Перилни препарати и омекотители - 78

• 27 885
  • 381
  •   1
Отговори
# 15
От течните им също има такива без аромат - за цветно и такъв за вълна - в същите туби като нормалните но капачката е доста по-блед цвят. Пробвала съм този за цветно, наистина на нищо не мирише.
Но точно кърпи и то за в кухнята предполагам че по-скоро с праха би прала.
Иначе мисля че на Сано Максима този с бебето на опаковката също го има в ДМ, той е с много лека миризма която оприличавам примерно на крем Каро или подобно, а като изсъхне прането и от нея не остава според мен нищо.
Имаш варианти, все някой ще е твоят.

# 16
  • оттам, откъдето започва България
Купих Персил сензитив прах. Все още не съм го пробвала, но гранулите са доста едри и твърди и само бели. Не съм го пробвала още, но ми е интересно как ще се разтварят.

# 17
  • оттам, откъдето започва България
Пробвах го на бяло пране и съм много доволна. Дано да не изсветли цветните дрехи на децата. След изсъхване дрехите ухаят на чисто, няма остатъчен аромат. Пени се повече от Ариел прах.

Светкавица, може да го пробваш без притеснение.

# 18
Здравейте. Изпрах бяла блуза изцапана с кал на 60 градуса с прах за бяло на Денкмит, обаче петната си стоят. Как мога да ги почистя? Благодаря.

# 19
Здравейте. Изпрах бяла блуза изцапана с кал на 60 градуса с прах за бяло на Денкмит, обаче петната си стоят. Как мога да ги почистя? Благодаря.
Натъркайте петната с бяла паста за зъби и ги оставете да престоят едно денонощие. Изперете отново на 60С с прах за бяло и дълга програма.

# 20
Здравейте.Имам 2 въпроса.
1.Как запечатвате цветовете на  пускаща нова дреха-оцет,лимонена к-на?Моля нещо проверено.
2.Някой ползвал ли е Dreft течен или капсула?
Похвалиха ми го,но не питам за бебешки а стандартен така да се каже.
Продукт е на Проктър и Гембъл.

# 21
А дали е едно и също за различните материи? Не си уточнила нищо, а се съмнявам примерно за памук и за синтетика боите да са еднакви.
Това с оцета май за дънки които пускат ми го бяха казвали преди доста години, кой знае и тях дали още ги боядисват със същото все още.

# 22
  • София
днес в ремедиум видях немски прах за пране на марка Burti  хубави ли са?

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 22:37 от Pg483

# 23
днес в ремедиум видяn немски прах за пране на марка Burti  хубави ли са?
Не

# 24
  • Най-красивата страна

Изтъркайте на ръка със сапун за петна -пак от ДМ и после пуснете в пералнята.

# 25
  • София
Към тези, които ползват парфюмните перли на Ленор, какво количество слагате?
Вчера за пръв път реших да пробвам и сложих съвсем малко (имам лош опит от ароматизатора за пране на Денкмит, от който просто се задуших), но тук почти не се долавя аромат.

# 26
Към тези, които ползват парфюмните перли на Ленор, какво количество слагате?
Вчера за пръв път реших да пробвам и сложих съвсем малко (имам лош опит от ароматизатора за пране на Денкмит, от който просто се задуших), но тук почти не се долавя аромат.
Слагам по около 1/2 капачка.

# 27
Дайте съвет за справяне с груби дрехи след пране.Кърпите стават като таралеж.Четох доста по проблема.Променях количеството препарат и омекотител,все същото.
Пера с висок клас течни препарати.
Водата ни е доста варовита.Калгон дали би променил нещо или е само за пералнята,не за прането?

# 28
Наблегни на доброто изплакване.

# 29
От перлите слагам 1/4 капачка и много силно мирише. Само първия път сложих половин и беше много силно. От тогава слагам по- малко, но доста се усеща.

За хавлиите, нищо не ми ги омекотява така както сушилнята. Преди нея и аз какво ли не пробвах, но пак бяха като шкурка.

Общи условия

Активация на акаунт