Перилни препарати и омекотители - 78

• 28 139
  • 384
  •   2
Отговори
# 240
Виждала съм ги в дм, аз го взех от Кауфланд.

# 241
Днес ходих до К и нямаше. Утре ще проверя във Дени90. Направо ми стана фикс идея да го намеря Grinning

# 242
  • Бургас
Охххх, страшни цени тоз Ариел....

Не съм го използвала този, ще го душна в магазина, ако не забравя Simple Smile

# 243
Течен и капсули също има.
Благодаря!
Аз ползвам само прах и за това питах да търся, ако се предлага!
И мен много ме е яд, че няма прах. Ще ползвам омекотителя и перлите. Имам и капсулите, но ми се искаше прах..

# 244
  • София
Някой може ли да каже за колко пранета е този омекотител?

# 245
На някой случвало ли му се е The Pink stuff за петна да направи розови петна на по светла дреха? Търках, накиснах дрехата, но все си е така Confused

# 246
От името на пастата се вижда, че в нея има оцветител (не съм ползвала лично), така че не е изключено. Ако материята позволява, третирай я с препарат с белина.

# 247
Аз обожавам миризмата на този ароматизатор за пране:

Но за съжаление остави петна по няколко от дрехите ни и се въздържам да го използвам, особено при светло пране.

# 248
Ще се пробвам и с Вениш. Не знам дали би успяла да се справи с петно от препарат, той е успял да смени и цвета от вътрешната страна на материята.

# 249
Това по-скоро ми изглежда като леко избеляло от някакъв препарат.

# 250
Дам, от препарат за петнан The pink, от скоро го ползвам, до сега какво ли не съм ползвала такова нещо не ми се е случвало
Това по-скоро ми изглежда като леко избеляло от някакъв препарат.

# 251
  • София
Някой може ли да каже за колко пранета е този омекотител?
Скрит текст:
За около 40 пранета (х 25мл)... зависи какво кол-во се ползва?!
1л. разделяш на кол-вото което ползваш Simple Smile

# 252
Да се похваля, че се сдобих с омекотителя Ленор гръцки остров Heart Eyes
Обикалях 10 мин по регалите и накрая на един самотен беше последна бройка. Става въпрос за К.
Нямам търпение утре да изпера Grinning

# 253
Аз обожавам миризмата на този ароматизатор за пране:

Но за съжаление остави петна по няколко от дрехите ни и се въздържам да го използвам, особено при светло пране.
При мен също остави петна по пране. Писах на вносителя, те на производителя и ми върнаха отговор, че не можело да е от него. Grinning

# 254
Да си задам въпроса и тук (бях писал в предната тема на ДМ, но не получих отговор).

Имам няколко изпоцапани бели тениски с оранжеви петна от слънцезащита, които не мога да изпера. Пробвах да кисна в сол за пране, прах ги многократно на високи градуси, петната не помръдват. Пробвах също така и да ги напръскам обилно с обезмаслител и препарат срещу варовик и ръжда, но отново петната си стоят.

Та, ще помоля за съвет, че не зная как да процедирам (догодина само черно ще се носи лятото Simple Smile). Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт