Отговори
# 45
Детето се е затръшкало само за едно нещо и училище.
И моето девойче също.😂 ММ е рожденик на 15-ти, надявам се тогава да имаме двоен празник!
"История и цивилизация" пише при нас при оценките.
Аз се справих с подаването за около 15 минути (с всичките бъгове и през телефона, 8 желания).🙂

# 46
  • София
И аз да се запиша в новата тема Simple Smile
Наредих тази сутрин желанията в системата но накрая се изненадах че изписа че повече немогат да се променят и ги отказах.
Мисля че.някои тук ми каза че могат да се променят или съм се объркала?
Тъй като синковеца е на море и първо трябва да се чуя с него днес за финалното одобрение че малко добавих и поразместих Simple Smile
Успех на всички 🥰

# 47
  • София
Здравейте,
може ли някой, при който са наляти оценките от свидетелството, да погледне как е изписана втората част на  предмета История - цивилизациИ или цивилизациЯ. И смятате ли, че ако е грешно изписано би могло да е проблем?
Изписва се История и цивилизации.

# 48
Успях и аз, 8 желания. Лесно и удобно. Дъщеря ми е приета към МК и там ще учи вероятно, но искам да видя докъде ще я приемат и в стандартно училище.

# 49
Четири желания. Утре ще подаваме. Не иска други.
Рисковано ми е...но нама какви други да пишем...не стават просто.

# 50
  • София
Успех на децата. Аз до като не бяха затворили системата пренаредих поне над 20 пъти, всеки път ми даваха нов код.
Така че, ако сега сте редили, утре може нещо друго да ви дойде на ум. Даже и от телефона пренареждах.
Съдбата отдавна е наредила всички желания на децата

# 51
# 52
  • Куциндрел
Четири желания. Утре ще подаваме. Не иска други.
Рисковано ми е...но нама какви други да пишем...не стават просто.
Ако му стига бала за тези 4 желания, няма какво да го мислите.

# 53
  • София
Декларацията, която се попълва име на родител, тел, имейл, имейлът ползва ли се за нещо, пращат ли нещо на него?

# 54
  • Пловдив
Току-що проверих, оценките са качени. При нас е написано История и цивилизация.

# 55
  • София
Добро утро. Аз сега ще пия едно кафе и ще редя.

# 56
Здравейте,
може ли някой, при който са наляти оценките от свидетелството, да погледне как е изписана втората част на  предмета История - цивилизациИ или цивилизациЯ. И смятате ли, че ако е грешно изписано би могло да е проблем?
Изписва се История и цивилизации.

Да, предмета е  История и цивилизации. Съдейки по отговорите в платформата е заложено История и цивилизация, което ме навежда на мисълта, че това няма да е проблем.
Благодаря на всички за отговорите!

# 57
  • София
Няма проблем.

# 58
  • София
Има ли значение при професионалните гимназии- за медицинското къде се клика- върху да или върху тикчето?

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 09:24 от Bossa Nova

# 59
Подадохме и ние заявлението. Писахме 10 желания, като се надявам последните 9 да са излишни Grinning
Но оценките от свидетелството не са ни заредени още Angry

Общи условия

Активация на акаунт