Отговори
# 1 545
  • Куциндрел
Рефрешвате ли? Чупите го тоа сайт! Аз след 12 на обяд ще започна.

# 1 546
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз рефрешвам бгмама, като видя 128 непрочетени съобщения в темата, ясна работата.

# 1 547
  • Бургас
Ахахах, gadamer, точно същото пишех в момента.

# 1 548
  • София
Това, че има по-слабо справили се деца, по никакъв начин не означава, че изпитът е бил труден. Зад недостатъчно доброто справяне могат да стоят редица фактори - пропуски още от долните класове, които в 7 клас без  нужните усилия се и задълбочават, кофти учител в училище, липса на мотивация у самото дете, малка или по-голяма доза мързел и оттам недостатъчна подготовка за НВО, наличие на СОП, т.е деца с дискалкулия/дисграфия (за които постигнат резултат от 50-60 точки е похвален и зад него стои много труд на дете/родител/учител), здравословно неразположение/притеснения в деня на изпита, пренавиване на пружините (често под родителски натиск) и т.н..

Успех на децата днес! Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 08:34 от Просто русалка

# 1 549
  • София
И аз да пожелая успех на всички!

За да е пълен купона при мен днес, имам адски много работа + четири срещи (едната доста тежка, откъм предварителна подготовка). Наборката ще рефрешва, казала съм да ми звънне или пише във вайбър. Ама от утре съм пуснала три дни отпуска - записваме/подаваме заявление след това събираме багажа и заминаваме, където ни видят очите.

# 1 550
Ще ме извините ама ако децата ви от три години ходят по школи и уроци, никакви постежения не са това. За реални приемам само резултати на деца справили се на база училищната форма. Доста хора прекалиха с изказвания. Дано  резултатите днес са удовлетворителни за децата ви!

# 1 551
Гледах отново графика на приема и виждам, че за второ класиране е посочена дата 21.07., но странно няма допълнение “вкл.”, както е за първо класиране. Изобщо този противоречив подход на МОН побърква всички нас родителите и създава излишни очаквания за по-ранно класиране и повишено напрежение.
Leprikon, матурите са от училищния материал, и да много деца ходят на уроци и курсове, но това е само защото очевидно училищните часове и преподаване не водят до усвояване на материала, а където децата са случили на учители по съответния предмет плюс личните усилия на детето са напълно достатъчни, за да се справят децата отлично с матурите и без допълнителна подкрепа.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 08:36 от topsy1

# 1 552
  • Пловдив
Ех, бе, мами.
Цял уикенд се напрягах с вас. Ние сме с максимум точки, а и в провинцията. Една възможност (избор нямаме), едно желание. Та, нямам причина да се тревожа, ама успяхте да ме напрегнете.
Ама и се посмях доста. И си пийнах.
Айде, днес ще е. Не остана. Ще стане. Всичко ще стане както трябва.
Нямам търпение да се върнем към нормалните ни темички за споделяне на училищното ежедневие.
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover нека късметът бъде с вас Hug

# 1 553
Това, което споделих за изказването за трудния изпит беше направено от майка на много добре подготвяно дете. Резултатът му по МАТ е над 90т., учителят е капацитет по общо мнение, децата с впечатленията- също добре подготвяни през годината. Затова се изненадах и започнах да се чудя къде се намираме...Не споря и не убеждавам никого в нищо, просто споделям странично мнение.
jiji_bs, точно това си мисля постоянно- ако беше изкарал топ резултати- директно отиваше в определено училище, а сега заедно коментирахме, проверявахме и "оценявахме". Вътрешно успокоение и утеха от една страна, но от друга- Господ си знае работата!
leprikon, това на всички ни е ясно, само не на МОН. Или поне така се правят, като щраусите- с главата в земята и всичко е точно.
Успех на всички!!!

# 1 554
  • ту тук, ту там
Ахахах, gadamer, точно същото пишех в момента.

Точно. 😄
Аз първо отварям последния пост в мамата, хич не си правя труда да ходя в инфоприем. 😆

# 1 555
  • Куциндрел
Само в 7ми клас ходи на уроци при една учителка в квартала, за да може да се види имали пропуски и да се наваксат. Отделно имаше и допълнителни часове в училище. Резултатът можеше и по-висок да е, ако не ми се чапатеше да описва примерните задачи от 2ри модул у дома. Смятам, че е усвоил математиката до сега, което е най-важно. По БЕЛ просто изкара лош късмет с тази мигренна криза.

# 1 556
Гледах отново графика на приема и виждам, че за второ класиране е посочена дата 21.07., но странно няма допълнение “вкл.”, както е за първо класиране. Изобщо този противоречив подход на МОН побърква всички нас родителите и създава излишни очаквания за по-ранно класиране и повишено напрежение.

Може пък 21.07 да е изключително и да го обявят още на 20.07 !

# 1 557
  • София
Аз днес чакам само информацията къде подавам за второ. Иначе разчитам на Санака и прогнозата й.Даже разчитам, че е направила малка грешчица с прогнозите и ще влезем, където ни се иска.
Успех на всички!

# 1 558
  • Стара Загора
Здравейте, успех и от мен на всички.
Епично чакане, но това е на сцената Simple Smile))
Влизам сутринта и гледам 36 нови отговора - казвам си...няма да има нищо...слабо движение в темата.
Айде успех и днес да се похвалим

# 1 559
  • София
Добро утро, имам един странен въпрос - от текущото училище спокойно могат да проверят класирането на всяко дете, на което са дали служебна бележка, като му влязат в профила в infopriem, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт