Това, ако ви прави дефекта след определено време може и той да е.
Обикновено той се влошава по малко и после дават грешка 63
Междувременно и доста народ в темата си накупи Миле-та.
За първи път чета, от твоята публикация, че Миле имали дефект в разпределителя. Мисълта ми е, че нито при мен, нито при някой друг в темата се е проявила такава слабост.
При първото си Миле перях с прахообразен на Ариел за цветно и за бяло, и Скип. С настоящето си Миле пера само с прахообразния на Миле за бяло.
Проблем с остатъци на прах в чекмеджето никога не съм имала.
Djordja, а с какъв препарат перете цветното пране? Вашата машина с TwinDose ли е или като моята - без?
П.С. Мисля, че Васил Василев е имал предвид грешка f63 при образуване на много пяна.
Поздрави.
Моят модел е с ТуинДос и аз си ползвам системата с техните фази. Но с тях пера само цветно пране. За бяло ползвам прахообразния им.
Фазите перат отлично. Последно изпраха безпроблемно значително петно от доматено пюре от памучна блуза. Въпросната блуза престоя 2 дена с петното, докато ѝ дойде реда за пране. Фазите изпират всякакви пресояли петна без предварително третиране.
Отделно съм си купила течен за цветни дрехи, пак на Миле, който си е стандартен и се сипва в чекмеджето.
Фазите и течните препарати на марката са с много олекотена текстура, особено фазите — човек ще каже, че вътре вода е сипана. Това е хубаво, защото се отмиват лесно и не правят наслоявания по вътрешността на уреда.
Отвреме-навреме пипам долната страна на барабана. За година и половина ползване, сериозно ползване (70 цикъла на пране на месец според приложението), долната част на барабана е абсолютно чист. Няма никакви налепи. Пипа се чист и гладък метал.