Отговори
# 1 575
На нас на родителската среща относно НВО си ни казаха, че ще пазят копия от служебните бележки. За всеки случай. Сега...дали е редно или пък някой влиза в профилите, не знам. Вероятно могат и по друг начин да получат информация.
Хахаха, аз подадох около час след отварянето на системата, явно затова не са ми звъняли.😂

# 1 576
  • София
А какво точно пречи системата да позволява промяна на паролата след/при първо логване? Училищата нека си получават служебно информацията, която им трябва, но абсолютно не им е работа да гледат подредба на желания. Казвам го като човек, който няма никакъв проблем с предходното училище и дори бих казала, че синът ми е сред любимците.

# 1 577
Момичета, няма как от документ с изходящ номер да няма копие в институцията, която го издава...

Разбира се, че има. Ако бяха дали опция в профила с лични данни да имаме право да си сменим паролата Wink

# 1 578
  • София
Копие от документа с подпис на ученика остава в училищната документация, достъп до нея имат различни хора, които движат това - директори, заместници ... сега обаче по училищата има само дежурни по един, двама. Съгласна съм, че ако е малко училище по биха полюбопитствали и да според мен по - скоро от загриженост, но колко трябва да си бъгнат да ровиш по профилите на една камара деца .... ама знаеш ли хора всякакви ....

# 1 579
  • София
Атадарче, мило другарче, когато имаш достъп до профилите на част от кандидатите за твоето училище, изкушението е голямо 😉

# 1 580
Е, ние сме двде паралелки няма и 60 деца. Не сме камара с деца...и загриженост...хм, едва ли. Любопитство или нещо друго...да.

# 1 581
Съгласна съм, че трябваше да има възможност за промяна на паролата.

# 1 582
Пускайте обратното броене, днес е денят! Успех!
Като се замисли човек само колко пот и сълзи се леят всяка година заради едно класиране в системата на... българското средно образование!, гаче ли иде реч за Бръшляновата лига. Но заплетените правила и разтеглените срокове поддържат съспенса у участващите и помпат рейтинг на определени училища от тази система, създавайки впечатление, че все пак има някакъв избор и че участието в борбата е на всяка цена.

# 1 583
  • Бургас
Понеже стана въпрос малко по-назад, та в нашия клас деца с 6 за годината по математика имат на НВО 60, 64.5 и 75.5 точки. Мисля, че последният резултат е най-високият в класа.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 09:27 от selleste

# 1 584
  • Западен парк
Ха! Обаждали се били. На нашия клас, два часа след излизането на резултатите от НВО, имаше качени всички точки на децата в групата във Вайбър. Няма шест-пет - всички по азбучен ред!

# 1 585
Интересно, в нашия клас са с 98т и 100т - става дума аз непрестижно квартално училище. В съседното престижно квартално училище за един клас знам най-силното дете е с 93.5.

Ха! Обаждали се били. На нашия клас, два часа след излизането на резултатите от НВО, имаше качени всички точки на децата в групата във Вайбър. Няма шест-пет - всички по азбучен ред!
Хаха...
Нашият класен и той със списък ама пред учениците само.
Кофти се получи, защото има деца, които не искаха да стават публично достояние резултатите.

# 1 586
  • София
Само си представете: влиза директорът в профила на всички деца половин час преди крайния срок за подаване на желанията и слагат на първо място някакво забито 306 СУ примерно.
После излиза новина, че 306 СУ е най-желано тази година.

BacuTy, колко деца са с 98 и 100?

# 1 587
Това е гадно!
В класа на синко децата си споделяха, който иска де...повечето си бяха написали. Странно ми се струва някой да ми рови и да гледа какво съм подредила, безмислено ми се струва, но...хора всякакви. А обажданията ги отчитам като плюс от това, че училището има достъп, всичко се случва- подсещането винаги е полезно. Ама да ми пускат резултатите без мое съгласие е много грозно.
Гретааа, недей така, че сега знаеш ли колко бързо ще ми времето до обявяване на класирането...Grin

# 1 588
Само си представете: влиза директорът в профила на всички деца половин час преди крайния срок за подаване на желанията и слагат на първо място някакво забито 306 СУ примерно.
После излиза новина, че 306 СУ е най-желано тази година.

BacuTy, колко деца са с 98 и 100?

Хахах Е, сега видяхте ли защо си запазвахме и/или принтирахме заявленията Simple Smile Но да, наистина не би следвало някой да има достъп до личен профил.

# 1 589
  • Бургас
Аз пък си бях направила скрийншот на годишните оценки, че да няма после изпълнени заплахи за корекции след излизане на резултатите. Че имаше такива.

Общи условия

Активация на акаунт