ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 14 974
  • 162
  •   2
Отговори
# 150
Извинявам се,  но какъв е проблемът да се коментират текущите серии по Бтв?

# 151
А кой е казал, че има проблем?
Молбата беше бъдещите серии (които не са излъчени още по БТВ) да се коментират в спойлер, тоест в скрит текст. А не да се изплясква кой умрял, кой за коя се оженил, кой с коя се разделил... ключовите неща. Има опция за спойлер, който иска да знае какво се случва напред, кликва в спойлера и чете. А който не иска, просто не чете, а си гледа сериите с очаквания съспенс Wink

# 152
Не мисля, че е проблем, даже ще ми е приятно да има с кого да обсъдя, защото никой около мен не го гледа.
Но самата аз бях много назад, на 86 епизод и за два-три дни успях да стигна до 98-ми. Просто предположих, че и други има по-назад, защото го дават в неудобно за работещи време.

# 153
Всъщност неудобното време не е проблем, защото всеки може да си го пусне когато му е удобно. Но лятото си го пусках вечер след работа. А сега няма време... Биг брадър, Трейтърс, Игри на волята, Ергенът, Къде е златото...Активен есенен сезон. От декември до февруари пак ще бъде по-спокойно Grinning

# 154
На мен ми стана доста крими , нещо доста забатачен напоследък не ми е интересно,а бях доста запалена

# 155
Сериалът наистина започна да тъпче на едни място. Надявам се, че скоро ще започне по-бързо развитие на действието.

# 156
  • Бургас
Кой е последният епизод качен в БГ Канал 3 на Вражда? Знае ли някой?Тъй като ги следя там, но вече няколко дни аз ли не намирам нищо? По памет мисля, че гледах последно 112еп.

# 157
Вие как мислите - новият полицай дали е син на затворника, който помага на Астерос(забравих името)? С оглед на видяното, аз мисля, че му е син.

# 158
  • Бургас
Вие как мислите - новият полицай дали е син на затворника, който помага на Астерос(забравих името)? С оглед на видяното, аз мисля, че му е син.
Да, син му е.

# 159
Вече избутах до 95 еп. Много са ми неприятни сцените в затвора.  Дано Астерис излезе по-скоро от този затвор, че хич не ми се гледа това.
Джени нали се беше ориентирала към Манолис, даже имаше и сцени с целувки и т.н., пак ли се върна към Никифорос?

# 160
Ако някой знае по коя книга е сериала и кой е автора,моля да напише.

# 161
А кой е казал, че сериалът е по книга?

# 162
Сериалът е базиран на едноименния роман на Спирос Петрулакис от 2019 г.   Уикипедия

Общи условия

Активация на акаунт