ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 18 775
  • 196
  •   1
Отговори
# 45
Оле, много сложно стана. Още не мога да им запомня имената и роднинските връзки, те и нови добавят.

А тия двамата кога се гаджосват?
Значи Джени не заминава за Канада. Или се връща бързо...

# 46
Доктора ще се окаже братовчед на Матиос и Астерис (син на сестрата на баща им Антула). По-интересното е дали е брат на Аргиро Thinking

Да, аз мисля, че е брат на Петрос и Аргиро. Имаше някаква символика в магазина с лирите, където майсторът им каза, че стават приятели за цял живот. Интересно как Марина не знае нищо за това, а бабата знае явно , че е имало връзка между Маркус и Антула. Но според мен никой не знае за детето.

Джени реши да остане след като получи съобщението написано от Манолис от името на Никифорос. Затова го сравних със Сирано дьо Бержерак в предния си коментар.

Вчера някой във филма спомена думата помирение и че още не му е дошло времето, та се сетих, че някъде из фейсбук мернах, че самата дума от заглавието това значи, а не вражда .

# 47
Не знам какво означава Σασμός, защото грам не разбирам този език.

Иначе да, коментарът ми от вчера е след 17 ч., но още не съм бил гледал серията. Докато това за Сирано си го писала веднага след излъчването на епизода по БТВ и вече си била наясно, че Манолис е писал съобщението от телефона на Никифорос и Джени се връща на път за летището. Серията я гледах снощи, след 23 ч. В часа, в който дават този сериал просто съм на работа и няма как.
Та някой път така... ще си реагирам със закъснение.

Значи ще излезе, че между старшите от Врулакис и Стаматакис е имало джиджи биджи преди десетилетия Grinning

# 48
Скрит текст:
Здравейте фенове не филма !
Пращам линк с всички епизоди и финалния от гръцка телевизия
https://www.alphatv.gr/show/sasmos/
На финалния епизод се вижда , че Аргиро и Астерис се женят , вражда вече няма , а Матиос и Никофорос умират ...
има всички серии , но естествено са на гръцки
Поздрави !

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 11:47 от n.yordanova.231.

# 49
Не разказвай, плс. Или слагай в спойлер (скрит текст), не всички искат да знаят какво ще се случи, защо издаваш финала?

# 50
Така се зарадвах, че има раздвижване в темата и направо съжалих, че влязох. Може ли още на 20-ти епизод да издадете  края, госпожо !?

# 51
Е хайде...КАЛИНИХТА от Петрос (на младини)

Йорданова, аз съм в потрес, наистина.  Има нещо, наречено форумна култура.  Не може така се изплясква финала на книга, филм, сериал, риалити, каквото ще да е. Не е редно, не е коректно... Не ви ли хрумна, че хората, които го следят, няма да искат да знаят финала?
Все ще се намери някоя добра душа, която да развали кефа на всички.  Така и в няколко теми на риалити предаванията, които са на запис. Всяка година ще се намери един човек, който за първи път да пише в темата и това ще бъде този, който ще напише името на победителя и повече няма да напише нито един коментар. Идва да хвърли бомбата и изчезва.

# 52

Доктор Лефтерис на кого се оказва брат сега? Че и аз ги обърках вече... В Гугъл изображения, все виждам, че е двойка със сестрата на Манолис, значи се гаджосват съвсем скоро.
(Йоргос Геронтидакис се казва самият актьор)

Не знам дали ви прави впечатление един от гласовете в дублажа, много раздран, цигарен глас и вечно говори на нос, сякаш са му сложили щипка на носа... озвучава Матиос и други.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 20:11 от diziler

# 53
  • гр.София
В реалния живот или във филма са двойка с Аргиро? Защото по моите подозрения, във филма са брат и сестра Thinking Не че съм сигурна де...
Много ми е интересно следващата серия дали Калиопи ще ги хване Матиос и Василики.

# 54
Ох, обърках имената. Имах предвид сестрата на Манолис.  Тази нахаканата, дето си вре носа навсякъде и всичко иска да знае.

# 55
Това доктора ли е, изобщо не го познах!
Теодора напоследък ми става симпатична, получава дълбочина образа й. Даже ме впечатли, че реши да остане с Йоргос.
Докторът иначе е племенник на Калиопи със сигурност и ако майка му е имала връзка с Маркос Вролакис, то е брат на Петрос и Аргиро.
Снощи късно гледах вчерашния епизод и много се смях на детектив Калиопи какво преследване спретна на Василики. Тук малко не са се справили със заснемането,  според мен много неправдоподобно изглеждаше как върви на 5 крачки, наоколо няма тълпа и остава незабелязана.
В следващата серия май все пак ще ги спипа, изглежда.

# 56
А каква е ролята на този Димитрис? Появява се в последните няколко серии. Какъв е той, какво иска? Прекалено много персонажи са и вече в главата ми е мравуняк.

# 57
Може би имаш предвид Дионисис, управител в хотела, братовчед на Костас и двигател на търговията с антики.

# 58
Един, който е шеф на тази русата от хотела (не й помня името), която се гаджосва с Петрос и той я ревнува от него.

Еdit: Да, сега гледам серията, май Семина се казва девойката, ако правилно чувам.
 Ето го въпросният Дионисис. Надменен го раздава, лоша роля.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 10:57 от diziler

# 59
  • гр.София
Той върти търговията с незаконни антики. Използва и Костас за транспортиране на пратките. Полицията отдавна се опитва да ги хване, но един от полицаите е корумпиран и издава на лошите информация от полицията.

Общи условия

Активация на акаунт