Цистит - традиционно и алтернативно лечение. Тема 13

• 20 236
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
На мен отварата от карфиол не ми помогна.

# 286
На мен също не ми.Както и френската му лавандула.

# 287
#merelanda Видях отговора ти. Благодаря ти много! 🤍 Пробвали ли сте, киснене в леген с някакви отвари? Било то смрадлика, сода.. Сега в една група четох, за бял равнец?

# 288
И аз пих карфиол, но само 7 дни, защото много ми се подуваше корема от него. Не завърших курса. Също не ми помогна. Френска лавандула с маточина също, не помогна.

# 289
Момичета, какво мога да дам превантивано на дъщеря ми 16г.? Миналата година направи два страшни цистита и сега ми се иска малко превантивно да подходим. При нас голям проблем е започването на учебната година. Не иска да ходи в тоалетната в училище и пие малко вода. Като се прибере вкъщи почва да се налива, но часове наред нито пие вода, нито ходи до тоалетна.

# 290
И за мен ходенето до тоалетна извън домът ми винаги е било проблем от дете, прочетете за Уростим, мисля, че помага също Цистон на Хималая. Приемат се по дълго време, но важо е да помогне.

# 291
Момичета, какво мога да дам превантивано на дъщеря ми 16г.? Миналата година направи два страшни цистита и сега ми се иска малко превантивно да подходим. При нас голям проблем е започването на учебната година. Не иска да ходи в тоалетната в училище и пие малко вода. Като се прибере вкъщи почва да се налива, но часове наред нито пие вода, нито ходи до тоалетна.

С две ръце съм за Феманоза. От личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт