На море в Бургас

• 1 387
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, за първа година смятам са почвам в Бургас,  моля за препоръка на хотел или апартамент за нощувка, ще бъда с дъщеря ми и майка ми.
Не познавам Бургас, не съм била там, ще сме с влак, ако може за хотели или нощувки да са в близост до ЖП гарата, и да попитам още нещо в близост има ли плаж?
Благодаря предварително!
Здравейте, ние вече втора година плажуваме там и съм изключително доволна, цените са в пъти по ниски в сравнение с курортите там. Първата година отседнахме в хотел България който се намира в центъра и плажа е на около 550м а тази година решихме да сме в апартамент под наем и беше жестоко, наистина топ локация на 200м от морската градина и плажа. Апартаментите бяха безупречно чисти и луксозни а хазайката изключително мила жена. Заповядайте линк https://www.luxuryapartments.bg/ и много добре сте решили да пътувате с влак защото проблема с паркирането е голям.
Марина, страхотни са апартаментите на които си дала линк. Какви са цените?

Ние се върнахме вчера от Бургас, бяхме в обикновен апартамент, водата не е дълбока, не е мръсна, но трябва да се ходи рано на плажа, след 10-11ч излизат големи вълни.

# 31
В Бургас през август рядко става за плаж. Иначе не е дълбоко и плажната ивижа е достатъчно дълга и широка, за да има място за свободни и платени зони.

# 32
  • София/Севлиево
Ние заминаваме утре.Надявам се времето да е хубаво и да няма много вятър.На плаж ходим по 2 часа сутринта (но не всеки ден) и пак по 2 часа следобед.Има ли и тази година от евтините чадъри и шезлонги?

# 33
  • На високо
Да, има ги евтините чадъри и шезлонги - по 1.00 лв са на Северния плаж.

Общи условия

Активация на акаунт