Отговори
# 1 215
  • ПЛОВДИВ
I♥M♥V♥ , радвам се, че няма жертви.
Пожарите са ужасно нещо!

Спокойна нощ на всички!

# 1 216
Точно същия ужас преживях преди години, запали се апартаментът под нас, през нощта, децата бяха на един месец 🤐 важното е, че всички са добре

# 1 217
  • София
Добро утро! Има ли махмурлии ? Има ли новини? Дано и късмет има ❤️

# 1 218
I♥M♥V♥,  радвам се, че всички са живи здрави, представям си какъв ужас сте изживяли.

# 1 219
  • Стара Загора
Добро утро
IMV радвам се, че всичко е приключило благополучно.
В инфоприеммон са качили баловете и оценките
Дали няма да има по-рано резултати?
Годината преди тази на големия син ги бяха качили в неделя.
Предвид и това, че повечето университети тази година все с ден по-рано качваха…. Силно се надявам да имаме приятни изненади и ние в 7-ми клас

# 1 220
IMV, ужасно! Дано всичко да е минало и заминало! Пожарите не са шега работа!

# 1 221
Добре, че сте живи и здрави и всичко е наред! Какъв кошмар е това, ужас....
Миналата година нещо подобно и при нас имаше, два етажа под нас, но доста по-малко като пожар, само кухнята на хората, успели дори да загасят преди пожарната да дойде. Обаче се замислих тогава, ние сме в капан в тези панелки без никаква ранна сигнализация.
Виртуално гуш от нас ИМВ, важното е, че сте добре всички! Blue Heart

# 1 222
Добре, че сте живи и здрави, IMV! Голям кошмар е това Sad Припомня ни се, че наистина има по-важни неща в живота от тревоги за училища и балове.

# 1 223
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро. Аз снощи заспах по светло, та сега кукнах рано рано.
Добре, че се е разминало, IMV. Огънят е ужасна стихия. Наскоро се запали един апартамент в съседна кооперация, посред бял ден, ние го видяхме и викнахме пожарната. Тръгна от едни саксии на перваза, беше много странно, че започна отвън навътре, после подпали завесата на отворения прозорец. Пожарната реагира супер бързо, много ме впечатлиха.

По отношение на резултатите съм много спокойна, но то е защото не очаквам изненади. Наборката не е в София и ми каза да не я чакам, сама да отида да я записвам. Искат имунизационен паспорт още за записването, което ме учуди, обикновено чак септември се дават здравни картони и прочие.

# 1 224
Мисля, че здравно-профилактичната карта може да се даде и септември, както ще направим и ние. Чудя се защо всяка година трябва да се носят тези хартии. Толкова ли не може да става по електронен път?

# 1 225
  • София
Дори и да са го написали, няма проблем да се занесе септември.

# 1 226
  • София
IMV, страхотно е, че няма жертви, дано и миризмата бързо да се махне. Тоз кошмар навръх нова година ни се случи преди години, та и проветряването не беше опция, до днес усещам миризма на огън от километри, явно ми остана травма.

Днес от морето отиваме на вилата, че градината за 2 седмици сигурно прилича на джунгла, нарочно така наредихме програмата, че да не мислим за класиране.

# 1 227
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моите двете госпожици толкова чакаха с нетърпение лятото (едната 7-ми, другата 12-ти клас), че си спретнаха такива програми, че за юли и август ще имат по ден-два в София, колкото да изперат дрехите и да стегнат отново багажа. Снощи говоря с малката на месинджър, тя ме вижда как съм се размазала на дивана и казва "Ооох, как ми липсва вкъщи!" 😆 А ние с ММ много обичаме да оставаме ергенчета през лятото от време на време. Такава тишина и спокойствие цари, хладилникът празен, къщата си стои чиста и подредена...

# 1 228
Добро утро.

Има ли вече резултати?

И М В, как сте днес? Успяхте ли да поспите след пожара? Страшна стихия си е, дано не е бил в големи размери ...

# 1 229
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
I♥M♥V♥ - много си права - живи и здрави, пък другото каквото! Прекрасно е, че бързо са го овладяли и че няма пострадали!

Браво за творбите на творящите! Чудно са ви се получили и благодарим за споделянето!

Аз предната нощ не спах, че не ми даваше мира част от реденето на желанията. Събудих детето в 7ч да сондирам мнение и разрешение за местене и накрая добавихме и една хуманитарна уж за всеки случай … Та тази нощ пак не спах, защото пък не съм отразила, че е 3*БЕЛ и при нея ще има най-висок бал, та сега ако е тя не знам Sad Уф, да излизат резултатите и да се знае вече!

Прекрасен уикенд на всички желая!

Общи условия

Активация на акаунт