Перилни препарати и омекотители - 78

• 28 226
  • 385
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,бяло яке - шушляково малкия го мацна с маркер, пробвах със спот и не се получи,да се мъча ли да го чистя с нещо или да пробвам да го дам на химическо?
Ако маркера е алкохолен пада със спирт, но не знам ще падне ли след като е третирано с друго. Рисувам много с алкохолни маркери така пада от всичко, вкл от памучни дрехи съм изчиствала. Напоявам обилно със спирт 95% и то започва да се разрежда и изсветлява, с памучен парцал попивам и пак мокря и така. После за профилактика с обезмаслител на Woys и пера. Иначе си надписвам на децата дрехите с перманентен на алкохолна онова и след доста пране започва да изсветлява. Акрилен не съм успявала да изпера.

# 376
Маркерът е от една дъска на малкия ,то е изпрано вече след спот-а.
Ще пробвам със спирт.

# 377
Тези за дъска са на водна основа предимно. По-добре директно с обезмаслител, ама силен, но не пречи и със спирт да опитате

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 10:12 от call3

# 378
Благодаря! Hug

# 379
Изцапах си работна туника с коректор. Пробвах с Вениш, спирт, лакочистител - нищо не помага. Някакви идеи, дами? Ще ви бъда много благодарна! 🤗

# 380
Този Ариел "Бриз от гръцки остров" толкова ли е добър?
В Емаг има капсула на около 42 стотинки.
Да поръчвам ли?
вчера го загледах в кауфланд, но не видях никъде да пише че е за цветно, универсален ли се води?
На каква цена беше там?
Този е универсален,пише на румънски отпред.

# 381
Състава отзад гледайте.
Ако има избелители - за бяло.
Ако няма избелители-за цветно.

Това е реалното деление на праховете - с или без избелители са.
Останалото са маркетингови алабаланици...

# 382
Мда, за мен също са за бяло и за останалото. Вече отделно специфични там за вълна и пух, за спортни неща евентуално, но за цветовете не иска много чудене.
Аз реално и нямам нищо дето да е точно бяло, но за чаршафи и хавлии си ползвам прах за такова, те са ми все светли.

# 383
Този Ариел "Бриз от гръцки остров" толкова ли е добър?
В Емаг има капсула на около 42 стотинки.
Да поръчвам ли?

Не знам колко са качествени капсулите, защото не съм ги ползвала.
Но от толкова хвалене на аромата реших да пробвам омекотителя. Не е лош, но определено не е моят аромат.

# 384
Благодаря,доволни ли сте от него?Наистина ли се справя с петната ?

Бих казала, че пере доста добре. Вече го изразходих половината и определено бих поръчала пак.

# 385

Общи условия

Активация на акаунт