Отговори
# 1 530
Добро утро! Днес е ДЕНЯТ!
Да донесе щастие и късмет на всички!

# 1 531
И от мене много, много споделени успешно реализирани желания и най-вече дечицата да са удовлетворени!

# 1 532
  • София
Успех на всички!
Ние чакаме две класирания днес:)
И съвсем вече не издържам...ще се взимат вероятно и тежки решения ако е приет и на двете места където иска.
Поредна нощ сънувах класиранията 🤭

# 1 533
Simple Smile И аз пожелавам много радост на всички деца, които чакат Simple Smile

Аз ако ви кажа колко брутален сън сънувах - бях престъпник и то доста зловещ. Толкова реалистичен сън не съм сънувала и подскочих да го спра понеже повече не можеш да понеса.

# 1 534
  • София
Сблъсъкът с МОН поражда престъпност. Joy

# 1 535

СМГ, НПМГ,91, 73,ТУЕС( до тук нямаме никакъв шанс :joy ) , Джон Атанасов и 35. са омешани , и после английските 2 -те , 51. , 31., нещо такова се оформи..мислихме ,мислихме ...и в крайна сметка , детето си реши така ..надявам се да не съжалява и какъвто му е късметът ...
Леле и при нас началото е същото, но след номер 3 идват 2АЕГ и 51 Simple Smile Simple Smile успех на вас и на нас и изобщо всички Simple Smile

# 1 536
Майка съм на десетокласничка, но следя и се вълнувам с вас, защото си спомням моите трепети и тревоги тогава. Пожелавам на всички деца да влязат , където са пожелали и  да бъдат щастливи и късметлии с избора си! Да са здрави и да намерят нови приятели!

# 1 537
Добро утро, дочакахме 14ти Simple Smile
Успех на всички 🍀

# 1 538
Добро утро! Според постовете на някои съфорумци нямам право да пиша, но аз все пак да пожелая лек ден днес и нека всеки попадне в училището, което ще му повлияе най-добре!

# 1 539
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Заветният ден дейде! И съответно, поредният с нулев коефициент на полезно действие на трудовия фронт, за всички майки на седмокласница Grinning Grinning Grinning
Само заради това, беше по- добре да изкарат резултатите през уикенда! Grinning
Късмет на всички!

# 1 540
  • Бургас
Успех и от мен на всички деца!

# 1 541
  • Варна
Добро утро!
Не се включих в наздравиците през почивните дни, но днес искам да пожелая късмет на всички деца. Много съм доволна, че за последен път минавам през тоя кръг на ада на МОН. Тая нощ я прекарах цялата в кошмари. Да ги пускат и да се свършва.  И да знаете, че има живот и след приема в 8 клас.

# 1 542
  • София
Ами труден беше изпита по математика. В класа на моето повечето деца имат 50-60 точки, има и с по-ниски.
За всички деца, излизащи от МГтата и за всички отличници е бил лесен, много ясно.

Гледате от собствената си камбанария и собствените си подготвени деца. Аз виждам и тези, които имат трудности.

Резултатите ще излязат след 11:30.
Дайте да се сдърпаме за нещо, че да минава по-бързо времето.

# 1 543
Добро утро!
Аз си взех отпуск, за да мога на спокойствие през една секунда да натискам F5. JoyJoyJoy Не мога да си позволя да бъда разсейвана с работа в този така важен ден.

Успех и късмет на децата ни! Flowers Four Leaf Clover
Най-накрая настъпи денят:
Скрит текст:

# 1 544
За да има толкова по-високи резултати по математика в сравнение с предишните години, значи не е бил труден изпита.
И моя след като излезе си реши задачите с един поглед, но там ги е омотал. Не са му малко точките, но със сигурност не показват реалните му знания по математика.
Но както обичам да казвам, за да се успокоявам...трябвало е да изкара толкова точки, за да го приемат точно там, където му е късмета и където ще му е най-добре 😄

Общи условия

Активация на акаунт