Перилни препарати и омекотители - 78

• 28 016
  • 382
  •   1
Отговори
# 255
Аз за петна съм доволна от този препарат.Напръсквам,изчаквам около 40-50 мин.и пера по обичайния начин.Ефективен и за бяло и за цветно пране.Щом блузите са чисто бели,бихте могли да изчакате и час.Пране с хубав препарат за бяло и по-дълга програма и би трябвало да има снежнобял ефект върху дрехите.Успех,надявам се да съм Ви от полза с моя начин за справяне с петната./Препарата го купувам от магазините за паралелен внос./

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 02:32 от Cvetelina Hristova 644155

# 256
Да се похваля, че се сдобих с омекотителя Ленор гръцки остров Heart Eyes
Обикалях 10 мин по регалите и накрая на един самотен беше последна бройка. Става въпрос за К.
Нямам търпение утре да изпера Grinning
Аз се запасих от онлайн платформа с капсули и омекотител от серията. Ароматът е силен. Според мен си е стандартния Ариел аромат, може би по-силен.
Имах два пакета прах Ариел бяло и цветно, купувани преди месец от КФ, с румънския надпис. Ей това нещо няма грам аромати. Скука! Безинтересно. И сега тея капсули ми върнаха радостта от живота Simple Smile

# 257
За белите тениски, не си споменал белина. Ако са памучни, може и няколко пъти да ги третираш без проблем.

# 258
Аз се запасих от онлайн платформа с капсули и омекотител от серията. Ароматът е силен. Според мен си е стандартния Ариел аромат, може би по-силен.
Имах два пакета прах Ариел бяло и цветно, купувани преди месец от КФ, с румънския надпис. Ей това нещо няма грам аромати. Скука! Безинтересно. И сега тея капсули ми върнаха радостта от живота Simple Smile
В Лили видях, че са налични омекотител, перли и капсули Ариел. И аз така го оприличих, точно на стандартния Ленор аромат и не взех.
Петна от слънцезащита махнах доста трудно, с киснене, пране няколко пъти, но тениските бяха с щампи и нямаше как да ги кисна в белина.

# 259
  • Варна
Мислех, че имам препарат за почистване на пералня и си купих от Лидл за съдомиялна.
Така се оказах с 3 за съдомиялна и без за пералня. Реших да последвам съветите тук и пуснах пералнята да се почиства с капсула за съдове, ФП. Еми, светна. Доволна съм.

# 260
За петна от слънцезащита на цветни и бели дрехи препоръчвам спрей за петна Sano oxygen.

# 261
Аз обожавам миризмата на този ароматизатор за пране:

Но за съжаление остави петна по няколко от дрехите ни и се въздържам да го използвам, особено при светло пране.
При мен също остави петна по пране. Писах на вносителя, те на производителя и ми върнаха отговор, че не можело да е от него. Grinning
То остава и да си признаят. Точно от него са си.

# 262
  • София
А къде се слага ароматизатора на Д-р Бекман? Директно върху дрехите ли? Ако се сипе вотделението за омекотител може би ще се избегнат петната.

# 263
На нас заедно с мостра на ароматизатора ни подариха едно гумено пълнителче с пластмасова мрежичка, в която се налива известно количество от ароматизатора. Но въпреки всичко, най-вече по светлите дрехи останаха такива петна като от напръскано. Възможно е и да съм предозирала и да трябва да се слага по-малко, защото иначе миризмата е доста трайна.

Ето го онагледено:

Допълвам, че се използва в сушилня тази топка.

# 264
Тази седмица в Кауфланд. Досега не бях срещала в този вид таблетки предназначени специално за пералня.

# 265
В лидл има такива от години. Предполагам и в К е имало ...

# 266
Хах, уж гледам, явно съм ги пропуснала Satisfied

# 267
Аз ползвам дм-ски такива.

# 268
Здравейте, всеки път помагате адекватно, имам въпрос, понеже вече съм в 9ти месец бременна и трябва да изпере всичко бебешко. Взех персил сензитив, но доколкото разбирам няма вече избелители на кислородна основа, но аз имам солта на ДМ и си я слагам на бялото, та мисълта ми е може ли да слагам на бебешкото от солта?

# 269
  • София
Здравейте!

Включвам се в темата ви с един въпрос.

Имате ли препоръки за препарати, които успешно да се справят с боядисани дрехи? Имам проблем с едно трико от изкуствена материя, оцветено много неприятно.
Винаги пера триката на дъщеря ми много внимателно  - само на ръка със сапун в хладка вода. Така ни инструктираха треньорите още преди години. В случая това трико ни го дадоха за състезание в това състояние - боядисано - като тъмният цвят е оцветил по-светлата част и на места има петна.
Наясно съм, че мога просто да го изпера и върна, но ми се иска да опитам да поправя пораженията, ако петната не са запечатани с последващи пранета и ако воабще е възможно.

Благодаря предварително на всички отзовали се!

Общи условия

Активация на акаунт