На море в Гърция 2025 - II

• 41 951
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Не,с моите синове не съм имала подобни проблеми.

# 481
Ами още много имам значи, на 12 е Grinning за първа година прави тези номерца. Скучно и било, писнало и, защо ходим за толкова дълго на море. На мен ми е крайно недостатъчно, но тя ходи за трети път това лято и на баща си е правила същите номера Grinning

# 482
  • някъде ... тук ...
И аз със моите двама не съм имала подобни проблеми, но свикнаха да стоят сами за дълго време от около 14 год. възраст. Отделно големият учеше средното в друг град на общежитие, а малкият беше на тренировки и лагери постоянно. Като не искат, не идват с нас.
Съчувствам ви и не знам как щях да процедирам с девойки като вашите Sad

# 483
  • София
Моято щерка беше неописуемо мрънкало като беше на 15-16 години, но сега седмица преди пълнолетието все едно друг човек виждам. Става, ходи на плаж с нас, плува в морето, ходи на разходките с нас, седи с нас на вечерите, разхожда се с нас и се забавлява. На плажа иска да играем на карти - хартиени, представете си. Иска да обикаляме различни плажове всеки ден, не държи на барове, но ние имаме оборудване от хубави чадъри и столове. Иначе отива с неизброимо количество бански и шапки и плажни рокли, не можело всеки ден да е облечена с едно и също.

# 484
Абе и аз съм чувала от приятелки, че стават хора, като посъзреят и ги пусне най-дивият пубертет, но съдейки по спомените си (макар поизбледнели) от моето детство, нямам големи надежди Simple Smile

# 485
  • Стара Загора
Парос и Наксос също много , много ми харесаха. Миналата година направихме и двата и не открих разлика в цените. Като цяло нито евтино, нито скъпо според мен. Но реално от 6 нощувки на Парос , 3 дни ходихме до Антипарос , който също много ни хареса. И в Парос не сме сядали на много места. Но всичко беше много вкусно. Гледаме оценката в Гугъл , гледаме менюто и така избираме къде да ядем. Ние вече пътуваме за България - един месец бяхме в Гърция точно и пак не ми стигна. Само кучето вече много ми липсва, иначе бих прекарала цяло лято там . Фискардо е много симпатично  градче , то реално е една уличка  с ресторанти и кафета . Много приятно ни изненада плажа Емплиси, беше пълно с рибки , отстрани покрай скалите можех да плувам , имаше къде да се стъпва и се порадвах на малко по-цветни рибки от обичайните сивкави.

# 486
  • В полите на Пирин планина
Моите тийнове вече не идват с нас. Големият от 15 годишен ходеше на лагери с футболния му отбор и нас ни отсвири. Малкият до миналата година (на 16) идваше - тази тотално отказа. Бяхме си с ММ, а двамата си бяха сами у нас.

# 487
Сина ми беше на 17г., когато за последно беше с нас на море. Стъжни ни почивката и това беше, казах си, никога повече с нас, а и той не възрази.
Търпение, ще откриете красотата на почивката, когато започнете да ходите сами.

# 488
Моите момчета на 17, 15 и 13 нямат големи претенции, стига храната да е в изобилие и да има някаво движение - в случая гмуркане, шнорхелуване, плуване и братски бой във вода. Точно затова ни беше удобен този комплекс, защото, на който му омръзнеше, отиваше в стаята или градината и после пак идваше. Така де, цяла година са в различни посоки и единствено лятната почивка ни е заедно. Все още ...Rolling Eyes А и както споменах, идваме от планински климат и слънцето и синьото небе ни се видяха като манна небесна.

# 489
Здравейте!В Офринио дали мога да намеря заведение в което предлагат стриди?

# 490
  • България
Някой ходил ли е на остров Сирос? Как са плажовете там? Има ли хубави плажове със ситен пясъ и и без камъни, подходящ за плуване? Как са цените в заведенията? Краят на септември и началото на октомври как е времето и морето?

# 491
Пясъчни са, да, не са много големи, но в този сезон ще сте почти сами на тях. Времето вероятно ще е хубаво. Цени има и по-ниски, и по-високи, но като за Циклад е доста добре, защото Ермуполи е столицата на архипелага с многобройно местно население и не е толкова ориентирано към туристите.

# 492
Оооо, като ви чета, "най-хубавото" от почивките с пубер тeпърва предстои Grinning Напоследък често си сещам за хубавите и безметежни ваканции, без мрънкане.

# 493
  • Sofia
Аз от прочетеното се успокоявам, че уж с момчетата минава по-леко, но "най-доброто" предстои, та ще видим как ще минем през това. Още е на 11 и се забавлява да гони рибки с шнорхела и да даже се наслаждава на залезите.

# 494
  • София
Ние не сме имали проблеми с баткото - до 18 години идваше с нас и си беше нормална почивка.  Само на последната имаше драми, но пак бяха заради сестра му, която вече навлизане в особената възраст.

Общи условия

Активация на акаунт