Отговори
# 75
  • София
Моето още не знае какво иска.  Не се е развълнувал изобщо.

# 76
Редихме и ние и подадохме. Малко след това качиха и оценките от свидетелството. Гледам обаче има колонка бал и там навсякъде пише 0. Така ли се очаква да бъде на този етап? Калкулира бала като извършва класирането ли?
Така се очаква на този етап, да. Когато излезе класирането, там ще се изпише мин и макс. бал на приетите и ще виждате как съответства вашият бал.

# 77
  • Куциндрел
Няма още оценки, но долу пише, че не се извършва класиране, ако няма наляти оценки. Предполагам, че РУО си следи и ще се появят по някое време.

# 78
И при нас нямаше оценки от свидетелството, но след като подадох заявлението, няколко минути по-късно се появиха и оценките.

# 79
Здрави нерви на всички Simple Smile и да приключим на 1во на класиране. Довечера ще редим желанията и ние.

# 80
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добре, моята девойка взе решение, избра си това, към което клонеше още преди НВО и не се подведе по "недей да пропиляваш бала" и "къде ще учи НДП".

# 81
  • София
Добре, моята девойка взе решение, избра си това, към което клонеше още преди НВО и не се подведе по "недей да пропиляваш бала" и "къде ще учи НДП".
Какво е НДП? Simple Smile

# 82
Най-добрата приятелка

# 83
  • София
най-добрата приятелка

# 84
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не е лесно да вземеш такова решение, разбирам я. Тази гимназия е мечта на приятелката, но не и на дъщеря ми, нищо, че има бал за нея.

# 85
  • София
Не е лесно да вземеш такова решение, разбирам я. Тази гимназия е мечта на приятелката, но не и на дъщеря ми, нищо, че има бал за нея.
Приятелства ще създаде и в новото училище.

# 86
  • Куциндрел
Въпреки подадените желания още няма оценки от свидетелството. Чакаме.

# 87
И ние написахме желанията …14 са на брой, но вярвам че влизаме на първо!!! Сега остана да чакаме класиранането, записваме се и приключваме сагата със седми клас😊😊😊

# 88
  • Бургас
Подадохме и ние, но в училище. Там обаче ме накараха първо да попълня заявлението на ръка и после го въведоха в системата. 14 желания писахме, последните две пътьом решихме да ги добавим за по-сигурно.

П.П. Заредили са ни оценките от свидетелството.

# 89
  • БУРГАС
Дали мога да се надявам на приемане по 1 желание на 1 класиране с 12.5 точки в повече от миналогодишния мин. бал? Иска ми се и на мен да приключим на 14 и да се свършва ...

Общи условия

Активация на акаунт