Отговори
# 1 605
  • гр. София
Рошавите явно още не са се събудили и няма кой да натисне заветния бутон Simple Smile

# 1 606
Не само те. Трябва да отидат хората на работа. От пресцентъра на МОН също да съобщят, че вече има класиране:)

# 1 607
И аз да се включа .Малък провинциален град - набор от 29 деца . 5ти- 7ми клас всяка година с разичен учител по МАТ И БЕЛ .7ми клас изключително слаб учител по математика + дори на до края на годината не можаха да вземат последния раздел с вероятностите .Резултати НВО МАТ - среден за випуска 29 точки , най много точки - само 2ма с 80-85 точки . 3 ма с 50- 60 , всичко останало под 30 точки ..... Само деца ходили на доп.уроци преминаха границата от 30 точки.Тези които ходиха на доп.уроци просто 2 пъти в седмицата взимаха материла за цялата седмица с часните си учители ....
Та разликата с големите градове е огромна .... Все по често децата в малкия град просто нямат шанс да се развият .

# 1 608
При такива масово ниски резултати според мен трябва да се ревизира самия учител. То на тото сигурно могат да се изкарат повече точки.

# 1 609
За съжаление е така. Защото добрите учители бягат по големите градове за по-добро заплащане. Затова и децата вече след 7 клас бягат от родните места и търсят добри училища по големите градове, за да имат по-добра перспектива за образование.

Постоянно рефрешвам Инфоприем, а знам, че класирането ще излезе чак следобяд.

# 1 610
  • София
Не знам доколко оценките на отделни деца са критерий за каквото и да било. В класа на дъщеря ми има три деца с над 90 т (едното със 100) по математика. Има и дете с 12т., масово са с по 60-70, вкл. и деца, които са се готвили много, ходили са на уроци/курсове. Учителката им по математика е прекрасна, тази по български също. Оценките по български са относително по-високи, но пък някои от математиците там се спънаха.

# 1 611
  • Бургас
За записването какво беше необходимо?
Копие и оригинал на диплома,служебната бележка и заявление.Медицинско само за техникумите ли трябва?

# 1 612
Трябва да се отчете и генетиката. До 65 -70 точки по математика е постижимо за всяко дете, положило труд. И случило на учители.
Нагоре не става за всички.

# 1 613
То все до там опираме, де. Няма достатъчно добри учители по математика. И колкото и математически училища/паралелки в гимназиална степен да направят, все тая.

# 1 614
Не мога да вляза в системата...

# 1 615
  • София
и аз, сайта заби заради голяма натоварване, ако някой е влязал да каже ...
...ГОЛЯМО НИЩО, за съжаление ....

# 1 616
Следващата година от МОН биха могли да се консултират набързо и с Chatgpt, преди да уточнят сроковете:

Много добре е описал емоционалното протакане и излишната драма.😂

Може ли това да го пратите на министъра?

# 1 617
  • Сливен
И аз не мога, пече се нещо

# 1 618

Темата достигна 108 страница. Значи скоро ще е ...

# 1 619

Гледайте от комина на МОН какъв цвят е димът!

Общи условия

Активация на акаунт