Раждане при Щерев: д-р Александров или д-р Певтичев?

• 239
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, мами.

Налага ми се да избера в най-скоро време екип за раждане и честно казано не знам на кого да се спря. Стигнах до двама лекари при Щерев, от които вече трябва да избера при кой да си запиша час: д-р Александров или д-р Певтичев? Simple Smile

Ще съм ви благодарна за споделени мнения от личен опит. Innocent

# 1
  • София
Двамата ми правиха второто секцио. Александров поне по мое време не ходеше на посещения и общо взето не се интересува много от пациентките си след като родят. Певтичев е доста по-емпатичен според мен.

# 2
  • София
Д-р Александров естествено. Няма място за сравнение. Не е важно някой да ти държи ръката и са е емпатимен,  а някой който не губи самообладание в критичен момент.

# 3
  • София
Важно е и бебето ти да не пострада, защото лекар не може да вземе решение да извърши секцио, когато вече е късно. Имах огромен късмет, че синът ми се размина само с кувьоз и 4 антибиотика след като проследяващият ми Александров не предприе мерки и 37 часа стоях с изтекли води без никакви индикации за естествено раждане. И след всичко това дори не дойде да ни видим как сме. Добрият лекар не е само този, който прави перфектно секцио или, който те изражда, а и този, който се интересува как са пациентите му след това. Особено пък когато заради негово бездействие има и последствия.

# 4
  • София
И да не забравяме,  че в Щерев АГ не предприемат секцио без Щерев да е разрешил 🤞. Като цяло бих я задраскала тази болница като опция.

# 5
Как се провежда посещенията от бащата с бебето и майката след естествено раждане?В стая друга стая имат ли допир?
Чух че в мбал надежда се случва през стъкло...въпреки че ковид отмина

Общи условия

Активация на акаунт