ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 52

• 34 314
  • 522
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета!  

Чудесна седмица, пълна с усмивки, настроение и Коледен дух ви желая!
Лек и спорен вторник!

Ако имаш приятели, потърси ги.
Коледа е срещата...

Традиционната новогодишна вечеря на близки приятели...... Heart

Скрит текст:
✴Инстаграм Бергюзар Корель.
22.12.2025
✍️Наш традиционный новогодний ужин с моими близкими...
Загадывали желания.
Было много смеха, немного слезинок навернулось на глаза, совсем чуть-чуть.
Провели эмоциональную инвентаризацию всего года.
Мы ели жирный черный хлеб 😂
Нам гадали на песню.
Прозвучала моя любимая песня.
Здоровья и благополучия на долгиегоды! 🤍

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 09:00 от HELEN60

# 436
Добро утро!

Берг беше снощи на концерта на Ебру Гюндеш.

Реп: Много добре изглеждате. Прочетох, че сте свалила 25 кг за новия си проект.

Бергюзар: О, 25 кг – не. Не съм била толкова дебела. (смее се). Да, гледам, че напоследък се говори много за диетични режими. Известно време следвах строга програма за отслабване. Така свалих 8-10 килограма. Но това стана в продължение на дълъг период от време. Спортувах много, бях на строга диета. Сега съм в по-спокоен период.

Реп: Трудно ли беше?

Бергюзар: Какво да ви кажа… Разбрах, че без да гладуваш не се получава. Аз много обичам да си хапвам. Приключвах с яденето много рано, около 3-4 часа следобед. Сутрин закусвах, но вечер си лягах още в 9, само и само да не ям. Аз имам минало на спортист. През периода на строга диета ми беше малко трудно да се занимавам и в спортния салон. Но постепенно вмъкнах и тези занимания в ежедневието ми. И сега продължавам с това. Може би затова сега ви прави впечатление фигурата ми. И преди съм сваляла килограми, но не беше толкова забележимо.

Реп: Скоро ще бъде излъчен новият ви сериал „Пръв и последен“. Как преминаха снимките?

Бергюзар: Много добре.

Реп: Видях първия фрагман. Много е хубав. Изглежда ще ни покажете една драматична любовна история.

Бергюзар: Това е третият сезон на сериала. Той си има своите почитатели. Разказваме за любовните отношения между двама души. С Тимучин се опитахме да дадем живот на невероятно истинската и красива история, написана от Хакан Бономо. Очакваме премиерата с вълнение, надявам се зрителите да харесат сериала.

Реп: В сериали на любовна тема е много важна хармонията между екранните партньор. Добър ли беше синхронът между вас?

Бергюзар: Това е важно във всеки филмов проект, не само в любовните истории. Много добре се разбирахме с Тимучин. Целият екип работи много добре. Снимките минаха много хубаво. Започнахме и приключихме както беше планирано. Сега очакваме с вълнение датата на премиерата. Още не сме видели и ние какво се е получило.

Реп: С кой екранен партньор ви е било най-спокойно?

Бергюзар: С всички. Никога не съм имала проблеми в това отношение. Всеки от тях е мой скъп приятел.

Реп: А какво бихте казали за партньорството ви с г-н Халит?

Бергюзар: Беше хубаво. В някакъв смисъл и по-трудно обаче, защото живеем заедно, работните ни графици съвпадат. Тогава имахме едно дете. Партньорството с Халит носи специфично удоволствие. В същото време в такъв период работата става център на живота ви. Искаш или не, пренасяш случващото се на снимачната площадка и вкъщи. От друга страна, това взаимно ни зарежда- обсъждаме сцените, репетираме, планираме. Беше хубаво, но вече мина доста време. Последно играхме заедно през 2018.

Реп: Напрежението на снимачната площадка отразява ли се на живота ви?

Бергюзар: Разбира се, че дава някакво отражение. Доста голяма беше физическата умора. Но оцеляхме (смее се), справихме се по някакъв начин.

Реп: Имате много хубав брак. Много добра майка сте. Как преминава времето ви с децата?

Берг: Благодаря ви. Много хубаво минава. Децата са здрави, това е най-важното. Ние имаме съвсем нормален семеен живот. В момента и двамата с Халит не работим, така че водим децата на училище, вземаме ги, ходим на рождени дни на техни приятелчета. Прекарваме време заедно. Като всички нормални родители.

Реп: С малки деца трудно се работи, Лейла е още малка, доколкото знаем.

Бергюзар: Лейла е на 4 години. Много често идват с мен на снимачната площадка. Много добре познават и хората, които работят там и какво се случва. Когато пристигнем на сета, им казвам: „Сега тихо, пазете тишина“. Седят си и кротуват. Али порасна по снимачните площадки. Свикнали сме и не сме имали трудности. Особено сега с интернет проектите, винаги знаем кога започваме снимките и кога приключваме.

Реп: Какво година изпращаме?

Бергюзар: Беше трудна година. Надявам се през 2026-та Бог да ни спести по-тежки изпитания от тези, през които вече сме преминали. Няма значение коя поредна година е. Да бъдем здрави, любимите ни хора да бъдат до нас, децата ни да растат здрави. Това е единственото ми желание.

Реп: Трудна година за вас или имате предвид положението в страната?

Бергюзар: Знаете, че има трудни теми, проблеми в страната, преминахме доста тежки дни. Надявам се, че 2026 година ще бъде хубава.

Реп: С г-н Халит говорите ли …

Бергюзар: Концертът ще започне. Трябва да тръгвам. (смее се)

Реп: … говорите ли за бъдещето на децата. Искате ли да станат актьори?

Бергюзар: Много е рано за това. Благодаря ви.

# 437
Празничен привет

Варна     интервюто с Бергюзар е прекрасен коледен подарък! Благодаря!
  Flowers Tulip

# 438
Момичета, пожелавам ви светли коледни празници!

Да има здраве, любов и топлина в домовете ви !

# 439
Честито Рождество Христово!Heart

# 440
ЧЕСТИТА КОЛЕДА Heart

# 441
Здравейте!  

Весела и щастлива Коледа, момичета!
Честито Рождество Христово!
Нека има топлина, любов и уют във всеки дом, във всяко сърце и във всяка ваша мисъл...
Бъдете здрави, щастливи и благословени!
Heart

# 442
Ново от Бергюзар

# 443
Привет

Лейла Blush  

# 444

ВЕСЕЛА КОЛЕДА С БЕРГ, ХАЛИТ И ТЕХНИ ПРИЯТЕЛИ! Champagne

Скрит текст:
✴Инстаграм Бергюзар Корель.
26.12.2025
А Эргенчи сегодня опять что то празднуют 🥂
Вместе с ними Мерве Диздар с мужем и Руткайчик, узнала pr менеджера Эргенчей, девули нарядные ✨️

Берг и Халит от миналата вечер - гледали са балета "Лешникотрошачката" в Културен център "Ататюрк".

# 445
Добро утро!

Празнична вечер в дома на стилиста на Берг Руткай Озис.

Клипчета

https://www.instagram.com/p/DSv2mpwDUER/

https://www.instagram.com/p/DSv0dAmDW9u/

# 446
Добро утро

Благодаря за всичко споделено

Тази година сем. Ергенч празнува в Истанбул, очаквах да заминат за Лондон.
Тук са приятелите, весело си празнуват Blush

# 447
Цитат
Тази година сем. Ергенч празнува в Истанбул, очаквах да заминат за Лондон.

Няма как да пътуват, децата са на училище.
В Турция ги няма нашите дълги коледно-новогодишни почивки. Grinning
Имат 2 седмици междусрочна ваканция в края на януари, вероятно тогава ще бъдат в Лондон.

Лейла Heart

# 448
Кралят се завръща! Grinning
Сбогувахме се с краля, но той не се сбогува с нас! Sunglasses
От 19. 01. 2026 г. по БТВстори от 21.30 до 22.30 Кралят ще се излъчва със заглавието "Падението на Краля"!
Ще го гледаме със стойностен превод! Blush

https://europulsenews.azontree.com/padenieto-na-kralya-serialut- … btv-story-kiet123

# 449

Здравей, неделя Nature Sparkles
Последната за тази година..
Да  я изживеем с много топлина и усмивка, и добро настроение!🙂

Общи условия

Активация на акаунт