Отговори
# 60
  • София
Подадохме и ние. Мисля следобед да кача и медицинско, стои си такава опция. Надявам се, че няма да ме праща да редя паралелки наново.

# 61
  • Куциндрел
Подадох, няма още оценките от свидетелството, но сигурно ще се заредят до момента на класиранията, иначе няма как да се извърши класиране.
Хайде, харалия да ни е!

# 62
  • София
Има ли значение при професионалните гимназии къде се кликва/ Върху да или върху тикчето?

# 63
  • София
Та последно след като съм го подала, после мога ли да променям и подам пак?

# 64
Успех и лека ръка при реденето! Flowers Four Leaf Clover

BTW Нали знаете, че среднощното пускане на заявление не носи предимство при класирането JoyWink

# 65
  • София
Моля ви за бърз отговор!

# 66
  • Куциндрел
Цъкай си спокойно на да, нали ги добавя?
Щом ги е добавило в списъка значи си цъкнала дет трябва

# 67
Та последно след като съм го подала, после мога ли да променям и подам пак?
Подавате ново и се гледа последното подадено (имат дата и час).

# 68
УСПЕХ И НА ДОБЪР ЧАС НА ТЕЗИ СУПЕР ДЕЦА! След лудницата в 7 клас дано имат късмет да срещнат приятели и преподаватели, които цял живот ще помнят!
А както знаем може да станеш страхотен човек и в “кварталното училище”, както и тъпо парче и в най-елитното училище…
Да имат щастливи 5 години и смислени, вдъхновяващи срещи!
Късмет! 🍀

# 69
Подадохме и ние. Мисля следобед да кача и медицинско, стои си такава опция. Надявам се, че няма да ме праща да редя паралелки наново.
Благодаряза новата тема!
Задължително ли е да се качи медицинско? Единствената професионална гимназия, която ни е на първо желание е Елисавета Вазова, но за съжаление няма да ни стигне бала за там. Може ли да се качи медицинско само, ако се случи някакво чудо и бъде приета?

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 10:01 от moonligh 78

# 70
Благодаряза новата тема!
Задължително ли е да се качи медицинско? Единствената провесионална гимназия, която ни е на първо желание е Елисавета Вазова, но за съжаление няма да ни стигне бала за там. Може ли да се качи медицинско само, ако се случи някакво чудо и бъде приета?
Може и да не се качва. Ако приемат там детето, ще го занесете за записването.

# 71
  • София
Успех на децата и попътен вятър в новите им класове! Flowers Four Leaf Clover

# 72
Благодаряза новата тема!
Задължително ли е да се качи медицинско? Единствената провесионална гимназия, която ни е на първо желание е Елисавета Вазова, но за съжаление няма да ни стигне бала за там. Може ли да се качи медицинско само, ако се случи някакво чудо и бъде приета?
Може и да не се качва. Ако приемат там детето, ще го занесете за записването.
Viola d'AmoreViola d'Amore, много благодаря! Така ще направя.
Успех на всички при реденето! Ние ще го направим утре или в четвъртък на спокоиствие. Simple Smile

# 73
Добро утро! Nature Sunny
Благодаря за новата тема Simple Smile
Ще пускаме заявлението довечера или утре...не бързаме Wink

# 74
  • София
Редихме и ние и подадохме. Малко след това качиха и оценките от свидетелството. Гледам обаче има колонка бал и там навсякъде пише 0. Така ли се очаква да бъде на този етап? Калкулира бала като извършва класирането ли?

Общи условия

Активация на акаунт