Перилни препарати и омекотители - 78

• 17 766
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
Не че това е прах, но използвам другата му версия, която има и аромат и го харесвам. За мен не е с нищо по-лош от розов Первол, а разликата в цената си я бива... Не ми е останало нещо неизпрано добре (с него пера и една светла парка с пухен пълнеж). Не знам имат ли друга разлика освен аромата. Сравнително от скоро са им тези sensitive версии на този и на течния им за цветно.
Така е, не е прах, а течен перилен препарат. Приемам тази забележка.
Може ли да качите снимка на конкретния препарат, който казвате, че използвате, защото в дм, в който аз ходя, има твърде ограничен асортимент от тези перилни препарати. Има всичко друго, но не и като тези от снимката?
Може и аз да не съм разбрал, а вие да имате предвид препарат, който не е предназначен за вълна и други деликатни тъкани.
За Perwol съм чувал само негативни мнения, така че не съм го ползвал.
Ако има по-добри от този на Дм, ще се радвам да споделите. Не е важна цената, а да разчитам, че няма да съсипе дрехите от тези материи.

# 91
Точно за вълна си е, като този който показа но тубата е розова и картинката на тубата отпред е в розови тонове.
Това е от техния сайт

Направо най-добре питай като отидеш да ти го покажат къде е, ако използваш приложението им или имаш регистрация в сайта им можеш да видиш имат ли наличност в този ДМ в който ходиш.
Последна съм купувала със стария дизайн на тубата всъщност, дано само това да са сменили. Прала съм си и кашмирени неща с него, не им е навредил.
Розовият Первол поне преди години не беше лош, него използвах преди да пробвам този от ДМ и да мина на него заради цената. Сега не знам и той дали е същият, то вече знае ли човек...

# 92
  • Пловдив
stenly,аз ползвам от години омекотителите на Tesori d"oriente(Hammam,Aurveda,Bizantium,Vaniglia e zenzero в момента) и винаги по дрехите остава аромат,а ползвам сушилня целогодишно.Никога не съм оставала разочарована от "Трезорите на ориента".

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 21:45 от artemida

# 93
Цитат на: natka link=topic=1792523.msg50102477#msg50102477
date=1755552070
Точно за вълна си е, като този който показа но тубата е розова и картинката на тубата отпред е в розови тонове.
Това е от техния сайт

Направо най-добре питай като отидеш да ти го покажат къде е, ако използваш приложението им или имаш регистрация в сайта им можеш да видиш имат ли наличност в този ДМ в който ходиш.
Последна съм купувала със стария дизайн на тубата всъщност, дано само това да са сменили. Прала съм си и кашмирени неща с него, не им е навредил.
Розовият Первол поне преди години не беше лош, него използвах преди да пробвам този от ДМ и да мина на него заради цената. Сега не знам и той дали е същият, то вече знае ли човек...
Благодаря!
Ще имам предвид и препоръките ви при намирането му.

# 94
  • на последния етаж
Миналата година сменихме пералнята, от нея ли не знам, но всичките тъмни дрехи след изпиране са покрити със сиви власинки. Използвах дълго време течния син гел на Денкмит. Реших, че може да не изпира добре и смених с прах за цветно на Ариел - същата работа. Кажете моля от какво може да е това? Как да реша този проблем?

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 23:01 от Лита

# 95
  • София
Пуснете почистване на пералнята със специализиран препарат.

# 96
Миналата година сменихме пералнята, от нея ли не знам, но всичките тъмни дрехи след изпиране са покрити със сиви власинки. Използвах дълго време течния син гел на Денкмит. Реших, че може да не изпира добре и смених с прах за цветно на Ариел - същата работа. Кажете моля от какво може да е това? Как да реша този проблем?
Както е написал PPP в отговора под вас - пуснете пералнята с препарат за почистване на перални машини. Вероятно сте прали дреха/хи, която е по-пухкава или вълнена, изкуствените материи също оставят подобни власинки, макар да не се виждат, които после се набиват в дрехите, които се перат, а ги виждате на тъмните, защото най-много личат там. Вие не казахте от колко време е този проблем?
Даже в темата тук, потребител беше споменал за препарата за машини К2r. Пробвайте с него. Пералнята ви трябва да има програма за самопочистване. Пускате и би трябвало прането без дрехи да обере власинките от барабана и високата температура да ги прочисти.

# 97
  • на последния етаж
Много ви благодаря! Flowers HibiscusFlowers Tulip
Пуснах почистване сутринта (имах само препарат W5 за почистване на перални у дома, следващия път ще купя K2r). Проблемът е от пролетта по спомен.

# 98
Това върши ли работа?

Скрит текст:

# 99
  • на дъното
Здравейте 🙂
Вчера видях в ДМ един нов прах , който беше сложен в една много симпатична кутия  (мини пералня😉)до колкото видях е за бяло🤔.Някой по запознат би ли ми казал дали е същият, като зеления?
Благодаря 🤗

# 100
  • София
Ако не се лъжа, този е от лимитираните им серии, всяка година пускат. Катокачество на изпиране - не занм, би трябвало да е като на зеления.

# 101
Този прах не го видях и си взех от зеления, да използвам купона. Аз го харесвам праха, винаги слагам и от препарата за петна и бялото пране ми се изпира чудесно.

# 102
Не е същия. Вчера сравнявах двата по етикет. Новият има по-малко зеолити и в крайна сметка взех зеления пак.

# 103
  • София
Ако е с по-малко зеолити е по-добре.

# 104
Ако е с по-малко зеолити е по-добре.
Защо, когато е с по-малко зеолит е по-добре?
Как влияе на прането?

Общи условия

Активация на акаунт