечето не ме впечатляваха изобщо. Имаше разни тъпотии от рода на "Анатомия на едно престъпление" и "Блясък". Един комедиен сериал (действието се развива в бар) ми харесваше. Забравих му името.

И нови епизоди на Вражда на български
еп. 61 https://www.dailymotion.com/video/x9piwc8
еп. 62 https://www.dailymotion.com/video/x9pjabq

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 23:45 от diziler

# 78
Какво мислите за връзката на Стела и доктора?
Интересно стана, че Манолис си мисли, че от полицейското са намерили анонимното му писмо и заради това са стигнали до Матиос, но всъщност... нищо такова Grinning
А Калиопи знае, че Матиос е убиец, но не го изговориха. С поглед се "разбраха", дето се казва.

И нещо, което ми е леко странно. Всички вдовици... нонстоп в черно. И Калиопи, и Марина, и Василикѝ. Е докога така? Убийство преди 20 години, нито една цветна дреха ли не са сложили? Какъв е този траур доживот?

63 еп. https://www.dailymotion.com/video/x9pl5p6 5 септември
64 еп. https://www.dailymotion.com/video/x9pnqgk 8 септември
(ако тогава изобщо има епизод, защото е почивен ден, понеделник и може да няма сериали през деня)

# 79
Мисля, че Стела и доктора заслужават да са щастливи,  както и останалите двойки. Симпатични са.
За носенето на траур - предполагам,  че е въпрос на някакви техни разбирания.  На мен ми е интересно как ще реагира доктора, когато разбере кой всъщност е баща му.

# 80
А кой всъщност е баща му?
Докторът май не се задържа дълго със Стела, защото...
Скрит текст:
като търсех негови снимки, да публикувам тук, все ми излизаше като двойка с друга жена от сериала. А именно Аспа
Мен ме втрещява какви клюкари са в селото. Каже някой нещо в кръчмата и веднага се раздухва. И отчето клюкарства, и Пантелис...
И още нещо съшито с бели конци: Аргиро и Астерис се крият, ама се целуват пред колата и минава друга кола покрай тях, не им прави впечатление, не се притесняват. А шофираше поредният клюкар, Пантелис. Видя ги и после разду на всички Grinning

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 20:54 от diziler

# 81
Предполагам, че бащата на доктора е бащата на Аргиро и Петрос(забравих му името). Всичко води натам. Калиопи със сигурност знае, но мълчи, за да няма проблеми.

# 82
Значи дъртият Врулакис  (Маркус), дето Марина е в траур от 20 г. заради него. И докторът ще излезе полубрат, а не братовчед на Аргиро и Петрос.
В гръцката уикипедия видях това за доктора. Спойлер е:
Скрит текст:
(Ангелос Сотиропулос/Врулакис) (1-ви сезон):[e] Новият селски лекар на селото, дошъл с намерението да открие корените си и се оказва дете на Маркос Врулакис и Антеа Стаматаки. Той е новият партньор на Аспа след раздялата ѝ с Костас, който го убива от ревност.
Стана смешно как Дионисис плати на диджея да го изиграе цивилен полицай, който да разпита Аргиро, заради антиките в куфара. Не му ли хрумва, че в това малко село всеки ще го познае, той нали изнудваше Джени с едни голи снимки. Утре Аргиро ще го види някъде или на село, или в Ретимно и веднага ще върже 2 и 200, ще разбере, че е измамник. И Дионисис е един...  Някои неща са малко като за деца.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 20:57 от diziler

# 83
И на мен някои неща са ми много наивно заснети, особено преследванията.
Аз много се смях, когато Калиопи следеше Василики в града на 5 крачки и почти без хора наоколо, Василики даже се обърна и не я позна.
И сега скоро пътуваха Василики и Матиос към планината, след тях само една кола на полицая. Те слязоха да си се поцелуват пред колата, онзи на 10 метра зад тях, Василики вика " имам чувството, че някой ни наблюдава" 😄
Иначе много въздействащ ми беше епизода, когато Калиопи откри пистолета, добра е актрисата, мъката й направо се усещаше и после, разбира се, се стегна капитанката, изпъна гръб и прие поредното предизвикателство на живота. Много интересен образ!
Аз си мислех, че между доктора и Аспа се заформя нещо отдавна, но като вкараха Стела, сметнах, че друг развой ще има. Да видим...

# 84
Да, първо Стела, после Аспа. Всъщност, в гръцката уикипедия на сериала има за всеки персонаж кратко инфо. И стават ясни много неща напред. Аз прочетох много малко, защото не искам да знам какво става напред. Покрай това с доктора, видях и едно инфо за Астерис, защото е веднага след него в текста.
Аз сега гледам 64 еп. от идния понеделник. Става все по-интересно.

# 85
Надникнах и аз там, исках друго да видя, но се споилнах (едва ли има такава дума) за Петрос и за някакви герои, които ще дойдат по-късно. Уж диагонален поглед само...

# 86
  • гр.София
Теодора и Дионисис са опасна комбинация Angry Много подли и подмолни са и двамата. Да видим ще успеят ли да разделят Петрос и Семина.

# 87
Ами... в 64 еп. става ясно, че годежът се отменя. Дадох линк преди няколко дни.

# 88
  • гр.София
Ясно. Аз не гледам напред. Следя си епизодите по БТВ.
Тази Теодора е много злобно същество. Нали се разделиха с Петрос, ще се жени за друг. Защо й е да се бърка в работите на бившия? Не може да преживее факта, че той е щастлив с друга и веднага си показа лошотията.
Отношението към брат й също е ужасно. Иначе е хубавица.

# 89
Е те пак са "по БТВ", просто са с 4-5 епизода напред, както са по ВОЙО.
Теодора и Аспа са много хубави, наистина.
Сериалчето става все по-интересно.  Докато например 1001 нощ и Изкупление започнаха крайно да ме отегчават смятам да ги зарежа скоро.

Общи условия

Активация на акаунт