Отговори
# 30
Добро утро!

Има ли други, при които оценките от 7ми клас не са качени?
Успех на децата !

# 31
  • Куциндрел
Аз съм изкарала само на първите 3 желания кодовете, остналите са по име. Детето се е затръшкало само за едно нещо и училище.

# 32
Може и по име на училището и излизат всичките му паралелки.

Така мисля, че е по-удачно!
Миналата година с тези кодове, моя приятелка беше объркала паралелките и после дъщеря й рева. Приеха я в даденото училище, но друга паралелка. Даже ми звъня спициално да ме предупреди да внимавам с кодовете. Та, ще си избирам аз от падащи менюта😂.

# 33
Като въведете кода излиза дадената паралелка. Ако не е това, което търсите , вече по име.

# 34
  • Бургас
Има ли други, при които оценките от 7ми клас не са качени?
Има, да.
Успех на децата ни!

# 35
  • София
Благодаря за новата тема. Честито на всички вече приети, късмет на всички, които редят желания - дано бъдат класирани на най-доброто за тях място 🤞🏻Ние се разбрахме утре или в четвъртък да редим, аз залагам на 10ти по сантиментални причини - наборът е роден на 10ти в четвъртък 😉

# 36
  • Пловдив
Успех на всички!
И нашите оценки още не са качени.

Подадох заявлението.Получи се от третия път. Пробвах два пъти с кодовете, но като исках да го подам ми изписваше грешка, че е въведена несъществуваща или неактивна паралелка. Накрая използвах падащите менюта и се получи.

# 37
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро! Мерси за новата тема.

Дано да мога днес да се похваля с наредени желания и пуснато заявление. Наборката все още не е казала какво иска 🫩

# 38
Готово! Отне ми около 10 минути за 12 желания. С кодове на паралелки става бързо и лесно. Накрая има и опция за печат. Успех на всички!

# 39
  • София
Готово! Отне ми около 10 минути за 12 желания. С кодове на паралелки става бързо и лесно. Накрая има и опция за печат. Успех на всички!
Честито! И аз подадох за едното дете - бързичко стана Simple Smile Успех на кандидатите!

# 40
  • София
И аз подадох желанията с кодовете. Оценките още не са заредени. Хайде, най-накрая да има раздвижване. Успех на всички!

# 41
  • София
Успех на децата и дано имат много късмет, където и да попаднат! Nature High Brightness
И аз от нетърпеливите наредих желанията и подадох заявление. Обсъждаме ги вече половин година и на дЗверо и писна да я занимавам вече Wink
От опита ми досега второ лично борене със системата, а по средата едно служебно - изведох 7 клас миналата година,  хубавото е, че към днешна дата можеш да пренаредиш желанията ако недай си Боже!
И за мен с цифри е по - лесно, гладайте и сравнявайте внимателно училището и паралелката след това и  не би трябвало да има грешки.
И при нас все още не са нанесени оценките от свидетелствата и това започва да ме притеснява, до кога могат да ги нанасят?

# 42
Здравейте,
може ли някой, при който са наляти оценките от свидетелството, да погледне как е изписана втората част на  предмета История - цивилизациИ или цивилизациЯ. И смятате ли, че ако е грешно изписано би могло да е проблем?

# 43
Същата работа и при мен. Едни ги избрах с кодове, две с име. И по двата начина е лесно. После оглеждаш хубаво какво си попълнил и така. Успех на всички деца.

Нямаме въведени оценките от свидетелството.

# 44
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, гледайте и проверете всичко, че имаше един баща, който вместо 91-во у-ще, беше цъкнал 19-то. А някаква девойка, вместо паралелка с АЕ, беше напитала паралелка с арабски.

Общи условия

Активация на акаунт