Пазаруване от Емаг тема 4

• 15 965
  • 342
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да, същата е. Въпросът е принципен, то и Алиекспрес и Тему са китайци.

# 331
При мен, от приложението на телефона, като отворя "моите карти", ми излиза само запаметената карта, и никъде няма опция за премахването и:

Не виждам запазена карта.

# 332
Здравейте, отдавна не бях поръчвала от ЕМАГ и видях че има на много хубава цена Кафе и ми даде отстъпка дори 5 евро... Забелязах че доставката е 5 месец но видях дата 1 май ... след като направих поръчката ми излезе с доставка 19-21 май ... ужасно далеко ... Външна е фирмата но пък толкова време за доставка???

# 333
  • Пловдив
Аз винаги поръчвам с доставка от еМАГ и никога не е повече от 5 лв При завършване на поръчката се посочва ориентировъчна дата за доставка. Аз финализирам, ако ме устройва.
Кафе от еМАГ поръчах по Черен петък,  когато имаше хубави намаления.
Последно поръчах от
Скрит текст:
Trendyol
, заради купоните и добрите цени.

Последна редакция: вт, 28 апр 2026, 07:04 от sunflower

# 334
Аз от една година поръчвам кафе (лоло кафе -капсули) от Емаг,вчера ми се обадиха от частен номер ,самата фирма вносител и ми казаха ,че Емаг работят с висока комисионна и ако искам да поръчвам директно от тях.
Иначе от последната половин година ,имам доста поръчки и нито една не е дошла на следващият ден ,убедена съм,че поръчките преди идваха по-бързо и сега си пише поръчай до еди колко часа и получи утре ,но не получавам,тъпото е ,че продукта е изпратен и вече по веригата се бави,ето сега от 3 дни чакам един комплект за рисуване.

# 335
При мен всичките идват на следващия ден, до Easybox. От външни търговци идват по-бавно, зависи и в кой град е търговеца и кой куриер доставя.
Поръчвам от Нестле през Емаг, пак до Easybox, в София са и поръчката пристига след 2-3 дни. Вероятно Емаг/Sameday си изпълняват собствените поръчки с приоритет..

# 336
  • София
За един корейски крем за лице прочетох няколко мнения, че не е същият, като купен от друг магазин. Погледнах цената в друго онлайн магазини - ами поне 2 пъти по-висока е, чак пък емаг такава далавера да предлагат...

# 337
  • оттам, откъдето започва България
В Англия харесах тестер на парфюм, който предлагат и Емаг.
Цената е същата, ароматът обаче е много далечно и нетрайно подобие.

# 338
  • София
В Англия харесах тестер на парфюм, който предлагат и Емаг.
Цената е същата, ароматът обаче е много далечно и нетрайно подобие.
Специално за парфюмите доста хора пишат, че са ментета. За препаратите също се намират мнения, че са по-редки от купените от друг магазин.
От UK може да се поръча с превозвач.

# 339
Емаг от години не продават маркови парфюми..

# 340
За препаратите също се намират мнения, че са по-редки от купените от друг магазин.
За купени от веригите на промоция казват същото. Само по себе си гъстотата не е фактор, защото това лесно се контролира.

# 341
На кои телефони звъните когато ви се е налагало?

# 342
Пиша си с робота през работно време и ме прехвърля на жив човек
На кои телефони звъните когато ви се е налагало?

Общи условия

Активация на акаунт