Перилни препарати и омекотители - 78

• 17 798
  • 227
  •   1
Отговори
# 75
Искам само да благодаря на някой от темата, не помня кой е. Беше отдавна, но някой написа, че препаратът на K2r за перални е най-добър, защото е прахообразен. Благодаря, така е. На няколко месеца я почиствам с него, безотказно е почистването.

С Хайтман също не ми беше зле, но въпросния пост обясняваше, че първия е по-добър, защото е прахообразен.
Петя е била - и аз го помня и оттогава минах на този препарат. Възползвам се да благодаря отново!
Не че мога външно да установя разлика с действието на друг препарат, нито съм забелязала някакви индикации за замърсяване или наслояване на нещо, но вероятно отвътре пералнята се почиства по-качествено с прахообразен.
Аз пускам програма на 90 градуса с препарата, и с течния така съм процедирала преди.

# 76
И аз ползвам само прахообразен. Доволна съм и от препарата на DR. BECKMANN.

# 77
  • до най-прекрасния мъж
И аз ползвам праховете на ДМ, доволна съм. Прането мирише на чисто и свежо (за кърпи и бельо не слагам омекотител, понеже ми дразни). Иначе, ползвам Ленор или Коколино. Еднакво добре се разбират с праха.

# 78
Тази оферта добра ли е?

# 79
  • София
Не знам, сигурно аз съм тъпа, но от брошурата разбирам, че става дума за цена на 1 опаковка, т.е. 2х 46.99лв
Има дежавю с таква промоции в Билла, точно че обявявах цена не на пакет, но нека  се изкажат по-умните.

# 80
  • София
Тази цена сега се предлага за две опаковки, т.е. 2 бр. на цената на 1бр. Аз така го разбирам.

# 81
Две опаковки по 60 пранета са на тази цена.

# 82
Това го разбрах. Въпроса ми е дали е добра оферта?

# 83
Здравейте.
По препоръка в темата си взех прах за бяло и цветно от ДМ, малките пликове.
Ползвам омекотител Семана, светло син за дрехите и белия/ бебешки за чершафи,хавлий... Но явно двата продукта не си пасват ,защото прането ми мирише ужасно ,бялото горе- долу се ядва,но дрехите миришат на лошо,на спарено.
Моля тези от вас, които ползват праховете на ДМ да кажат какъв омекотител ползват,защото направо ме е яд да пусна перална.
И в сушилня и на простора резултата е един- лош мирис.

Не е проблема в пералнята. И аз го ползваХ, спрях защото явно е до партида. Веднъж мирише много хубаво на свежо, виднъж на спарено както казвате. И понеже ми писна да не знам на коя партида ще попадна спрях да го купувам.
Праха още в опаковката мирише неприятно, а не свежо.

# 84
И аз го купих тоя прах на ДМ и при мен мирише неприятно.

# 85
Благодаря Ви ,да споделеното.
Вече си мислех,че нещо аз не съм на ред.Grinning
И да, праха още в опаковката мирише лошо, един гаден химичен аромат.
Лошото е ,че взех по два пакета за бяло и цветно... Последите перални пускам с повече препарат и е малко по- добре.
Права беше една дама от темата ,която каза ,че си ползва продукти от които е доволна самата тя , не какво се препоръчва в темата като добро.
Определено не бих повторили покупка на този прах!

# 86
Здравейте,
Някой ползвал ли е този прах на Дм за фини и вълнени тъкани? Моля ако има такъв,  да сподели. Благодаря предварително!

# 87
Не че това е прах, но използвам другата му версия, която има и аромат и го харесвам. За мен не е с нищо по-лош от розов Первол, а разликата в цената си я бива... Не ми е останало нещо неизпрано добре (с него пера и една светла парка с пухен пълнеж). Не знам имат ли друга разлика освен аромата. Сравнително от скоро са им тези sensitive версии на този и на течния им за цветно.

# 88
  • Варна
Споделяла съм, че ползвам минимално омекотител, само на спално бельо и хавлии. Предимно Коколино с бергамот, понякога купувам от Гърция каквото ми хареса. Скоро взех Tesori d'Oriente Ayurveda. Именно с идеята за свеж аромат, не харесвам силни. Обаче...на нищо не мирише. Споделям, за да няма разочаровани като мен.
Привършват ми запасите СКИП, течен, прах, за цветно, за бяло от миналогодишното гръцко море. Тази година се очертава друга почивка, та да попитам:
1. Испанският Скип бива ли го
2. Къде във Варна да си намеря гръцки Скип. Или в краен случай онлайн.
( пазарувах от един грък от Пазарджик,  но нещо стана и се прибра в Солун, доколкото разбрах)

# 89
Sternly, според табличката в първия пост , испанският скип е висок клас продукт. Аз иначе не съм го ползвала, но бих си купила.

Общи условия

Активация на акаунт