Премахване на трета сливица

• 346
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои премахване на трета сливица на дете ни. На 5 години е насочили сме се към няколко лекари единият е професор Сапунджиев във Варна а другия др. Динев в Бургас. Моля ако някой, има опит с тези лекари да даде мнение. Също ако може да споделите какъв тип операция е правена и след оперативно възстановяване. Благодаря Ви!

# 1
Привет! Март месец махнахме на сина ми третата сливица, тогава беше на 3г 6мес. При нас беше спешно отстраняването понеже беше с много намален слух. По пътеката от лекари, която извървяхме стигнахме до д-р Иво Мирчев, гр.Варна. Прекрасен специалист, много внимателен и добре обясняващ. Детето ми не плака само при него. Д-р Мирчев го оперира в гр.Добрич, с асистенцията на завеждащ УНГ отделението там д-р Илиев. Операцията беше 20мин, синът ми се събуди може би 10-тина минути след операцията. Беше много успан, но ме разбираше и ми отговаряше, не е имал неадекватен момент, но това предполагам си е до организъм и реакция към упойката. С газ го упоиха, не е имал абокати. Сутринта го оперираха, следобед си хапваше кисело мляко. Нямаше нито болка, нито сухота, никакво неразположение, освен ограничението на храната. След седмица си бяхме на контролен преглед при д-р Мирчев във Варна и всичко беше ОК. Операцията беше класическа. Имат много добро техническо оборудване в болницата в Добрич и използват лазерен нож винаги, когато е необходимо. Доколкото съм запозната ако е само третата сливица възстановяването е много леко и бързо, тъй като тя се "отделя" от устната кухина, докато другите се изрязват. Не знам дали съм разбрала и дали е правилно така да се изразя. Бях много притеснена, но вече като е зад гърба ни, виждам че не е било толкова страшно. Успех.

# 2
Преди 5г оперирахме синът ни, беше на 4г . Премахнаха и трите сливици по класическия метод със скалпел , При него беше спешна операцията заради много фактори. Оперира го Д-р Войчева в гр.Варна. Обиколихме почти всички и само нея усетих като точния лекар за нас, не сгреших Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт