Отговори
# 255
Отпада и отива чак за трето. Но защо не би се записало, ако му е първо желание?

# 256
  • София
Отпада от класирането и може да участва чак на трето класиране с ново заявление за останалите свободни места.

# 257
  • Пловдив
Ще може да играе чак на трето класиране за останалите свободни места

# 258
На мен ми е интересно кои училища бяха одобрени според състоянието на двора им? Не се бях замисляла по този въпрос.

2 АЕГ сигурно.

Спрямо критерия веднага се сетихте - точно 2 АЕГ Simple Smile
Е, втора АЕГ е супер училище и спрямо доста от момичетата балът му няма да е с 30 точки по-висок. Знам, че не е момиче де, но добър избор. Супер ще си е там, младежът
Аз си помислих, че с бал за НПМГ сте се засилили в кварталното само заради дворните критерии

Благодаря за окуражителните думи и аз мисля, че училището е супер и важното е, че изборът е негов и дори да не му хареса, няма на кой да се сърди:stuck_out_tongue_winking_eye:Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз исках основно да дам нашия случай за пример за децата, които не им достигат баловете за желаните паралелки, че не всички деца с по-високи балове подреждат желанията спрямо миналогодишните балове, всеки си има собствени критерии. Така че успех на всички при класирането, нека да попаднат в желаната паралелка:yellow_heart:

# 259
Добре, моята девойка взе решение, избра си това, към което клонеше още преди НВО и не се подведе по "недей да пропиляваш бала" и "къде ще учи НДП".

И при нас така стана 😆😆😆
“Пропиляхме бала” 😆
Нека са щастливи децата!
За френската хвърлям аз всичкото бал. Тази вечер ще ми се даде окончателното решение дали и ние ще пропилеем бал за ФЕГ или ще си го пропилеем в НЕГ. Все пак трябва да освободим малко места в СМГ, че иначе там ще трябва да ги разиграват на томбола. А вместо да кажат едно мирсИ само се цупят като обясня, защо не щем във великото

Хаха, и от нас едно освободено място в СМГ. Дъщерята рече и отсече "Отивам в Испанската с Италиански". Баща и, заклет математик и програмист, пи една студена вода и накрая се примири. Дет се вика, да беше правил младежи, вместо девойки... Simple Smile

# 260
Тогава и аз да питам. Ако играем на 2ро класиране, но след това размислим и искаме все пак да се запишем там, където сме били приети на 1класиране? Какво става? Ако предположим, че на 2ро класиране сме били приети на горно желание.

# 261
Ако детето на министъра учи в общинско училище, значи нещата не са толкова зле. Не е настъпила още пълна сегрегация.

Да, в същото училище беше класирана и дъщеря ми, но в последния момент я записахме в друго. Де да знаем, че сме пропуснали такъв шанс...Ама вече е късно. Може пък сега да се паднат в едно училище.
В Лозенец има ли лошо училище?

# 262
  • София
Тогава и аз да питам. Ако играем на 2ро класиране, но след това размислим и искаме все пак да се запишем там, където сме били приети на 1класиране? Какво става? Ако предположим, че на 2ро класиране сме били приети на горно желание.
Няма връщане назад. Не може да се запишете на желанието от първо класиране.

# 263
  • here and now
Защото ще кандитатства в друга област и ако там е приета на 2-ро да речем, се чудя в "резервната област" какво да правим.

# 264
И като влезеш на 1-во класиране, дали не оставяш с пръст в уста за 2-ро. Например, за МГ с НЕ и Първа с НЕ, се попълват на кажи речи на първо класиране бройките. С този експеримент по-добре да се запишеш в СМГ-то.

# 265
Ако детето на министъра учи в общинско училище, значи нещата не са толкова зле. Не е настъпила още пълна сегрегация.

Да, в същото училище беше класирана и дъщеря ми, но в последния момент я записахме в друго. Де да знаем, че сме пропуснали такъв шанс...Ама вече е късно. Може пък сега да се паднат в едно училище.
В Лозенец има ли лошо училище?

Всичките са квартални, какви да са, просто се намират в Лозенец. А точно 120 е по към центъра. 🤪

# 266
  • София
Защото ще кандитатства в друга област и ако там е приета на 2-ро да речем, се чудя в "резервната област" какво да правим.
Записвате се в областта, в която е приета на първо желание и участвате на второ класиране в другата област. Ако там я приемат по първо желание и го искате повече, отписвате и записвате там.

# 267
Записвате се в областта, в която е приета на първо желание и участвате не второ класиране в другата област. Ако там я приемат по първо желание и го искате повече, отписвате и записвате там.
Много полезно. Очаквам да изпаднем в подобна ситуация, а и междувременно ще се надяваме на обаждане от училище към МК за Викинга..
Ученолюбивото мисля, че си подреди правилно нещата.. просто там където стигне, все ще е добре. Нямам претенции, въпросът е и той да няма.

# 268
  • here and now
Записвате се в областта, в която е приета на първо желание и участвате не второ класиране в другата област. Ако там я приемат по първо желание и го искате повече, отписвате и записвате там.
Благодаря,
А дали е добър вариант в по-нежеланата област да пишем по-желаното, като второ желание, за да може да подадем заявление за второ класиране, без да записваме? Да речем е приета на първо, но е размислила и подава завление за второ класиране? В по-нежеланата област влиза още на първо, но пък по-желаната паралелка там е по-нискобалова по принцип.
До един момент сякаш бях наясно какво и как да направя, но тотално се обърках последната седмица...

# 269
  • София
Рискувате да бъде приета в по-нежеланата тогава, а връщане към по-долно желание няма.

Общи условия

Активация на акаунт