ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 14 999
  • 162
  •   2
Отговори
# 60
Гледах вчерашната серия. Сменили са някои от дубльорите на мъжките гласове.
Махнали са онзи, с хремавия и дрезгав глас, който озвучаваше Матиос и още доста мъжки роли и са сложили Николай Пърлев, който преди години озвучаваше Ридж Форестър в "Дързост и красота". Само че сега този човек е доста възрастен и звучи ужасно. Тембърът е под всякаква критика. Този озвучава сега половината роли. А пък Матиос го озвучава Александър Воронов.. веднага се забелязва разликата. Ех, че не обичам така.  Трябва да са с един екип отначало докрай.

Каква е роднинската връзка на Калиопи и Василикѝ, щом децата им са братовчеди? Те двете не са сестри, тогава мъжете им са братя, така ли? Убитият Стефанис брат ли е бил на убития мъж на Калиопи или първи братовчед?

Калиопи вече надуши, че Матиос е убил Стефанис. В тийзъра за следващия епизод тя директно го пита "ти ли го уби?"

# 61
Здравейте,
Следя сериала от известно време и наистина ме заинтригува. Надявам се, че приемате нови членове на темата.

# 62
  • гр.София
Да, и на мен ми направи впечатление новия дублаж. Честно казано доста ме дразнеше онзи с носовия глас и сега ми е една идея по-приятно да слушам Матиос.

Ох, чак на мен ми стана неудобно, когато Калиопи видя Василики и Матиос Blush Те незаключили вратата, тя влиза в чужда къща като у дома си (без да звъни, почука, извика) и накрая....изненада Joy Във следващата серия гледам, че Василики започна да заключва, ама... късно е либе за китка. Хареса ми, че брата на Матиос (забравих му името) и Аргиро ги подкрепиха в този труден момент. Представям си как ще реагира Калиопи, когато разбере с кой се среща другия ѝ син Grinning

# 63
Астероид ли? Да… като разбере сигурно ще се отрече от него, както е тръгнало. И колко  години след смъртта на мъжа си ще ходи в черно? Тоя траур доживот ли е?

# 64
Аз искам да питам дали някой от вас каква всъщност е историята с Антула? Ще съм благодарна ако някой сподели на лични.

# 65
Може и не на лични, нека е тук. И на мен ми е интересно. Тя чия сестра е? На Калиопи или на покойния й съпруг?

# 66
diziler, помолих на лични, защото не всички искат да знаят.
До колкото разбрах,  Антула е сестра на покойния съпруг на Калиопи.

# 67
  • гр.София
Антула е сестра на Василис (мъжа на Калиопи). Заминала е много млада и бременна за Атина и там е родила момче (доктора), без никой да знае. Когато детето е на 1г.тя споделя с Калиопи, която намира жена да се грижи за детето. Не казва нищо на съпруга си. Антула се лекува в психиатрия и пише писма на бащата на детето. Калиопи я посещава и я заблуждава, че дава писмата, но няма отговор. Всъщност дадоха как тя изгаря писмата. Според мен Антула, отчаяна от несподелената си любов, се самоубива и затова голяма вина носи Калиопи с нейните манипулации. Не случайно има видения и кошмари. Явно има угризения на съвестта.

# 68
Този Дионисис е ужасен. Подозирах, че е точно такъв - външно лъснат и уверен, но иначе насилник, избухлив, припрян и контролиращ.
Сега подозирам да не се насочи към Аргиро.
А дали няма общо и с убитото румънско момиче или твърде конспиративно мисля?

# 69
Във вчерашния епизод видях, че Дионисис казва "съблечи се" на Аргиро. Предполагам, че в днешния епизод вече са дали цялата сцена, явно тя е следващата жертва.  Той изнудва и Аспа, понеже знае за връзката й със Стефанис и ако каже на Костас, ще има въргал.

# 70
Всъщност той не го ли каза на Стефана (май така се казваше)? Да се надяваме,  че няма нищо общо с убитата румънка.

# 71
  • гр.София
Според мен Дионисис ще натопи Аргиро за трафик на антики. Нали много настояваше двамата да пътуват до Германия за командировка. Нищо чудно да пъхне онази кутийка, която намери сервитьорката, в нейния багаж. Доста е подъл. И как се възползва от младото момиче Rage

А доктора вече е разкрит от попа и Калиопи, но той като че ли нарочно сложи кръстчето, за да го познае Калиопи и види реакцията ѝ.

# 72
Дионисис все някой ще го разкрие и ще си плати, но сигурно ще е чак на финала.
Докторът според мен има някаква цел, не само да разкрие коя е майка му.

# 73
И аз се чудя за доктора. Нещо самата му физиономия като че ли не е на благ човек, който просто търси корените си.

# 74
В промото за следващия епизод май разкрива на Калиопи и синове всъщност кой е.

Общи условия

Активация на акаунт