Отговори
# 1 560
  • Пловдив
Добро утро, имам един странен въпрос - от текущото училище спокойно могат да проверят класирането на всяко дете, на което са дали служебна бележка, като му влязат в профила в infopriem, нали така?
да, и получават съобщение след това къде е записано.

# 1 561
  • София
Стана ми ясно защо ги няма резултатите от изпита в НГДЕК, благодаря 💐

# 1 562

На 5ти клас ги публикуваха в 15ч. Очаквам и за 8ми клас да пуснат тогава.

# 1 563
  • София

На 5ти клас ги публикуваха в 15ч. Очаквам и за 8ми клас да пуснат тогава.

Аз залагам, че първо ще се появи класирането в системата на МОН 😉

Пробният изпит на 79 деца го провериха за няколко дни, няма логика сега да няма резултати, бях на място, знам колко деца се явиха...

# 1 564
Току що ми развалихте настроението. Как така ще ми се логват в профила? Сигурно гледат желанията и обсъждат как сме ги редили и за какви се мислим.... Като ги знам нашите какви са.... злорадстват, че не ни стигат точките за първо и второ желание. Много е тъпо, че не може да си сменим паролата и училището да няма достъп до личния ни профил Sad

# 1 565
Чак пък толкова да ги вълнува. Освен ако не е някое селско училище с 10 деца. Тогава са си по-затворена общност и може да не е от любопитство, а от загриженост.

# 1 566
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, замислих се. Не е редно никой, освен детето и родителите му да има кодовете за достъп до профила му.

# 1 567
Чета ви от няколко дни и се забавлявам с вас, чакайки резултатите Simple Smile Наистина сте много духовити.

От класа на сина ми 90% по мат са с под и около 50 точки на оценяването. Включително и тези с шестици за годината. Математичката била бясна....по думи на сина ми.

Това сериозно ли е? Като знам колко труд сме положили за заветната шестица по математика в училище.. и разбира се резултата му от НВО се припокри напълно. Някак си да имаш 6 в дипломата, а да се справиш за 3 не ми изглежда честно спрямо всички останали. Това е голяма разлика. Не е като да е единица разлика несъответствието.

# 1 568
Хм, замислих се. Не е редно никой, освен детето и родителите му да има кодовете за достъп до профила му.
Абсолютно!

# 1 569
  • София
Момичета, няма как от документ с изходящ номер да няма копие в институцията, която го издава...

# 1 570
  • София
За да има толкова по-високи резултати по математика в сравнение с предишните години, значи не е бил труден изпита.
И моя след като излезе си реши задачите с един поглед, но там ги е омотал. Не са му малко точките, но със сигурност не показват реалните му знания по математика.
Но както обичам да казвам, за да се успокоявам...трябвало е да изкара толкова точки, за да го приемат точно там, където му е късмета и където ще му е най-добре 😄

Всъщност има повече деца с ниски точки, отколкото със над 90.

В училищата пристига информация за всички техни седмокласници, със статистика. Никой не влиза в профила на децата.

# 1 571
А кой точно има достъп до профилите в инфоприем - директор или всички учители?
Аз писах че ми се обадиха от училището  - видяли били, че не сме подали ..беше десети, и ме питаха да не сме забравили. Но беше директорката...

За оценките е ясно че ги виждат всички учители чрез и през школо.

Чета ви от няколко дни и се забавлявам с вас, чакайки резултатите Simple Smile Наистина сте много духовити.

От класа на сина ми 90% по мат са с под и около 50 точки на оценяването. Включително и тези с шестици за годината. Математичката била бясна....по думи на сина ми.

Това сериозно ли е? Като знам колко труд сме положили за заветната шестица по математика в училище.. и разбира се резултата му от НВО се припокри напълно. Някак си да имаш 6 в дипломата, а да се справиш за 3 не ми изглежда честно спрямо всички останали. Това е голяма разлика. Не е като да е единица разлика несъответствието.

Абсолютно сериозно ... дете с 6 за годината има под 50 точки по мат и също толкова по бел. Да, разликата е голяма. За мен това са оценки писано на око...от учителят визирам. Необективни.

# 1 572
  • Пловдив
Ясно е, че училищата получават информацията служебно от РУО, но така или иначе имат и копие от служебните бележки

# 1 573
  • София

От учител съм чувала, че разликата между 5 и 6 на изпит, тест или изпитване, е само в психиката, а не толкова в знанието. Срочната оценка е друго нещо. Та да имаш 6 в дипломата и да си с 5 и малко над е твърде възможно. По- големи разлики вече не е много нормално

# 1 574
И на моето близко дете, класният звънял на родителите на 9-ти да ги пита защо още не са подали 😃

Общи условия

Активация на акаунт